iHerb - Най-добрият сайт за хранителни добавки и козметика - 29-а тема

• 44 350
  • 746
  •   1
Отговори
# 375
  • София
Случайно да знаете какво е кристален витамин С и с какво е по-добър от останалите форми?

# 376
  • София
Катето, коластрата мисля не е проблем да се дава, дори е препоръчително. Епикора... не би следвал да е проблем същоо, но аз бих започнала с половината от количеството на една капсула, за всеки случай.
И все пак, след като детето е направило алергия, и явно не е никак добре, задължително бих попитала лекар за мнение по въпроса. Нищо че са само хранителни добавки.
Бързо оздравяване  Hug.

Код за 5$ отстъпка QAZ673  в http://www.iherb.com

# 377
Здравейте, ето ме и мен с 1ва поръчка от iherb
поръчах това  http://www.iherb.com/Solgar-Skin-Nails-Hair-Advanced-MSM-Formula … ablets/22419?at=0 за коса, кожа и нокти...
 ако някой го е ползвал да си каже мнението? ...
и евтиния витамин Ц от предната страница.

Код за отстъпка 5$         SAZ532

# 378
  • Бургас
присъединявам се към питането. за човек с високо кръвно взех това http://www.iherb.com/Now-Foods-Omega-3-Cardiovascular-Support-20 … Softgels/323?at=0. реших, че е по-добре да е без холестерол  Thinking

За високото кръвно си има причина и тя трябва да се определи от лекар и лекува / бъбреци, проблем с черния дроб, ЩЖ, ИР и т.н./
Добавките само повлияват симптома и то за кратко. Дори могат да навредят
Ако човека е с наднормено тегло по-добре е да свали 10-на кг. отколкото да пие добавки / мое мнение Simple Smile/

Опасно е да се препоръчват добавки за сериозни здравословни проблеми.

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com:   YUL919
ами проблемът е висок холестерол. за лечение в момета е препоръчана диета с ударни дози риба. така че реших, че е подходящо да се приема рибено масло  newsm78

# 379
  • Бургас/Пз
Чак не ми се вярва, че си получих поръчката от 24.01. днес! Дори беше за 22.88долара и дойде в пощата! Много съм доволна имам вече маската с папая и крема с витамин С Mr. Green Mr. Green
Сега чакам един шампоан с Биотин и една паста за зъби, заедно с Лкарнитина, дано тези дни и те да дойдат!

# 380
  • Sofia
Искам да похваля този лосион, не е мазен и прави кожата много мека. http://www.iherb.com/Giovanni-Hydrate-Body-Lotion-Grapefruit-Sky … 250-ml/12958?at=0

Някой питаше за високо кръвно - по-добре следвайте съветите на лекар и внимавайте при смяната на сезоните. Препаратите против висок холестерол повече вредят, отколкото помагат.

Код за 5$ отстъпка TOY665

# 381
  • София
Случайно да знаете какво е кристален витамин С и с какво е по-добър от останалите форми?
За Crystal C   ли става въпрос?

Това е нова, специална кристална форма на вит. С , която  превъзхожда съществуващите форми на вит. С, като Ester C, аскорбинова киселина и т.н..
Метаболит  , който се усвоява по-добре от организма.
Неутрално рН, т.е не е кисел, буфериран, достига по-високи плазмени нива сравнен с др. форми вит.С, достига по-добре до клетките, усовява се по-добре - има по-голяма бионаличност.
Дозите, които съм срещала са 8мг.кг/тт

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com :   YUL919

# 382
  • Варна
Здравейте, днес получих поръчка пусната на 22. 01. Много съм доволна, поръчах си алое продукти и  са супер. Ставам фен определено и ще ви следя. Хубава вечер!

# 383
  • София
denis_d , благодаря  Hug
Нямах предвид точно Crystal C, но като ви чета колко неща знаете реших, че може да знаете какво представлява и това чудо. Препоърчват го в една книга за диетично хранене в случай на запичане в началото. Не знаех, че вит С може да действа на този проблем, може би точно кристалния има това свойство.

Здравейте, днес получих поръчка пусната на 22. 01. Много съм доволна, поръчах си алое продукти и  са супер. Ставам фен определено и ще ви следя. Хубава вечер!
Ще отида утре до пощата, като гледам колко бързо ги получавате Simple Smile Моята е пусната на 23,01

# 384
  • София
Какво алое си поръчала? Като почнеш да пийваш, кажи как е  Wink.
Оглеждам  аз алое продуктите, ще не съм взела решение течно или на капсули  newsm78.

# 385
  • София
към Елл

За вит.С    - може да имат предвид  Аскорбинова киселина / вит.С/ във вид на прах - разтворими фини кристали

Ето : ТУК

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com :   YUL919

Последна редакция: вт, 31 яну 2012, 19:01 от denis_d

# 386
  • София
Какво алое си поръчала? Като почнеш да пийваш, кажи как е  Wink.
Оглеждам  аз алое продуктите, ще не съм взела решение течно или на капсули  newsm78.

По-добре да е течно /сок или гел/  Сока е по-приятен на вкус

Напр. на Lily of the Desert

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com :   YUL919

# 387
здравейте,
поръчах тази коластра преди 3 дни , но бяхме на консултация при 1 педиатър и ми препоръча да не давам коластра за момента , ако някой я иска да свирка
http://www.iherb.com/Symbiotics-Colostrum-Plus-Orange-Cr-me-120- … 620?at=0&l=es

Последна редакция: ср, 01 фев 2012, 18:22 от kika_86

# 388
На мен не ми харесва евтиния витамин С  Rolling Eyes
По принцип обичам кисели и солени нещица, но този вит. С ми е много кисел. Също така имам навика да смуча вит С-то  - от това човек може да си изпили езика до рана, докато го смуче и на корема нещо не ми понася при положение, че принципно нямам проблеми /имам здрав корем/.
На мен също ми беше интересно защо е толкова евтин  newsm78

Код за  5$  отстъпка  в  www.iherb.com : SOV935

# 389
  • София
Денис д, благодаря за предложението, ще го попроуча и това  Hug.
Кика 86 защо ви казаха да не пиете коластра, интересно ми е защо и в какви случаи не се препоръчва?

Код за 5$ отстъпка QAZ673  в http://www.iherb.com

Общи условия

Активация на акаунт