Звездни компромати - тема 126

• 45 360
  • 737
  •   1
Отговори
# 330
  • на пистата
за мен е страшно красива.и е страхотен човек между другото

# 331
  • в Tara
ako валери Б е писал писмото, направо ми се издигна в очите Laughing

# 332
# 333
ako валери Б е писал писмото, направо ми се издигна в очите Laughing
Пълен абсурд!Това и да го видя,няма да го повярвам! Grinning
Хайди и Сийл официално са потвърдили раздяла.Жалко,много жалко-тази проклета, седма година!
Дъщерята на Джим Кери у4аства в американския" Musik Idol" http://www.gala.de/asset/Image/2012/artikel/kw04/stars/jane-carrey.jpg

# 334
  • На земята, която е всъщност звезда.
Бети Уайт празнува ...90-ти!!!! рожден ден с голяма торта в зоологическата градина на Лос Анжелис. Както се казва, дай боже всекиму!

# 335

Хайди и Сийл официално са потвърдили раздяла.Жалко,много жалко-тази проклета, седма година!

"Любимата" ми двойка!! Сигурно Сиил е кръшнал, както е свикнал да го прави по принцип. Иначе от както се ожениха до преди месец от тях винаги се сипеха лиготии от сорта "Много се обичаме, всяка година се женим, подновяваме клетвите, сексът е страхотен, а Сиил е много надарен..."  Sick
 И заедно и поотделно са ми  противни, сега поне месец ще се появяват по клюкарските медии, за Хайди това ще е голяма радост. Сигурно, вече си е направила план в колко точно предавания ще участвава и ще се зъби (усмихва) по Хайдешки  Joy

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 17:01 от меркантилница

# 336
 Ох, не исках аз да го казвам, че тази двойка винаги е предизвиквала умиление в темата, с новините около поредното им бебе, докато примерно Анджелина е наричана луда, заради броя на нейните. Много неприятна двойка ми бяха Хайди и Сийл, тя още бременна от чичо Бриаторе  се загаджи май с него, което намирам меко казано перверзно...

# 337
Хайде и аз в клуба на нехарсващите Хайди и Сийл. По отделно са ми безразлични, а заедно - дразнещо натрапчиви и изкуствени.

# 338
В момента по Нова дават Азис - за снимките.
Моля те, кажи после онуй нещо точилка ли е, изкуствено ли е, истинско ли е, какво е изобщо, че ми е много важно!  Mr. Green
някой нямали я тази снимка,да я видим и ние

Aaaaa яд ли те е, яд ли те е!  Mr. Green

+18

Горното не е препоръчително за бременни и хора със слаб стомах!

# 339
  • I want it all and I want it now.
 Shocked Joy Joy JoyАзис

# 340
Това ли е най- доброто качество на снимката? Смятам, че си държи нещо изкуствено.

# 341
Сийл беше казал, че обожава да я гледа бременна, затова се влюбил в нея, докато тя беше в 5ти месец бременна от дядо си, после му роди 3 деца и каза, че е приключила със семейното планиране.  Преди всичко, Хайди обича да се гледа по телевизията.Който живее в Германия и поне 30мин. на ден гледа телевизия, може да потвърди...
Знае ли човек, той може да си е намерил друга желаеща, която да му роди още 4 деца...
 Миналия месец, явно вече са били планирали раздялата, защото са били на среща с Бриаторе в Италия, където са обсъждали бъдещото на Лени, дъщерята на Хайди и Флавио, която е и дъщеря на Сийл.
тя още бременна от чичо Бриаторе  се загаджи май с него, което намирам меко казано перверзно...

# 342
  • ...край Дунава
Това ли е най- доброто качество на снимката? Смятам, че си държи нещо изкуствено.

Абсолютно Stop
За мен това "нещо" дето се вижда и 1% не прилича на това което УЖ трябва да е.

# 343
Това на Азис пък въобще не прилича пи..ка  Crazy ОТ 100км личи,че е някакъв предмет  Laughing

# 344
  • На брега на реката
Изгледах на един дъх новия сериал на Мат ЛеБланк, заради който взе Златен Глобус. Голям чаровник е, побелял, с едни широки рамене, абе мъжкар. И пак го раздава а-ла Джоуи  Joy
Страхотен  Whistling Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт