Туба и Джансел, "Запленяваща сърцето" (Gönülçelen) и след това - Тема 148

• 37 167
  • 736
  •   1
Отговори
# 555

Ето го момента, Цвети  Hug !
Казват, внимавай какво си пожелаваш - дъждът се превърна в сняг и при нас!  Mr. Green

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 12:12 от lina_4

# 556
При нас е още само дъжд!
Но си имаме чадъри и не се страхуваме от гръмотевиците.

Още един поглед на момента:

# 557

Дали Джансел като пушач като мен Embarassed  е видял това?  Wink

Скрит текст:

Япония

Нали поизчезна от обективите на папараците и очаквано започна издирването му. Peace

# 558
  • Русе
ЛинкаHug благодаря ти за този момент, а пък аз ще сложа и любимият ми клип за него, пак  Wink - толкова харесвам музиката му / а и Ети е вмъкнала и други хубави моменти  Heart Eyes/.  Peace

Ринка, по-добре е да си останете с дъжда  Peace, не ви пожелавам нашата картина / не мога да ви покажа, ама по новините - дават достатъчно/.  Peace

# 559
При нас е още само дъжд!
Но си имаме чадъри и не се страхуваме от гръмотевиците.
...
Ринка, оджата и Хасрет си имат чадъри, ама туй детенце май е било без такъв, че е мокричко цялото Laughing

Ринка, при всички случаи пиейки сутрешното си кафе с нашата тема, я е видял въпросната снимка  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 560
  • Русе

Нали поизчезна от обективите на папараците и очаквано започна издирването му. Peace

Те, хубаво го издирват  newsm78, ама тази цена не е ли малко ниска за него?  Thinking

А, за другата идея за пушачите, като гледам  Wink - май му харесва.  Laughing

# 561
  • Пловдив

Ето ви сняг от Пловдив! Много е красиво като го гледам през прозорците и ми е топличко! Пък и приятно е в нета.
   Надин, много сладко бебешко клипче! Grinning Grinning
   Снощи доста будувах след 5 серия. Мислите ми се блъскаха в главата. Сега имам ангажимент, който трябва да изпълня- ако не днес, утре ще свърша, та не мога да съчинявам много.
   Само ще отбележа въпросите, които на първо време ме вълнуват.
    Трябваше ли Мурат да се раздели с Хасрет след злополучното й надцакване с Балчичек? Отговорът ми е по- скоро да. След колебанията, които имаше за подготовката й до голямото представление, тази вечер сложи точката. Оставям засега коментариите има ли той вина за този резултат.
    Левент- дали пък само облога го интересуваше ? Може би той като човек по- земен и преценяващ реалността, а не като Мурат витаещ в своите си облаци,  разбираше, че на това момиче не може да се разчита  за представлението / не точен негов цитат- тя ,като чуе ритъм  9/8 ще си клати бедрата, че е бомба със закъснител, че е искал да вдигне пердето от очите на Мурат /. Не разбрах как точно Левент е свързан с представлението- не е продуцент мисля, но той също иска то да има успех и предпочита Беррин да е на сцената.
  За Хасрет- докато в началото тя не разбра какво се е случило, в какво е сгрешила, на следващия ден вече добре осмисли какво е загубила, защото това, което другите / Джихан / може да я научат е капка в морето.
    Ще спра да пиша, че така мога да откарам дълго, а работа ме чака.
 Когато имам възможност ще продължа, а и от вас очаквам интересни постове.
   Отново хубав ден! Peace Peace

# 562
  • Пловдив
    Момичета, попаднах на тази песен и много ми хареса .
    Да можеше да направи клип за нашите любимци някой от вас на тази музика.

Хайде, крайно време е да работя- чао!

# 563
Харесаха ми и трите клипчета от тази сутрин - и от лина, и от цвети, и от рени Peace
Както съм си днес в нас, направо си ги пускам и си оправям това-онова или си работя в същото време на лаптопа. Много е приятно Hug
Момичета, благодаря ви hug

# 564
Добро утро и от мене Hug

За тези на изток, които си нямат сняг, ето малко западен - балконски. Не са дали код червено, но си ни  затрупва кротко и сигурно Да му мислят Русе и Разград :

Днес, докато преглеждах пресата с гугъл, си харесах един много смислен превод: "Земята на маите е наименованието на бебета!"  (Пък и земя звучи по-добре от почва  Wink ) И понеже снимки и новини - йок, реших да си ги потърся, естествено с новите ключови думи. Та попаднах на любопитна информация за маите и горските им градини (вж скрит текст). И си е по темата - нали имаше призив вместо дарения за близначките, дарения за нови гори. Пък и тати е еколог. Ами то всичко си идва на мястото. Отдавна подозирах, че случайни неща няма  newsm47

Скрит текст:
Дълги години наред маите са били критикувани, че залезът на тяхната цивилизация се дължал на лошата им земеделска култура.
  Според американската археоложка Анабел Форд от Калифорнийския университет в Санта Барбара тези критики са напълно неоснователни .
Според нея маите са създавали т. нар. "Горски градини", площи от изкуствено засадени дървета, които създават своето растително и животинско разнообразие и осигуряват на хората храна, подслон и не на последно място - билки за техните лекарства.
  След резките климатични промени отпреди 3500 - 4500 години е станала смяна на растителните видове и съобразно местната география маите са започнали с култивацията на тези Горски градини.
  Те са създали планирана промяна на използването на Земята, която продължавала до 24 години. Първоначално те са изгаряли съществуващата гора, за да могат да открият площи за обработка и след няколкогодишното й използване те отново я засаждали с дървета. Такава култивирана площ е имала своята екосистема от растения и корени, дърветата унищожавали вредителите от посевите и се поддържала влажността на почвата.
  Този 24-годишен цикъл осигурявал циклично обогатяване и обновление на почвата и така препитанието на маите било обезпечено.
  Изводът на  Анабел Форд е, че Горските градини на маите в резултат на правилното планиране на използването на земята са били основна база за съществуването на тяхната цивилизация в продължение на около 3000 години.
  И сега наследниците на древните маи обработват почвата по този начин и си осигуряват голямо разнообразие от храни, билки, а също и материали за строежи, инструменти и принадлежности.
  Древните маи са пример как хората трябва да се грижат за Земята, ако истински искат да живеят добре и в хармония с Природата !

Източник: http://indigota.com/index.php?topic=4658.0#ixzz1kYZV8Yyb

Хубав снежен ден!

# 565
  • Русе

Трябваше ли Мурат да се раздели с Хасрет след злополучното й надцакване с Балчичек?

Левент- дали пък само облога го интересуваше ?

За Хасрет- докато в началото тя не разбра какво се е случило, в какво е сгрешила, на следващия ден вече добре осмисли какво е загубила, защото това, което другите / Джихан / може да я научат е капка в морето.

За Хасрет -  Peace съм напълно съгласна, но и освен това, другото което тя и доста време след това не можа да осъзнае е - какво всъщност иска от нея Мурат / нещото, което той така и не успя да и каже точно/.  Peace

За Мурат - И аз мисля, че тази раздяла беше нужна, защото и за него беше начин да осъзнае и някои неща, които не беше забелязал - той, подцени желанието и труда, който полагаше Хасрет за да успее, а също и гордостта и силният и характер.

За Левент - Според мен, водещото при него беше именно облога, но до този момент.  Peace Това естествено не означава, че като приятел и партньор на Мурат - не желае проекта му да успее, той просто не вярва все още, че Хасрет е това, което твърди приятелят му. За Левент -  Thinking Хасрет все още е дивото, необразовано момиче, което не само не знае как да се държи в такава среда, но и не се поддава лесно на промяна, а и е много наивна, което му помогна да я манипулира за да осъществи плана си. Но, пък в този епизод той започна да осъзнава някои неща, доста преди самия Мурат, тук той му зададе един въпрос, който  Thinking преди май, не ме беше впечатлил толкова / като негов плюс, имам в предвид/.
"Съжаляваш, че загуби облога или, че Хасрет си тръгна''

# 566
  • Русе
Цари, ти по една причина си в къщи / дано се оправи бързо детето  Peace/, ние  Sad - по друга / снежна обсада/, та и затова ще използвам времето за повече клипове, а пък колко много са и то, хубави.  Peace

