Звездни компромати - тема 126

• 45 595
  • 737
  •   1
Отговори
# 450
Нещо хич не ми харесва новия клип на Андрея. Предишните определено са й по-добри.  Да не е сменила режисьора?

# 451
Николета :"Много ме е страх. На моменти си мисля дали не избързахме с всичко това. С Валери създадохме бебето с огромно желание, но с наближаването да се роди се чудя дали наистина ще се справя. Моето малко съкровище заслужава да има най-добрата майка, но мога ли да бъдат такава".

според мен повече се притеснява какво ще стане с Валерката, щото в Ловеч надали й се живее...отиде ли по дяволите кариерата на Валери, заминава и нейната псевдо-популярност

# 452
# 453
Снимки на Риана без грим и сутиен:

http://-spam167-.com/2012/01/blog-post_4380.html

# 454

Да, Гала и Кремена.
Иначе относно Марето, има ли някъде онлайн където може да й видя днешното публично обяснение в любов

# 455
  • Пловдив
Николета :"Много ме е страх. На моменти си мисля дали не избързахме с всичко това. С Валери създадохме бебето с огромно желание, но с наближаването да се роди се чудя дали наистина ще се справя. Моето малко съкровище заслужава да има най-добрата майка, но мога ли да бъдат такава".

според мен повече се притеснява какво ще стане с Валерката, щото в Ловеч надали й се живее...отиде ли по дяволите кариерата на Валери, заминава и нейната псевдо-популярност

Мисля, че  всяка жена е изпитвала колебания дали ще бъде добра майка и се е страхувала на моменти преди да стане такава. Така че лично за мен тези страхове са си напълно човешки.

# 456

Е няма чудно, според мен Николета си го обича, те по принцип много си подхождат, интелектуално, професионално и всякак.
Аз пък се чудя какво хубаво видяхте в отвореното писмо на Божинов  newsm78 То верно, че учудващо е много над неговото изразно ниво (макар че има граматически и смислови грешки), но е пък доста под ПР ниво, едва ли е ползвал професионални съвети. Иначе щяха да го посъветват поне едно извинение към съотборници, към фенове да има. Разкаяние някакво. Пък той какво ни казва - имам си договор, всичко е в моя полза, всички освен Бог и децата ми да си гледат работата.  Rolling Eyes
Някой ще ме открехне ли, защо "Николета знае как....".и на какво и се възхищават........нищо не разбрах от статията?

# 457
ееее тая Мара бива ли да се показва с такъв цвят на косата -- нещо много са си пошегували стилистите с нея станала е като оранжева вещица. с всякакъв друг цвят е по-добре, само да не се изсветлява.... ужасс, докато е време да се поправя веднага хахах

# 458
ani27
Цитат
Някой ще ме открехне ли, защо "Николета знае как....".и на какво и се възхищават........нищо не разбрах от статията?
Никой не е казал,че се възхищава  Peace
Нормално е да се съмняваш дали ще се справиш с тази голяма промяна в живота си.

# 459
Ани,  не знам защо така мразиш Николета, но честно казано всяка бременна жена изпитва в един или друг момент страхове дали ще се справи, дали е готова ...
Това  няма нищо общо с възрастта или  ума. напротив, съвсем естествено е
Николета не ми е любимка, но все пак е бременна жена и като такава я уважавам заради желанието да роди дете

# 460
 Ася, моята сестра има 2 деца, като второто роди в зряла по тукашните стандарти възраст и преди двете раждания имаше такива колебания. Хормони ли е, що ли, не знам. Ставаш смешна вече, рабрахме, че нещо ти е направило това момиче, но се сдържай малко, нали се имаш за "пораснала".

# 461
# 462
doh Няма ли кой да разчисти след това злобно същество тук!?!..
Ами, обади се на мода, все акъл да ви дава човек.

Брех, какви лични нападки седят тук и никой не ги трие!!
Явно само мои постове се трият (от същата тема) и то къде-къде по-благи  newsm78 !!
 Thinking

# 463
Ани,  не знам защо така мразиш Николета, но честно казано всяка бременна жена изпитва в един или друг момент страхове дали ще се справи, дали е готова ...
Това  няма нищо общо с възрастта или  ума. напротив, съвсем естествено е
Николета не ми е любимка, но все пак е бременна жена и като такава я уважавам заради желанието да роди дете
Обясних, че не я мраза, а не одобрявам поведението и, не понасям, глупави и нагли кифли. Никога не съм имала съмнения и страхове относно бъдещето си дете, за това ми е странно, как жена, която има претенции да е толкова обичана и обгрижвана ги изпитва, за мен те са свързани с друго, не само неготовността и да стане майка, но това бебе е било направено, не от голяма любов, а от други подбуди, времето ще покаже кой прав , кой крив.
инфантилна, спести си съжалението, пожелавам ти, един ден да можеш да живееш, като мен.......но едва ли, в живота всичко се връща, и човек получава това, което дава или е склонен да даде......много философски го написах, нищо......имаш тема за размисъл в следващата петилетка

# 464
аni27, разбери най-накрая и си го набий в главата, че и при Алисия и при Вихра, виновни са най-вeче  мъжете им, и от части самите те, че не са успяли да задържат мъжа до себе си, така че т.н. от тебе кифли са им най-малкия проблем.

Общи условия

Активация на акаунт