Звездни компромати - тема 126

• 45 477
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Дженифър Анистън е по-хубава сега според мен - любимка ми е  Peace

# 601
Обувките на Андреа

как се ходи с тези копита  Crazy

# 602
Трих три пъти очилата - верно няма ток .Чудя се как успяват да се задържат прави на токова нещо  Shocked

# 603
Трих три пъти очилата - верно няма ток .Чудя се как успяват да се задържат прави на токова нещо  Shocked
Не ми харесват. Особенно с тази красива рокля са много груби.

# 604
А кой е този чичко, около който така се умилкват и двечките  newsm78

Ето го. И клип има даже...без коментар.

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 12:23 от Caipirinha

# 605
  • в Tara
надникнах в испанската преса да видя дали някой е чувал за валерката
иии да! има инфо в спортни вестници, ни-то я свързват с бербатов? освен това я описват като жена, която си избира богати мъже, била е и гадже на бг мафиот

# 606
  • където ми харесва
Имам чувството, че Дженифър е бременна повече от година, вече...покрай нея родиха сума ти жени, а тя още е бременна и все с един огромен корем...

# 607
  • На земята, която е всъщност звезда.
Имам чувството, че Дженифър е бременна повече от година, вече...покрай нея родиха сума ти жени, а тя още е бременна и все с един огромен корем...

Хихи, наскоро си го мислех същото.

Вики Бекъм преди 3 години:

# 608
понеже някой по-нагоре твърдеше че португалците даже не знаели, че Валери има жена, ето един страхотен бисер от нашите медии по този повод ooooh!

http://skandalno.net/%D1%81%D0%B2%D0%B5%D1%82%D1%81%D0%BA%D0%BE/ … D0%B0%D1%80-35572

doh doh doh

# 609
Aз имам един кашон със летни обувки за изхвърляне... ще взема да счупя някой ток и ще ви кажа резултата от "пазенето на равновесие"  Laughing

Но си мисля, че т.нар копита са с много твърда основа, която всъщност крепи тялото + усилия от страна на носещите ги!

# 610
  • София

A Бейонсе какво коремче имаше...сладурана. И колко дълго го носеше- буквално.

# 611
# 612

rotfImbo rotfImao Президентшата е опасна.
Бойко какво ли мисли по въпроса ?

# 613
  • у нас

Ето Марийчето нагледно- с тъмна коса е къде къде....

# 614
  • София
 Joy
този линк е по-подходящ за съседната тема  Laughing Вече близо 100 страници има посветени на Юлето  Whistling

Общи условия

Активация на акаунт