Анатомията на Грей - Тема №14

• 42 357
  • 722
  •   1
Отговори
# 555
# 556
# 557
  • UK
Как мога да разбера заглавието на някоя песен, която ползват? 2сезон, 24 епизод Simple Smile

Ето ги и имената на песничките и изпълнителите от всяка серия с обяснения за сцената, в която звучи. Там някъде имаше за всички сезони. 
http://abc.go.com/music-lounge/show/greys-anatomy/86534

# 558
  • Пловдив
Благодаря за музиката! Като цяло ми харесва каква музика пускат към епизодите.

# 559
  • UK
В pirate bay някой си направи труда да извади музиката към всеки сезон, почти всяка песен я има.
http://thepiratebay.se/search/grey's%20anatomy/0/99/100

В Замунда също имаше преди няколко години три албума със саундтрака към първите три сезона.
 Heart Eyes

# 560
От снимките на следващия епизод къде ли е Теди-на нещо като терапия май? Rolling Eyes
А пък и аз мисля,че на Алекс му готвят нещо с новата стажантка...Дано да е за добро Mr. Green А дали пък ако върнат Изи, ще направят триъгълник? Whistling
Само се чудя кога Шонда мисли да задейства работите между Марк и Лекси, остави ни в голямо напрежение серии наред. Thinking
Не желая да обсъждам Кристина и Оуен, мен не ме бройте в това обсъждане вече. Отношенията им са толкова сложни, че не знам Шонда как ще ги оправи, както е казала...

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 09:29 от мишка върху книжка

# 561
  • Пловдив
Не пишеше ли някъде, че Алекс ще поиска да не е лекар на бебето на новата стажантка, защото тя ставала прекалено зависима от него?

# 562
Пишеше в скрит текст  Wink, ама това за сега нищо не значи, нали? Той може да бяга,ама тя може да го гони:)))
Чудя се как така няма последствия за това, което направи Лекси на операцията сега? Би трябвало тези последствия да са дори най-вече за Дерек...

Последна редакция: вт, 20 мар 2012, 09:35 от мишка върху книжка

# 563
  • Пловдив
Не мисля, че ще има последствия - даже в сериала се вижда, че понякога лекарите правят грешки. Освен ако не броим за последствие това, че Мередит няма да се завърне в кардиохирургията, тя не иска да работят заедно.

# 564
  • Ню Йорк
Не мисля, че ще има последствия - даже в сериала се вижда, че понякога лекарите правят грешки. Освен ако не броим за последствие това, че Мередит няма да се завърне в кардиохирургията, тя не иска да работят заедно.

В неврохирургията Wink

# 565
  • Пловдив

В неврохирургията Wink
Ох, да, това е защото едновременно пиша, гледам дете и готвя, ама вие се сещате какво искам да кажа Mr. Green

# 566
  • в сърцето на един мъж...
Галактическа принцеса, да попитам, мернах някъде, че сте спрели да правите субтитрите? Така ли е? Защото чакам да изгледам серията с вашите субтитри, да знам дали да чакам още или да я пускам без Sad

# 567
  • София
За тези субтитри и аз питах Peace

# 568
Пишеше в скрит текст  Wink, ама това за сега нищо не значи, нали? Той може да бяга,ама тя може да го гони:)))
Чудя се как така няма последствия за това, което направи Лекси на операцията сега? Би трябвало тези последствия да са дори най-вече за Дерек...

Точно за такива случаи лекарите си имат медицински застравховки.
Ще се плати на момичето,
но в крайна сметка не може да съдим Лекси прекалено строго, тя извади мозъчен тумор все пак.

# 569
  • софия
Галактическа принцеса, да попитам, мернах някъде, че сте спрели да правите субтитрите? Така ли е? Защото чакам да изгледам серията с вашите субтитри, да знам дали да чакам още или да я пускам без Sad
и аз предпочитам вашите

Общи условия

Активация на акаунт