Мнението Ви за името Рали

• 10 017
  • 88
  •   1
Отговори
# 45
Рали е момченце.
Рали е момиченце.
 Simple Smile

# 46
Рали, като състезание с автомобили ли? Глупости.
Рали като галеното на Ралица и за мъж.

# 47
За мен е необичайно, но щом искаш да го кръстите на скъп за теб човек е добре.

На мен също ми е недовършено, съобрази се все пак, че това дете ще трябва да се представя с името си след време и е добре да е нещо в крак с времето, за да не се чуства изолирано.

# 48
......съобрази се все пак, че това дете ще трябва да се представя с името си след време и е добре да е нещо в крак с времето, за да не се чуства изолирано.

Да бе, да Rolling Eyes Представям си колко изолирани ще се чувстват всички деца с имена къде по-странни от Рали.

Аз колкото повече си го повтарям това име Рали толкова повече започва да ми харесва  Grinning
Авторката - щом сте решили да го кръстите на баща ти и това ви е мил и скъп човек - действайте!

# 49
  • София
че това дете ще трябва да се представя с името си след време и е добре да е нещо в крак с времето, за да не се чуства изолирано.
O,да, най- добре да го кръстят Раян, Роналдо .....  ooooh!

# 50
  • Бургас
Това не е вярно. Ударението е на "а".

# 51
  • The point of no return
Не ми харесва Рали за момче. Това си е галено на Ралица за мен.

# 52
И за мен Рали ми звука като галено от Ралица, но съм чувала далеч по странни имена и все пак са добри хора. Вярно е, че децата имат този "навик" да се подиграват на имената на съучениците си на приер, но в крайна сметка не името прави човека, а обратното... Аз също мисля име с "Р", но тъй като бебо се крие не знам момче ли ще е, момиче ли ще е.... Измислила съм много имена и за двата пола, но поне първо да разберем какво ще е, че тогава поне малко да намаля имената.  Laughing

Аз лично държа на 100% българските имена

# 53
  • София
каквото и да значи 100% български...Марина колко % е бъргарско....защото май е далеч от 100-те.(не се заяждам и аз се казвам така, хубаво е името, ама е минало покрай българско)

Междо другото колкото повече ми изниква заглавието на темата в непрочетените, толкова повече почвам да свиквам с това Рали и да го възприемам все по-добре...сигурно докато се роди детето, даже ще ми харесва за момче Simple Smile Mr. Green

# 54

Междо другото колкото повече ми изниква заглавието на темата в непрочетените, толкова повече почвам да свиквам с това Рали и да го възприемам все по-добре...сигурно докато се роди детето, даже ще ми харесва за момче Simple Smile Mr. Green
И аз така  Laughing

# 55
  • София
Ако поседи още малко темата може името да се появи и в отчетните.   Grinning

# 56
  • Варна
Звучи ми като галено на Ралица. Това не значи, че предпочитам Роналдо. Защо някои от вас изпадат в крайности?

# 57
Харесва ми!
Надявам се да не се разубедите и да го кръстите Райли.

# 58
  • с/у ОколоМръсТното
Това не е вярно. Ударението е на "а".

да и аз мисля, че ударението е на "а".  Thinking
Името е повече от прекрасно, на фона на толкоз много популярни и изтъркани от употреба други мъжки имена.

# 59
каквото и да значи 100% български...Марина колко % е бъргарско....защото май е далеч от 100-те.(не се заяждам и аз се казвам така, хубаво е името, ама е минало покрай българско)

Под 100 % български имена имам предвид типични все пак за България и околието да речем. По назад четох името "Райли", което е 0 % българско име. "Марина" си е може би интернационално име, както и моето име Диана, но не е завъртяно американско име и си звучат добре съчетани с фамилиите ни, разни Райли, Маршал, Парис са хубави имена, но не са типични за България също като Ричард Груев, самите съчетания да речем "Райли Иванов" не ми звучат никак добре.

Общи условия

Активация на акаунт