Звездни компромати - тема 126

• 45 643
  • 737
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Йовов и аз го видях, ама не беше толкова гол като Азис.  Mr. Green

# 151
  • София
Целенасочено ще избягвам Уикенд значи  Mr. Green

А какво ще стане сега с на Алисия исканията, ако Валерката се води безработен  Whistling

# 152
  • Sofia
Е, чакайте, чак безработен не мисля, че е. Има договор, едва ли се разтрогва автоматично. По-скоро ще го продадат някъде.

# 153
Toва на Азис дето си го видяла.... ми на мен ми прилича на точилка за тесто.... сложена отпред за снимката.....  Whistling

# 154
  • София
Размерът му обаче е завиден (ако не е някакъв монтаж).
Ми нали си го удължи при Д-р Георгиев, та може да не е монтаж.  Laughing
Не искам да виждам вестника.

# 155
  • София
Не познавам Мария, нито бившия и мъж, нито историята им, чета ви тук и само си предполагам, но за мен подобно демонстративно поведение има някаква предистория, има нещо тук, което не е известно. Струва ми се, че е доста наранена от бившия и нещо се опитва да му докаже. Може би става дума за изневяра или агресия от негова страна.

И аз си го мислех. Т.е. мислех си, че всички тези демонстрации на любов към новия фактически са насочени към бившия. Опитва се да му докаже колко е щастлива, колко добре се справя без него и т.н. Не знам дали е наранена, може да иска него да го нарани с поведението си.

За протокола - и аз мисля, че клипът й е супер к*рвенски и безвкусен.

# 156
  • на село
и аз при вас  bouquet и да не е само запис  Mr. Green

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 16:14 от Pola777

# 157
  • София
Toва на Азис дето си го видяла.... ми на мен ми прилича на точилка за тесто.... сложена отпред за снимката.....  Whistling
Joy
Не знам, погледнах го набързо, отвратих се и това беше. Но чак на точилка не ми заприлича. Като истинско си беше. А и точилките са с по-малко фи.  Mr. Green
Ако някой друг е видял туй чудо, да си признае.

# 158
Сега се загледах в Марийния клип , татуировката й, и римските цифри в началото, които са датата му на раждане (на Хриси  Grinning), та 88-ми набор е .

# 159
  • Cyprus, Пловдив
Сега се загледах в Марийния клип , татуировката й, и римските цифри в началото, които са датата му на раждане (на Хриси  Grinning), та 88-ми набор е .
ААА,бъзикаш се!не може да е толкова малък!  hahaha hahaha

# 160
# 161
  • София
Сега се загледах в Марийния клип , татуировката й, и римските цифри в началото, които са датата му на раждане (на Хриси  Grinning), та 88-ми набор е .

Изобщо не се бъзика. Той е на 23 години.

А снимката по-горе на Глория (тя е, нали?) е уникална  hahaha

# 162
Роузи Хънтингтън-Уайтли

# 163
  • София
дано не е вярно, страшно много ги харесвам като двойка....................
сега проверих, западните медии са гръмнали буквално преди часове с новината  Sad
а ето какво казваше Хайде преди за различията помежду им
“We’re both really creative people. We may have some different passions, but we love and respect and trust each other.”

Последна редакция: сб, 21 яну 2012, 16:07 от iren_alex

# 164
Не излизат изчисленията.  hahaha

Общи условия

Активация на акаунт