Ето и една Лара Фабиан с малко арабска добавка,  Wink нещо различно.  Peace

# 567
И аз погледнах пети епизод. Хасрет беше много сладка в началото , гледаше наоколо за държанието на останалите. Погледа и се спря на Беррин и разлюляната и снага. За мен това беше капката на преливане. Коя е Берин за Хасрет? Ами жена от обществото към което я водят. Жена до Левент, жена имаща място на масата на Несрин, жена ухажвана от Етем, жена леко иронизирана от Мурат, но приемана в конака, име от екрана, телевизията, пресата. Ами щом Берин и останалите могат да се веселят по пози начин, значи и тя може, даже по- добре от тях. За този етап на преподаване, тя направи верен извод.

За Левент и Берин. Те са странна двойка, макар да си говорят на "любима", си личи, че е само на думи. Имат нужда един от друг в поприщата си на изява и го правят чрез демонстративна "близост".Трудно е да пресъздадеш човек, който играе фалшиви чувства, но Онур го прави. Такава смяна на израженията, когато тя го гледа, и когато не, показва Онур, че и на сляп е ясно, колко държи на нея. А Левент, за да стигне до върха, трябва да си служи точно с тези качества. Той не го крие, иначе не би могъл да е успешен продуцент.
Ама толкова добре се познават с Мурат, че диалог само от няколко думи, им е достатъчен отново да си стиснат ръцете.
Не смятам, че Левент използва Мурат, защото пак ще кажа,  че ще обидя Мурат, ако  приема, че се оставя да бъде манипулиран.
Скрит текст:
За 101 път гледах "Срок за влюбване" и през цялото време си мислих, че женската роля щеше да заспи на Туба. Моите уважения към Сандра Бълок, много я харесвам Praynig

Последна редакция: чт, 26 яну 2012, 12:26 от nadine1111

# 568

Аз от 5-ти прелетях направо в 54-ти епизод! Joy Joy
Но са толкова красиви и щастливи, че как да ги оставя само за мен!
Wink

# 569
И аз погледнах пети епизод. Хасрет беше много сладка в началото , гледаше наоколо за държанието на останалите. Погледа и се спря на Беррин и разлюляната и снага. За мен това беше капката на преливане. Коя е Берин за Хасрет? Ами жена от обществото към което я водят. Жена до Левент, жена имаща място на масата на Несрин, жена ухажвана от Етем, жена леко иронизирана от Мурат, но приемана в конака, име от екрана, телевизията, пресата. Ами щом Берин и останалите могат да се веселят по пози начин, значи и тя може, даже по- добре от тях. За този етап на преподаване, тя направи верен извод.

За Левент и Берин. Те са странна двойка, макар да си говорят на "любима", си личи, че е само на думи. Имат нужда един от друг в поприщата си на изява и го правят чрез демонстративна "близост".Трудно е да пресъздадеш човек, който играе фалшиви чувства, но Онур го прави. Такава смяна на израженията, когато тя го гледа, и когато не, показва Онур, че и на сляп е ясно, колко държи на нея. А Левент, за да стигне до върха, трябва да си служи точно с тези качества. Той не го крие, иначе не би могъл да е успешен продуцент.
Ама толкова добре се познават с Мурат, че диалог само от няколко думи, им е достатъчен отново да си стиснат ръцете.
Не смятам, че Левент използва Мурат, защото пак ще кажа,  че ще обидя Мурат, ако  приема, че се оставя да бъде манипулиран.

Надин, абсолютно съм съгласна. Много си права. Както за двойката Берин - Левент (и Онур), а също за двойката Левент - Мурат. Левент толкова добре го познава и разбира, разбра преди него интереса му към Хасрет, не само като певица.  Peace Затова ме ядосваше после, когато отлично знаеше какво изпитват и Хасрет, и Мурат и въпреки това се пробва!  Mr. Green

Цари, надявам се, че детенце е добре вече!  Hug

Цвети, какво става, като чета тук, по-добре си стой във форума...  Hug

http://dariknews.bg/view_article.php?article_id=843884

Общи условия

Активация на акаунт