Анатомията на Грей - Тема №14

• 42 237
  • 722
  •   1
Отговори
# 105
Идеално, точно толкова съм си дръпнала...Ще имам занимание почивните дни..После ще съм по-компетентна Simple Smile

# 106
Ето и инфо за 14 епизод за Св. Валентин, "Всичко, от което се нуждаеш, е любов", който ще излезе на 9 февруари.

Мередит и Дерек се опитват да прекарат вечерта сами като Лекси предлага да гледа Зола. Кали оставя бебето на Марк, за да може да изненада Аризона с романтична вечеря. (тук по-рано бяха казали, че Марк също имал планове за вечерта с Джули и вечерята на Аризона и Кали почти се проваля, но явно накрая измислят нещо след като Кали завежда Аризона с превръзка на очите към.... и до тук спира инфото Laughing) Бен доказва на Бейли, че я познава по-добре от колкото тя си мисли. Междувременно спешното също е пълно с романтика, включително 10 годишно момиче, което получава алергична реакция към шоколад от валентинката си и мъж, който е ударен от кола докато преследва разочарованата си приятелка.

# 107
  • София / Пловдив
извинете, до сега колко епизода има излезли от сезон 8 ???
12 епизода са до сега .  Peace

Значи поне още толкова ще има от този сезон, така се пада май  newsm78

# 108
  • Варна
Привет!
Пиша да не ви изпусна.
Още не съм намерила време да изгледам новата серия, но мисля тази вечер да го направя.

# 109
Ето и първата снимка от епизода за Св. Валентин.
http://www-tvline-com.vimg.net/wp-content/uploads/2012/01/126942 … l120125143038.jpg

# 110
# 111
Много са готинкиии...  sun
А вижте и на Сара Рамирес:

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 14:35 от ĦăĴďĕ ÖŧǨȁȷȈ ɱɛ

# 112

Защо ли си знаех, че ще ти хареса. Laughing

Сара е просто невероятна...Кали е един от любимите ми персонажи още от началото и Сара я играе страхотно. Peace

# 113

О, да!
Само не мога да разбера как в докторските дрехи Сара изглежда толкова... масивна,
по интервютата и партитата като си ги сложи тия крака е зашеметяваща.  Peace
Химията им с Джесика е невероятна, много малко двойки в телевизията изглеждат толкова пълноценни.

# 114

О, да!
Само не мога да разбера как в докторските дрехи Сара изглежда толкова... масивна,
по интервютата и партитата като си ги сложи тия крака е зашеметяваща.  Peace
Химията им с Джесика е невероятна, много малко двойки в телевизията изглеждат толкова пълноценни.

Ама ние с теб верно мислим еднакво...сериозно започвам да се притеснявам да не ми се ровиш в главата нещо? Laughing

Иначе двойките наистина не са много, но аз се сещам за още 2 поне....и то все с две жени... Joy Въпреки че не можем да изключим и Дерек и Мередит. Peace

# 115
Въпреки че не можем да изключим и Дерек и Мередит. Peace
Абсолютно, макар че тях ги гледаме 8 години, затова е по-различно, някак са даденост, като част от семейството.  hahaha

Чакам с нетърпение да видя конфигурацията Кали и Оуен  Mr. Green
И с кого ще е Аризона, в паралелната реалност  Thinking

# 116

http://www.hollywoodreporter.com/live-feed/greys-anatomys-shonda … t-universe-284590  Wink

# 117
Днес няма ли да има серия?
Или пак е време за почивчица  Confused

# 118
Май чак на 3-ти ще дойде следващата, нямам търпение.

# 119
Въпреки че не можем да изключим и Дерек и Мередит. Peace
Абсолютно, макар че тях ги гледаме 8 години, затова е по-различно, някак са даденост, като част от семейството.  hahaha

Щом Кали ще е с Оуен... Аризона с Кристина как е?  Joy Или с Теди по-скоро...

Общи условия

Активация на акаунт