Звездни компромати - тема 126

• 45 602
  • 737
  •   1
Отговори
# 465
Николета :"Много ме е страх. На моменти си мисля дали не избързахме с всичко това. С Валери създадохме бебето с огромно желание, но с наближаването да се роди се чудя дали наистина ще се справя. Моето малко съкровище заслужава да има най-добрата майка, но мога ли да бъдат такава".
Това пък от къде е ,къде го е споделила

# 466
 Много философско, да, по-глуповато е дори от писанията на Николета. Ще уведомя модератор.

# 467
Ани, Николета да не го е изнасилила този Валери  newsm78
Да, сигурно боли мъжът ти да те замени за друга, но защо обвиняваш нея?
Той си имаше жена и дете, той беше обвързан
Да, тя прекали, беше надменна и се подиграваше на Алисия (крайно грозно и долно), но все пак Валерко е този, който не трябваше да допуска новата му да се подиграва на майката на детето му
Както казах, никак не ми я пприятна Николета, но тя в момента е бременна жена и бива да сме по-толерантни към нея ..

# 468
Точно! Ако не беше Николета, щеше да е друга.

# 469
Много философско, да, по-глуповато е дори от писанията на Николета. Ще уведомя модератор.

Не си прави труда - като види модератор думата "глупав" или "тъпотия" веднага ще те  newsm75
topicclosed

Peace Peace Peace

# 470
О майн гот, уот ар ю дуинг хиър  Joy
Пак ли сте се хванали за косите, ей баси пиара им направихме на Нилото и Асито, ай запрете се, зачервиха им се г...вете Laughing
Дайте да си чепкаме МеритУ, тя поне не ползва виртуала и няма как да ни се обиди, че сме мега, ултра, супер откровенни hahaha
Хубаво,че не съм медиийна звезда, сигур и аз щях да си забраня комповете во веки веков.

# 471
Съмненията у Николета ме навеждат на мисълта, че има някаква зрялост, по- скоро твърде млад и неуравновесен човек би могъл да е толкова самонадеян, че да не изпита доза несигурност, да не си задава въпроси.

# 472
аni27, разбери най-накрая и си го набий в главата, че и при Алисия и при Вихра, виновни са най-вeче  мъжете им, и от части самите те, че не са успяли да задържат мъжа до себе си, така че т.н. от тебе кифли са им най-малкия проблем.
Проблема не опира до това кой е виновен и защо е станало, а за това, че те са публични личности, поведението им трябва да е макс  newsm78прилично, и без унижения и обиди на бившата половинака. Защото Иван и Ирина не говориха публично, но беше достатъчно, че той даде повече ефирно време на любовницата си, ако това не е унижение........никой не мисли, че Сърачинова е талантлива водеща, т.е. за това я е повишил, нали? Може би е талантлива, но на друг фронт Wink
Въпросът не е , че се е случило, а за начинът по който се е случило, нещата могат да са тихи, кротки и с минимално пострадали. Хората се разделят в цял свят, но цивилизовано.

# 473
ani27, мани кого /не/харесваш, но мен ме потриса това, че се вживяваш в ролята на съдник! Разбрахме те, че не харесваш НиЛо и Ирина, не са симпатични на 99% от пишещите тук /вкл. на мен/, но такова ужасяващо размахване на пръст, гарнирано с обиди и грубости не знам дали ще видим и в Деня на Страшния съд.  Tired Щом ти си безгрешна, ОК, ама си запази височайшия морал за себе си, моля те. Или поне не го размахвай през всеки две публикации, 10х.  Peace

Искрено се извинявам за спама!

# 474
Яяя, че то тук било забавно.  Mr. Green

# 475
  • София
инфантилна, помоли Анито поне 2 петилетки да ти отпусне за разкодиране на философските й напъни.  Joy

Ани, мила моя ненагледна - мен толкова брутално ме зарязаха преди години заради друга жена, но и да искам, такава злоба не мога да питая към когото и да било.  Peace

# 476
Защото Иван и Ирина не говориха публично, но беше достатъчно, че той даде повече ефирно време на любовницата си, ако това не е унижение........никой не мисли, че Сърачинова е талантлива водеща, т.е. за това я е повишил, нали? Може би е талантлива, но на друг фронт Wink
Въпросът не е , че се е случило, а за начинът по който се е случило, нещата могат да са тихи, кротки и с минимално пострадали. Хората се разделят в цял свят, но цивилизовано.

А защо обвиняваш Ирина за това (ако е вярно, не съм наясно коя колко ефирно време има)
Нали уж е решение на Иван?
Или мъжът милия винаги е невинен? Тези зли жени, как само се докопват до горките мъже. и ги изнасилват против волята им. Горките мъже, да ги ожалиш  Outta Joint

# 477
Цоп и аз при вас  Hug
На Марчето косата си е реал дизастър  Sick

# 478
Някой може ли да ме светне в един въпрос относно заведението на Кремена? Гледах и Гала и целият йм репортаж-реклама на заведението. Наистина е красиво. От качените тук снимки от откриването разбрах, че се казва Once upon a time -biblioteka .
Мисълта ми е да не е да има едно заведение и една библиотека, тъй като гледам от Хайлайфа и представянето на книгата на Любен Дилов-син е в подобно заведение, ама наистина прилича на библиотека..

# 479
  • Tам през Атлантическия океан
Moмичета излагате се  Crazy какво сте изСтирЯсали  ooooh!
Мен аni27 не ме дразни  Hug какво сте се огледали в нея  newsm78 коментира си като св. останали има си предпочитания като всяка от нас ,едни "звезди" и харесват други не и го показва с коментарите  Peace

ГасИ прекалявате  Rolling Eyes  

Сорка за това включване ама  Sunglasses

Ashton Kutcher  Wink засечен в Бразилия Сан-Паулу

http://i.dailymail.co.uk/i/pix/2012/01/23/article-0-116C77D20000 … C-383_468x632.jpg

Общи условия

Активация на акаунт