iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 29-а тема

• 43 425
  • 746
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Момичета помагайте! В групата на детето има варицела. Давам му коластра и самбукус профилактично, защото преди две седмици бяхме с АБ. Днес е първи ден на ясла и вече е в контакт с деца,които до 19ти  потенциално могат да се разболеят. Ако се разболе, май е по-добре , че да си изкарва варицелата. Ноооо, аз не съм я карала. Педиатърката ме посъветва да си подсилим имунната система. На малкото ще продължа с коластрата и самбукуса, витамините пак ще пробвам да ги дам, че нещо не и харесаха Биг френдс. А аз освен коластрата, какво друго да взема допълнително? По принцип аз приемам рибено,вит Д и витамини, а сега ме боли и гърло, вирус е ,защото всички се оплакваме в къщи от едно и също. Правя си гаргари със серапептаза, но си взех и хексоралетен и други бонбонки. Не знам за кого ме е по-страх, за детето или за мен, че пипна ли варицела, инфекциозна не ми мърда! Sad
НАоплаквах Ви се, дано не съм натоварила някой!

# 646
Код за 5$ отстъпка в www.iherb.com:  CAY102.

Последна редакция: пн, 06 фев 2012, 21:38 от nellli

# 647
  • София
Може ли да препоръчате добавка относно следните проблеми след контузия на главата:
спукано тъпанче, счупена темпорална кост и притиснат лицев нерв, в момента имам лека форма на  фациалис, който спря да се подобрява преди седмица и ще ходя на рехабилитация след два дни. Казаха ми, че би трябвало да се излекува след 30-40-60 дни (минаха 20).
 Имам световъртеж (бързо изчезва)  при по-рязка смяна на позицията на главата.
Бях на антибиотици 2 седмици, няколко скенера и рентгена ми правиха  #Cussing out Приключи ми домашното лечение с лекарства.
Ами това е Grinning
Какви бихте препоръчали. Засега се сещам за водорасли, може би Омега Х мастни кис-ни, Б-комплекс...  Thinking

Може и от София да си взема нещо докато чакам да пристигне. Whistling

ПП: Досега не съм поръчвал. В какъв диапазон трябва да оформя поръчката, за да не се оскъпи допълнително?

# 648

Изобщо не съм доволен от този пробиотик, това че са написали такава голяма концентрация няма нищо общо с ефекта му  Wink

Аз препоръчвам тези http://www.iherb.com/Dr-Ohhira-s-Essential-Formulas-Inc-Probioti … apsules/3620?at=0

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   ALO948

# 649
sladurka, дай повече впечатления за тази омега 7, как ти се отрази на кожата ?

Код за 5$ отстъпка PES991
Чудесно ми се отразява-кожата "светва" така,ако мога да се изразя. Изравнява тена,а и заглажда малко(пък може и да си внушавам,ползвам и кремове все пак). Факт,е че е си го поръчвам отново и отново този продукт.

код за 5$ отстъпка в iherb.com KUT353

# 650
Коя е тази омега 7 и трябва ли да се съчетава с другите омеги?

# 651
  • Варна
Поръчах едни Омеги, и се чудя дали мога да давам и на децата от тях?  http://www.iherb.com/Now-Foods-Colostrum-500-mg-120-Capsules/1138?at=0

код за 5$ отстъпка в iherb.com MOW168

# 652
напоследък често искат уверение, че картата е твоя - банково бордеро или друго (не помня точно)

най-добре го прати,  но това не вярвам да е основания за невръщане на сумата  newsm78
може да има разминаване на имена  newsm78 виж как си изписала ти името на картодържателя и как е изписано на картата .....
моето име е отн. стандартно - но на всичките ми карти е изписано различно, вкл. с липсваща буква  Sick

Код за 5$ отстъпка POP824

Сигурно 5 пъти им писах с въпрос как да разрешим проблема, не получам никакъв отговор вече трети ден ! И в live chat и във формата за конкакт нищо Crossing Arms положението започна да ме изнервя, така ли се бавят с отговорите досега не съм си писала с тях.

код за 5$ отстъпка в iherb.com USI515

# 653
Lusia, не се тревожи, все пак при тях е още рано сутринта и най-вероятно спят.
В събота и неделя е нормално да няма отговор, аз поне съм останала с впечатление, че не са много активни през почивните дни. Според мен ще ти върнат парите, още повече, че в сайта им изрично пише, че парите стоят само блокирани до момента на изпращане на поръчката.
Т.е. парите ти са в банката най-вероятно, просто трябва да уредиш формалностите с iherb, за да си ги освободиш по-бързо.
  Hug

# 654
Илиянчето, кои омеги си поръчала? ЛИнка който си дала е за коластра  Wink

lusia_, не можеш ли да откажеш плащането  чрез твоята банка при това положение?

kakihara, преди време поръчах този пробиотик за мъжа ми, за акне, но след 1 седмица прием не му повлия добре. Накрая аз го допих, но понеже нямам никакви оплаквания, не можах да разбера дали ми действа или не. Иначе отзивите за него са много впечатляващи.

Код за отстъпка FOX207

# 655
  • София
Здравейте,
През студените сезони, особено сега, зимата, ми изсъхва кожата на ръцете и се напуква, повече дясната ръка, но и лявата е засегната, включително между пръстите. За ден заздравяват пукнатините и после пак, а кожата на кокалчетата на пръстите е суха и груба. Пробвах какви ли не кремове, но почти няма ефект. Явно нещо трябва да се пие. Може ли да ме посъветвате какво?

# 656
To4e ще си чакам друг вариант няма Whistling, не че съм се притеснила просто така без никакър отговор от тяхна страна леко ме изнервя!  Hug

kaigi ако нямам потвърждение от сайта, че освобождават парите няма как от банката да съдействат и да от блокират сумата, в ДСК е сметката ми и искат да им изпратя кореспонденцията,  обикновено на другия ден парите са върнати.

# 657
  • София (Възраждане)
А пробиотици за дете на 5?

# 658
А пробиотици за дете на 5?

Тези са много вкусни, лично аз харесвам производителя
http://www.iherb.com/Wakunaga-Kyolic-Kid-s-Kyo-Dophilus-Vanilla- … Tablets/3952?at=0

Тези ги поръчах преди няколко дена
http://www.iherb.com/Nature-s-Way-Primadophilus-Kids-Orange-Flav … ablets/18537?at=0

Код за отстъпка FOX207

# 659
  • София (Възраждане)
Благодаря, а дали се предлага комбиниран продукт от коластра и пробиотици?
Междувременно открих това http://www.iherb.com/Candida-Balance-with-Colostrum-Plus-and-Pro … apsules/4092?at=0
Евентуално друга препоръка? Или пък може би доброто решение си остава два отделни продукта?
  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт