Звездни компромати - тема 126

• 45 519
  • 737
  •   1
Отговори
# 435
  • София
Ето каза, че хората си мислят, че си е намалила устните, но не,  изглеждало така заради брекетите, които са й поприбрали зъбите, които са били един върху друг.

# 436
  • Sofia

Е няма чудно, според мен Николета си го обича, те по принцип много си подхождат, интелектуално, професионално и всякак.
Аз пък се чудя какво хубаво видяхте в отвореното писмо на Божинов  newsm78 То верно, че учудващо е много над неговото изразно ниво (макар че има граматически и смислови грешки), но е пък доста под ПР ниво, едва ли е ползвал професионални съвети. Иначе щяха да го посъветват поне едно извинение към съотборници, към фенове да има. Разкаяние някакво. Пък той какво ни казва - имам си договор, всичко е в моя полза, всички освен Бог и децата ми да си гледат работата.  Rolling Eyes

# 437
Мария вече съвсем заприлича на карикатура, да и е честито!!! Joy Устните и са си същата огромна вагина Sick. Аз, затова казвам характера прави стила на един човек, не стилистите му, кафьорите  и целия антураж!

# 438
  • където ми харесва
Аз имам едно питане за Анистън Simple Smile Вчера гледах едни серии на приятели, където е с много дълга коса.. Дали това е нейната коса или са удължители  newsm78
Нейната коса е, ама това е от преди доста години.
една снимка от тогава

# 439
Добре че Марчето не борави с компютри (така каза при Слави) иначе голямото и самочувствие щеше тотално да се срине. Joy

# 440
има снимка на Мара в хотнюза от днешното предаване при Гала. Според мен косата й не е зле, но комбинацията с цикламената карирана ризка е ужасна....

# 441
има снимка на Мара в хотнюза от днешното предаване при Гала. Според мен косата й не е зле, но комбинацията с цикламената карирана ризка е ужасна....
Както и с цвета на кожата на лицето, който е почти еднакъв с косата й.

# 442
 Ужасен е този цвят на Мария.

# 443
С червената коса повече ми харесваше. Новият и цвят, ама хич не и отива. Направи ми впечатление, че докато говореше, погледа и беше забит в земята.  Rolling Eyes Или през по- голямата част.

# 444
 Николета :"Много ме е страх. На моменти си мисля дали не избързахме с всичко това. С Валери създадохме бебето с огромно желание, но с наближаването да се роди се чудя дали наистина ще се справя. Моето малко съкровище заслужава да има най-добрата майка, но мога ли да бъдат такава".

# 445
Сетила се и тя.

# 446
Много се чудя коя за Бога е Катрин Вачева ? Прилича на травестит, типичен фолк изглед от 90-те, известна с това, че някакъв я пребил, докато правела секс с него (категорично съм против побоят над жени ) и сега я канят в национален ефир, в една от най- гледаните ТВ да си изкаже болката.Ако има конкурс за звездно недоразумение, тази и Вивиан някоя си Костова  ще са на първо място. Просто не знам няма ли други интересни теми и гости в тая държава ?

# 447
  • София
нещо старо, Хайди и Сийл на ваканция
струва ми се Азис има за какво да завижда  Wink
http://www.celebrity-gossip.net/heidi-klum/photo/heidi-klum-2369

# 448
  • Брюксел / София
Ето я Мара с новата коса: http://kliuki.bg/192232/%d0%bc%d0%b0%d1%80%d0%b8%d1%8f-%d0%b7%d0 … %b5-%d1%81%d0%b8/

# 449
Същинска Кума Лиса!

Общи условия

Активация на акаунт