Фитки, паламуди, катИрици и шарани-съдбата да се смеЙм събра ни-15

• 30 099
  • 652
  •   1
Отговори
# 525
Бре Мастъре, аз толкова ли съм известна, че чак Мастъров е чувал за мойта простотия Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 526
Зу ма верно си ми обърнала гръб  Shocked, амчи кат си размазана кво да ти кажа  Joy Joy Joy, ето тъ вече кат си съ събрала явно си решила да докараш до 100г  hahaha
Хайде дан съ сърдиш пУдарък  hahaha
Зу признах тъ, оригинална си  hahaha hahaha hahaha

Еликс някво обяснение  hahaha hahaha

Фейт ко прайш там newsm78 hahaha

hahaha hahaha hahaha hahaha
Скрит текст:

# 527
Зузу аз не разбрах мъжо ти прибра ли съ, ама теб явно не ти е скучно  hahaha hahaha hahaha

# 528
Бре Мастъре, аз толкова ли съм известна, че чак Мастъров е чувал за мойта простотия Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Мастеров чете също в тая тема...Особено кат му покажа нещУ унтереснУ......ДиМЕК - постоянно надниква  Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

тА каза да подскаже на Зузов как да тЪ стопли....Преди "другото" стопляне.... smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3534 smile3534 smile3534 smile3533 smile3533 smile3533 smile3533

# 529
 hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Бобо, прибра се преди мен даже! Благодаря за това, че ме мислиш!  Hug

Таз дама, освен, че са й до земята, сърцето й е от дясната страна...май много неща не са й в ред Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Матъре, изчервих сЪ! Мастъров, аз такова....не съм толкоз луда по принцип...ма ти щом редовно четеш, значи знаеш, че съм една прИкрасна фитка  hahaha hahaha hahaha hahaha

Фейта е наредена пак Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 530

Мастеров чете също в тая тема...Особено кат му покажа нещУ унтереснУ......ДиМЕК - постоянно надниква  Mr. Green hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

тА каза да подскаже на Зузов как да тЪ стопли....Преди "другото" стопляне.... smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3532 smile3534 smile3534 smile3534 smile3533 smile3533 smile3533 smile3533

Мастърс ти що не си казала, че пред толкоз много хора се излагаме  Crazy Crazy Crazy Crazy Joy Joy Joy Joy Joy

# 531
на мен вече ми мина неудобството..явно съм дебелокожа фитка hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

# 532
вСИЧКИ сме в кюпа бре......Мастъров ни е фен......Хили се и казва,че ако има повече таквиз жени мЪжете щели да бъдат повече щастливи....мА таквиз кат нас били рядкост и ...Който имал такваз жена бил щастливец......!!!!!

Ай Ся кажете нещо де!  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Готин ми е Мастеров нали?!  newsm51

# 533
  • София
Амчи и аз на Еликсов му показвам някой попадения  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Зу, за твоят кралски з...к трябва нещо подобаващо  Flutter  

Фейта, излезнала на разходка  hahaha hahaha hahaha ама как гледа  Joy Joy

Бобо, онуй ни мога го коментирам, даже ни мога да гу цитирам , срам мъ е  Blush Ни помня кой и защо го е правил, то и много други неща не помня... Crazy Crazy Joy Joy Joy

# 534
Амчи и аз на Еликсов му показвам някой попадения  Joy Joy Joy Joy Joy Joy

Хахахаха......Да видите,чИ нИ съм само аз..... smile3534 smile3533 smile3533.....Има и други "скрити лимонки"  Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug Hug

# 535
вСИЧКИ сме в кюпа бре......Мастъров ни е фен......Хили се и казва,че ако има повече таквиз жени мЪжете щели да бъдат повече щастливи....мА таквиз кат нас били рядкост и ...Който имал такваз жена бил щастливец......!!!!!

Ай Ся кажете нещо де!  hahaha hahaha hahaha hahaha hahaha

Готин ми е Мастеров нали?!  newsm51

Четкаш го ти щото знаеш, че ще те прочете Joy Joy Joy Joy Joy
Ама готин е къв да бъде като има такава жена  Wink.

Аз шИ помедитирам малко  hahaha

# 536
Зузан пък проявява интерес тогава, когато започна да прухтя и да се смея през носа...конска му раУта Joy Joy Joy

Мастъре, големо четкане, душа! Жив и здрав да ти е Мастърчо и все така да ни се радва! Вярно е, че сме рядка порода... лазим по очи понякога, нервно ни е, тъжни сме, но пак се хилим Mr. Green Това е порода силна жена със страхотно чувство за хумор...(Боже, няколко смислени изречения написах hahaha)

Ай, наздраИ Mr. Green

Организирала съм си мокренето до последния детайл за неделя..малко мъ е страх, ама казват, че не боляло newsm78

Поне ши съм легнала, нали все мъ мързи rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo rotfImbo

# 537
Вижти ся, можИ и да ми завиждатИ, УбачИ аз имам и друга дарба - да пия прелестни одежди..освен плетенето Naughty Ако има някой поръчка за нещо, моля да пишИ вИнага, щот наплива ши е голям Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 538
Аз тук съм полегнала...

# 539
Сиссс добре си направила и сякъш ти е удобно  Thinking Joy Joy Joy Joy

Зузулин от моя страна няма поръчки за машината, туй поне го умея (имам диплом за Моделиер - конструктор  bowuu, пУфалих съ Joy), но виж една пица шЪ си поръчам  hahaha hahaha hahaha

Мастерс още не си се оперирала  hahaha hahaha hahaha, не че нещо ама малко ти е сбръчкан езика Joy Joy Joy Joy

Ей къв гердан съм си спретнала  hahaha hahaha hahaha за да ми е под ръка обяда Joy Joy Joy Joy

Тъй последно да въ уведомя - утре дан съ трИвожИте, че не съм се мярнала в 8.30ч. Шефа е извън града, аз пъ го уведомих, че тук обстановката е зле и той каза утре сутринта да преценя как е и да реша дали да отида на работа. Обаче аз май вече реших  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт