Звездни компромати - тема 126

• 45 581
  • 737
  •   1
Отговори
# 480
  • Tам през Атлантическия океан
Яяя, че то тук било забавно.  Mr. Green

Да някои ги гони параноята че тук са се разписали и заобяснявали   скрити 'звезди'  Mr. Green

# 481
  • София
Moмичета излагате се  Crazy какво сте изСтирЯсали  ooooh!
Без да се заяждам, но начинът ти на писане за мен е по-истерясал от постовете на Анито.  Peace Съжалявам, че ти го казвам така директно, явно за теб е доста оригинално зорлем да изопачаваш правописа, но днес не ми е ден и не се въздържах.  Blush
Сега вече спокойно може да мине метлата.  Grinning

# 482

Да някои ги гони параноята че тук са се разписали и заобяснявали   скрити 'звезди'  Mr. Green
Нали, Mr. Green

# 483
  • Варна
Moмичета излагате се  Crazy какво сте изСтирЯсали  ooooh!
Без да се заяждам, но начинът ти на писане за мен е по-истерясал от постовете на Анито.  Peace Съжалявам, че ти го казвам така директно, явно за теб е доста оригинално зорлем да изопачаваш правописа, но днес не ми е ден и не се въздържах.  Blush
Сега вече спокойно може да мине метлата.  Grinning
Е, разгеле! Най- сетне някой да го каже.  Hug

# 484

Тя Ася е голяма звезда понеже...

# 485
  • София
Някой може ли да ме светне в един въпрос ....
Доколкото разбрах бившата "Библиотека" е превърната в бар, който Кремена е кръстила "Имало едно време..."

# 486
  • Tам през Атлантическия океан
, но днес не ми е ден и не се въздържах.  Blush

Wink  простено ти е , често ти се случва  Grinning

Vanessa Paradis, сама на примиерата

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/01/24/article-2090927-116D55 … C-273_468x822.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/01/24/article-0-116D553F0000 … C-937_468x710.jpg  Хубава

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/01/24/article-2090927-116DCF … C-861_468x864.jpg

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/01/24/article-2090927-116DCE … C-401_468x475.jpg

п.п. Момичета Wink мерси за отделено  внимание Wink

# 487
# 488
Яяя, че то тук било забавно.  Mr. Green

Да някои ги гони параноята че тук са се разписали и заобяснявали   скрити 'звезди'  Mr. Green
Тя Ася е голяма звезда понеже...
Е, да кой е по голяма звезда от Николета,ако има съмнения да ги сподели с любимия човек ,а не да пише в социалната мрежа.

# 489
# 490
Това миньонче Марчето с тия големите сандалетки съвсем като танк е в краката....

# 491
 Репликата беше от интервю, но щом смятате, че изявите и са само във фейсбук.
Помните ли това?
Алисия лице на “Долче и Габана”. Покрай футболните ангажименти на съпруга си Валери в Милано и Лондон Алисия днес e една от най-приближените приятелки на двамата дизайнери и често гостува в ателиетата им.

Самата тя обяви, че колекцията Merilyn by Dolce&Gabbana е вдъхновена именно от страстта й по Мерилин, а идеята за поставяне на лика й върху роклите е дошла от родна марка.

# 492
Ха сега да и вземат короната на това недоразумение -МИС Крокодил  Laughing

# 493
Репликата беше от интервю, но щом смятате, че изявите и са само във фейсбук.
Помните ли това?
Алисия лице на “Долче и Габана”. Покрай футболните ангажименти на съпруга си Валери в Милано и Лондон Алисия днес e една от най-приближените приятелки на двамата дизайнери и често гостува в ателиетата им.

Самата тя обяви, че колекцията Merilyn by Dolce&Gabbana е вдъхновена именно от страстта й по Мерилин, а идеята за поставяне на лика й върху роклите е дошла от родна марка.

Тази глупост какво общо има.И двете са смешни ,какви звезди  ,какви глупости.Тя и Николета имаше големи планове за клипове по Америка и мнооого беше харесана там ама ,не успяхме да видим тоя пусти клип.И двете са елементарни............

# 494
 Миската ако не се лъжа имаше съученички в тази тема, като че ли нямаше лъжа в годините и...

Общи условия

Активация на акаунт