Звездни компромати - тема 126

• 45 612
  • 737
  •   1
Отговори
# 495
# 496
  • в Кошера

Със стомашни проблеми е тука май...  Mr. Green

... и момъка отзад следи за изцепки  Joy

# 497
Хихи, Брад Пит срещу Джордж Клуни в борба за Оскар! Яко! Само дето си мисля, че друг ще е победителят.  Grinning

# 498
  • Tам през Атлантическия океан
Как го прави? Виктория Бекъм е супер слабичка  в първата си фотосесия на бельо  Rolling Eyes след раждането на дъщеря си  Grinning

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/01/24/article-2090930-116CFD … C-534_634x675.jpg  Харесва ми само снимката като изпълнение , за Вики не знам  Rolling Eyes нещо не ми допада и незнам какво.

# 499
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Хихи, Брад Пит срещу Джордж Клуни в борба за Оскар! Яко! Само дето си мисля, че друг ще е победителят.  Grinning
Аз имам едни лоши усещания, че пак ще добутат Клуни Rolling Eyes.

Момичета, пак сте се дракали, не ви ли омръзна Tired?

# 500
Снимката на Вики е ОК ама защо все трябва да са някакви хипер сериозни на снимките Sad

# 501
Защото Иван и Ирина не говориха публично, но беше достатъчно, че той даде повече ефирно време на любовницата си, ако това не е унижение........никой не мисли, че Сърачинова е талантлива водеща, т.е. за това я е повишил, нали? Може би е талантлива, но на друг фронт Wink
Въпросът не е , че се е случило, а за начинът по който се е случило, нещата могат да са тихи, кротки и с минимално пострадали. Хората се разделят в цял свят, но цивилизовано.

А защо обвиняваш Ирина за това (ако е вярно, не съм наясно коя колко ефирно време има)
Нали уж е решение на Иван?
Или мъжът милия винаги е невинен? Тези зли жени, как само се докопват до горките мъже. и ги изнасилват против волята им. Горките мъже, да ги ожалиш  Outta Joint
Не съм казала, че Иван е невинен, или Валерката, просто тук коментираме жените, и по-малко мъжете.
То е ясно, че двете мъжки подобия не са свет, щом така унижават бившите си публично.
Тонака, теб са те зарязали, но унижиха ли те пред всичките ти познати и макс публично? Явно не са, иначе нямаше да си толкова милосърдна. Бъркате нещата дами, случва се в живота, хората да се разделят, единият да бъде зарязан и т.н. въпросът е как го правят, ако се нараняват минимално и се грижат за децата си, нама проблем.

# 502
цитат на: инфантилна в 24-01-2012, 11:05:40
Цитат
Николета :"Много ме е страх. На моменти си мисля дали не избързахме с всичко това. С Валери създадохме бебето с огромно желание, но с наближаването да се роди се чудя дали наистина ще се справя. Моето малко съкровище заслужава да има най-добрата майка, но мога ли да бъдат такава".

MG18 :
Цитат
Това пък от къде е ,къде го е споделила

И аз това питам?Дайте линк

Само се чудя как някои от вас приемат всичко на доверия и създават образ на "автора"...Брей каква зряла и възвишена изкарахте НиЛоБо от 3 неподписани реда  ooooh! ooooh! ooooh!

Николета знае как да се държи -тук възможностите са две:
1) Някой си пълни страничките и си смуче от пръстите ;
2)НиЛоБо си/й прави/ят ПР ...

Наистина ли някой си помисли,че португалските журналисти четат профилът й на български?И се вълнуват какво би казала баш пък жената на Божинов?И защо би трябвало да ги интересува какво казва жената на Божинов-той да не е женен за някоя световноизвестна жена?

# 503
  • In The Middle Of Nowhere
Ето го предаването с Мария, ако някой иска да го гледа.
Относно косата за мен лично всякакъв цвят различен от черно напоследък, повече ми харесва. Макар, че при Мария не е оптималното, което може да се получи с това рижаво/или русо не мога да видя понеже не мога да превъртя напред нещо/. Много насилен цвят, по-добре да си беше останала с червеното за по-дълго..

Джой, дано да са само усещания  Praynig

# 504

Антония не лъже за годините си. Точно по време на конкурса, тук една от потребителките разказваше, че са били в един клас, дори разказа за бала им. Антония била в стил римлянка ли беше, нещо такова... С плитки и римски(гръцки) тип сандали. Това помня!

А короната няма да й я вземат, защото не е действаща Мис и няма корона!  Wink

# 505
 От интервю за "Уикенд за жената", цитирано от клюкарски сайтове, които форумът разпознава като спам.

# 506
Лео ди Каприо номиниран ли е?

# 507
Не. Тази година кой филм е с негово участие?

Антония си има корона, но не знам биха ли могли да й я вземат, след като са минали толкова години от конкурса. Иначе напълно би си го заслужила, според мен. Не заради друго, ами заради надутия й фасон.

# 508
Жени Калканджиева наскоро по този повод каза, че може да се отнема корона само на действащата миска.  Peace

# 509

Антония не лъже за годините си. Точно по време на конкурса, тук една от потребителките разказваше, че са били в един клас, дори разказа за бала им. Антония била в стил римлянка ли беше, нещо такова... С плитки и римски(гръцки) тип сандали. Това помня!

А короната няма да й я вземат, защото не е действаща Мис и няма корона!  Wink
Това с короната беше образно казано,знам че всяка година си е предават от старата - на новата.
Мен си ме дразни,защото знам че всички конкурси са нагласени ама нейното беше очевадно - нали имаше изискване участничките да не са със силикон .

Общи условия

Активация на акаунт