90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 167

• 34 174
  • 773
  •   1
Отговори
# 390
  • София
Здравейте,
родих преди 2м и по време на кърменето много напълнях. Вече съм почти толкова, колкото преди да родя. Ужас! За това от днес реших да спазвам този режим, но все още кърмя. Има ли и други майки кърмачки на режима и какви отклонения от класическия режим правите, така че да е добре и за детето.

По мои спомени има и други кърмачки,както има и тема за кърмачките на 90 ДД.Виж дали го няма линка към нея в първи пост.
Някой знае ли дали този режим може да се спазва по време на бременост.Разбира се с някой поправки?

# 391
Прочетох това от 1-ва стр. , но исках да се посъветвам и вече практикували режима.
Права си иска се течности, не тъпчене. А аз правех точно това-тъпчех се като невидяла.
Какъв пълнозърнест хляб купувате. Вита ли?

# 392
  • София
здравейте прекрасни фиданки,
да дам малко отчет и аз - вчера бях труп, незнам какво ме налегна, но сутринта станах да направя закуска и едвам издържах 20мин да го нахраня, изядох един банан и легнах, нямах сила за нищо, главата ме болеше. Легнах в 9.30 сутринта и се събудих в 16.30  Shocked Shocked, изядох 2 портокала и за вечеря - салата моркови и ряпа. Не съм пила много вода, само няколко фервекса, но много ме болеше гърлото и всякакви течности ми бяха като сярна киселина, дори чайовете. Тази сутрин отново съм 56.9кг както след всеки плодов. Брех не мърдам дори 200г надолу.
Днес съм си приготвила свинска вратна пържола за обяд и всинско с праз за вечеря, ако мъжо успее да намери праз.
Много ми се иска да дойда довечера на срещата, но няма да мога че мъжа ми ще е днес на работа до 20ч и няма кой да гледа дребчо. Хайде приятна среща и чакам снимков мат'риал.

# 393
Здравейте,
родих преди 2м и по време на кърменето много напълнях. Вече съм почти толкова, колкото преди да родя. Ужас! За това от днес реших да спазвам този режим, но все още кърмя. Има ли и други майки кърмачки на режима и какви отклонения от класическия режим правите, така че да е добре и за детето.

По мои спомени има и други кърмачки,както има и тема за кърмачките на 90 ДД.Виж дали го няма линка към нея в първи пост.
Някой знае ли дали този режим може да се спазва по време на бременост.Разбира се с някой поправки?
Mikimik,според мен при бременност,по-удачен е режимът на почивката на 90-дневната.Не ми се струва добра идея да се лишаваш от определени групи храни. Peace

# 394
  • София
mikimik да не би да имаш повод да се похвалиш с нещо  Laughing

# 395
  • Бургас

Може Peace
Мин.година имаше една мацка бременна,която по съвет на доктора си мина в нашите редици.
Естестено при бременност е добре да се прави,както при кърмачките Peace

Варненки,мЪ мнооо сте готини  Hug
Страотна срещичка сте спретнали.

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 09:43 от Nedialka_81

# 396
  • София
ДД!
След варива +500.  Mr. Green Mr. Green Нещо зеления боб ли ми бърка работата не мога да разбера, щото винаги през тоя ден съм сваляла.  Thinking

Днес въглехидрат, тиквеника ми е готов от снощи, ама домашните вече го подпукаха за закуска.  Laughing

Geraldine, може би поне за твое успокоение трябва да идеш на ендокринолог, както и на гинеколог да ти пусне половите хормони, че и те ако не са у ред влияят на теглото.  Hug

Варненки, много сте готини, утре и ние ще се хвалим пък!  Laughing

# 397
Здравейте фиданки  Hug
Варненки браво момичета,казахте  и го направихте,а и сте много готини!
Довечера ще чакаме Софиянки да споделят снимков матриал!Моля Ви обаче пощадете Нана!

Моята 90 ДД приключи момичета,резултата не е какъвто го желаех,но пък е задоволителен все пак.
Ето го и него:

Нач.кг.:         1-ви цикъл:          2-ри цикъл:        3 цикъл:          Общо:
69.000               64.800                    61.400            59.900             9.100

талия:                6 см.                          3 см.                1 см.               10 см.

ханш:                6 см.                           0 см.                4 см.               10 см.

бедра:               2 см.                          2 см.                1 см.                5 см.

До тук беше добре момичета,лесно просто и ясно.Но от тук нататък ми се струва че ще е по-сложно за мен,въпреки че правилата си ги има също,но самата мисъл че си на диета някак те въздържа....
Радвам се ,че го има този форум,благодаря и на всички вас че сте тук и се подкрепяме.Успех на всички бъдещи фиданки и много,много минуси!

Ееей Софийските мацки,добре да се позабавлявате довечера,весело изкарване ви желая  Hug

# 398
  • София
mikimik да не би да имаш повод да се похвалиш с нещо  Laughing

Mr. Green Няма,но онази вечер ми хрумна въпроса и реших да попитам. Бях се замислила колко кг съм качила,дали няма нещо подходящо да не лишаваш организма си от всичко ,което му е необходимо,но и да не трупаш прекалено много излишни кг. Твърдо против съм за режима на някой жени,да карат на една ябълка,само и само да не качи кг.

Здравейте,

Mikimik,според мен при бременност,по-удачен е режимът на почивката на 90-дневната.Не ми се струва добра идея да се лишаваш от определени групи храни. Peace
Аз за това си мислех ,че с определени отклониения,може и да става.

# 399
ДОбро утро ,фиданки Hug  Да се запиша и аз при вас .
От днес започвам режима за втори път.Миналата година по същото време се вталявах и бях много доволна ,но след безразборно хранене през зимния период килограмите се върнаха.Така ,че затягам колана и съм пак в редиците на отслабващите.Ще помагате ,че съм позабравила някои работи Crazy
Иначе първия път свалих 10 кг ,като последния месец не бях много стриктна.
Сега обаче мерките са ужасяващи ,килограмите са същите (71кг Confused) и съм твърдо решена да постигна същия резултат.
Успешен ден на всички от мен с 2 ябълки и кафенце bowuu

# 400
  • Mars Hotel
Pep_sun, браво за успешния край!
Стискай зъби и продължавай с почивката стриктно, за да не се върнеш пак тук! Naughty
Разликата в мерките е страхотна.

# 401
Браво, Пепсън! Simple Smile Успех и в почивката!

Аз черни, пълнозърнести и многозърнести хлябове не купувам. Нямам им вяра, все ми се струва, че са си прото оцветени. Меся си какъвто ми е кеф Simple Smile Преди следвах рецепти, а сега карам малко на фантазия  Heart Eyes И са толкова по-различни от купешките, че вторите ми стават още по-съмнителни. Peace

На мен правилата за почивката не ми се получиха по време на бременността. Сутрините съм огладнявала през час, ако ям плодове - ядях си ги... После цял ден можеше да ми е лошо и да не мога да хапна нищо, а да огладнея в 22ч. Ами няма да седя гладна и вечер, заради правилата... Сметки без кръчмар вече не смея да си правя Wink

# 402
  • София
ДД!

Geraldine, може би поне за твое успокоение трябва да идеш на ендокринолог, както и на гинеколог да ти пусне половите хормони, че и те ако не са у ред влияят на теглото.  Hug
На гинеколог ходих заради почти перманентното прокървяване и изобщо за цикъла. Изписа ми противозачатъчни и каза, че е хормонално и да внимавам с килцата и това при все, че точно бях качила 8 кила за месец. Иначе съм с инсулинова резистентност и исках да избегна метформина като отслабна и всичко се регулира естествено, но явно ще трябва. То при моя ендокринолог и без това има за след месец часове де...
Чай пия от лайка, едва ли е от него.

# 403
Еее, нямаше да се връщам да чета, но като мярнах, че има снимки от Варненските мадами и се повърнах да Фърла един зъркел  Laughing Ама си заслужаваше  Wink  Hug Hug Hug Hug
Иначе аз съм днес на плодов. а утре ми е последния воден. После правя последна четворка по мои спомени и ще давам отчет  Party
Хайде успех на вас и на мене си  Crazy

# 404
Здравейте момичета!
След почти втора четворка резултата е 0 на 0, тоест задържам.Днес ми е плодов ден -в него ми е надеждата.Сега си изцедих един лимон.
Ника как точно чувстваш студа, при мен само вечер ме тресе и ме побиват студени тръпки , нещо такова ли е при изгаряне на мазнините?
Между другото и аз съм хормонални проблеми, най-вече гуша , но тя ми разбърква и половите хормони.А и още една причина за задържането при мен може да е очакване на МЦ.
Лек ден на всички! Hug

Общи условия

Активация на акаунт