Анатомията на Грей - Тема №14

• 42 308
  • 722
  •   1
Отговори
# 585
# 586
Благодаря за субтитрите! Ще си позволя да ти говоря на ти, Галактическа принцеса, искам да ти кажа, че хората ценят качествено направените субтитри. Аз лично ги чаках цяла седмица и не си пуснах другите, защото знам какво удоволствие е да гледам с вашите субтитри .  bouquet Пускам си епизода.

# 587
# 588
Благодаря и аз много!  Peace

# 589
  • Бургас

Благодаря ви много   bouquet

При положение, че чакаме по 2-3 седмици да пуснат следващия епизод, още 5-6 дни за субтитри са нищо! Но удоволствие след това е 100-кратно  Hug

# 590
  • София

Благодаря ви много   bouquet

При положение, че чакаме по 2-3 седмици да пуснат следващия епизод, още 5-6 дни за субтитри са нищо! Но удоволствие след това е 100-кратно  Hug
На същото мнение съм Peace Благодаря и аз  bouquet

# 591
Промото на следващия епизод:

http://www.tvfanatic.com/2012/03/greys-anatomy-promo-unleashing- … mal-in-all-of-us/

Официално е потвърдено от АВС - ще има 9 сезон на Анатомията, а за Практиката ще се каже вероятно май месец.

# 592
  • Пловдив
Промото на следващия епизод:

http://www.tvfanatic.com/2012/03/greys-anatomy-promo-unleashing- … mal-in-all-of-us/

Официално е потвърдено от АВС - ще има 9 сезон на Анатомията, а за Практиката ще се каже вероятно май месец.
А какво ще има в този 9ти сезон казват ли? Елън Помпео, Патрик Демпси? Grinning

# 593
Е това предстои да разберем. Laughing

# 594
Чудесно!
Явно ще изчакат да видят Скандал как ще тръгне  Thinking
При всяко положение четвъртъците на ABC остават на Шонда  Peace

# 595
  • До морето
А този "Скандал" излезе ли вече, някой гледал ли го е?

# 596
Премиерата му е на 5ти април, след епизода на Анатомията. Има излезли само промо и 1-2 клипчета.

# 597
  • София
Някой може ли да драсне някой ред за епизода, защото още не съм го гледала Praynig

# 598
  • Ню Йорк
Тази седмица ще гледаме ли или пак няма? Аз вече изпуснах нишката  newsm78

# 599
  • София
То и аз изтървах нишката,но доколкото разбрах и тая седмица са почивка,следващата серия ще е на 05.04!

Общи условия

Активация на акаунт