iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 29-а тема

• 43 432
  • 746
  •   1
Отговори
# 630
Да ви се оплача  ooooh!
Пуснах преди малко поръчка от профила на мъжът ми и платих с кредитната карта.Сега получавам мейл,че искали да им изпратя authorisation code за по-голяма сигурност и пише следното: " To get your authorization code for your transaction simply contact your credit card company and ask them for the Authorization Code for your iHerb transaction".
Въпроса ми е има ли някакъв друг начин от където мога да видя този код или трябва да звъня в банката и какво точно да ги питам  newsm78

# 631
  • София
alex88, по-добре обади се в банката, имам смътни спомени преди години като си откривах акаунт в PayPal, че ми искаха подобен код. Същият код мисля,че ще го има в извлечението, което също ще трябва да ти изкарат от банката.

Kод за 5$ отстъпка   LAV475

Таблица за препоръчителния дневен прием на омега-3 в мг

# 632
Хммм,дано утре да излезе този код в и-нет банкирането да не се налага да ходя или да звъня в банката.  Praynig

# 633
  • София
Този код не са ли цифрите на гърба на картата?

# 634
  • Дивия Северозапад
Препоръчайте ми масло за бебе с атопичен дерматит, моля.

# 635
RyмиК,кодът от зад на картата нали го въвеждам при вкарването данните на картата?!Май не е той.
Ето това е цялото писмо:
" Thank you for your recent order with iHerb. For your protection and ours, it is important to make sure credit cards are being used by their proper owners. So customers ordering from iHerb.com may need to send us additional information to help us confirm you are the card holder. We need you to give us your credit card authorization code for your iHerb transaction. When you placed your order we authorized your card to make sure your funds were available, your card has not been charged and will not be charged until your order is shipped. To get your authorization code for your transaction simply contact your credit card company and ask them for the Authorization Code for your iHerb transaction. Then you can email, chat or call us with that number and we can send your order on its way! Easy enough? Thanks for your cooperation!

Why do we take these steps? Unlike in the case of credit card purchases made by customers within the U.S., some international credit cards cannot be verified electronically or by telephone. The extra step of getting this information is necessary for your protection and ours, to make sure you are the actual credit card holder. Please feel free to contact us if you have any questions.

Извинявам се,че ви занимавам с моите неволи,но ми е чудно само на мен ли ми искат този код или и на някой друг са искали и дали може да се види от някъде другаде или трябва да се иска от банката.

# 636
  • в 1001-та нощ
очевидно кодът е уникален за съответната транзакция  Peace

а в случая - картодържтелят (съпруг) е различен от получателя (съпруга)  Peace

Код за 5$ отстъпка POP824

# 637
a.l.e.n.a.,напротив!Акаунта е на мъжът ми и плащането е направено с неговата кредитна карта.Както и да е ,утре ще видя какво ще излезе в банкирането,ако ли не ще питаме в банката.

# 638
alex88, аз поръчах преди 2 часа с картата на приятеля ми, имената са различни на получателя и собственика на картата (аз и той), обаче поръчката е минала, имейл за проверка на картата нямам, а статусът на поръчката е Ready to pick. Явно действат избирателно, не се тревожи, даже по-скоро трябва да сме доволни сякаш, че проверяват за такива неща, това и за теб и твоята карта е по-добре от съображения за сигурност.
На мен са ми задигали портмоне с карти и имаше опити за пазаруване и за теглене на пари с всичките ми карти в рамките на следващите 2-3 часа, докато се свържа с банката да ги блокират.
Този код, доколкото помня, съм го виждала на месечните извлечения на кредитната ми карта, обаче дали ще ти излезе в банкирането, не зная.

bouquet

# 639
kaigi щипе заради DMAE-от.

Защо да щипе от ДМАЕ - то е с  pH 10 ?!  /и е амин ?!/

И според мен не е от ДМАЕ-то, защото и преди съм ползвала без проблем  newsm78 Ще се свиква, щом е за пустата му хубост  Simple Smile

Код за отстъпка FOX207

# 640
Момичета можете ли да ме посъветвате какви продукти да взема за себе си и за детето ми.
 Имам чести проблеми със стомаха и червата-колики,болки над пъпа,газове вследствие на няакъв вирус лятото.
Лекарите ми правиха изследвания и казват,че е раздразнено  дебело черво от ротавируса.
Мисля си за ензими и пробиотици,но какви?
А детето ми е на 5 годинки и е със склонност към белодробни спазми,когато боледува.Последно тази седмица направи остър бронхиолит,вследствие  на грипа и бяхме в болница.
 Коластра може ли да се взема едновременно с този Епикор,дето го обсъждате?

# 641
  • София
ladybg

EpiCor и Коластра - може да се приемат заедно /Коластрата 30 мин преди хранене, на гладно/

Коластра може да си избереш от тук:    
http://www.iherb.com/Colostrum

Като най-изгодна: цена-качество е тази:  
http://www.iherb.com/21st-Century-Health-Care-Colostrum-500-mg-1 … apsules/9621?at=0

Пробиотици за теб:
Профилактика:   http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Jarrow-Dophilus-EPS-5-Billi … gie-Caps/124?at=0
За лечение: http://www.iherb.com/Healthy-Origins-Probiotic-30-Billion-CFU-s- … -Vcaps/19518?at=0
Добре е да се консултираш  с лекар

Пробиотиците  -  на гладно, най-добре вечер преди лягане. поне 3 часа след храна

в момента се предлага и безплатна мостра на Пробиотика на Jarrow Formulas:
http://www.iherb.com/Jarrow-Formulas-Jarro-Dophilus-EPS-5-Billio … e-Caps/40327?at=0

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919

# 642
Bobka благодаря за отговора. Набелязах си някой неща за поръчка, но още не смея да пусна  Embarassed
Моля кажете ми точно как се използва кода за 5 $ отстъпка, който пишете в постовете си? Всеки код по един път ли може да се ползва?

И ако някой може да ме посъветва за крем за лице за жена над 50 год. или нещо друго за подарък търся.
А за себе си крем за акнеична и чувствителна кожа?
Благодаря на всички  Hug Hug

# 643
  • Sofia
Bobka благодаря за отговора. Набелязах си някой неща за поръчка, но още не смея да пусна  Embarassed
Моля кажете ми точно как се използва кода за 5 $ отстъпка, който пишете в постовете си? Всеки код по един път ли може да се ползва?

И ако някой може да ме посъветва за крем за лице за жена над 50 год. или нещо друго за подарък търся.
А за себе си крем за акнеична и чувствителна кожа?
Благодаря на всички  Hug Hug

Кода за 5$ отстъпка е само при първа поръчка, въвеждаш си кода и ти маха 5$.

Код за 5$ отстъпка TOY665

# 644
sladurka, дай повече впечатления за тази омега 7, как ти се отрази на кожата ?

Код за 5$ отстъпка PES991

Общи условия

Активация на акаунт