90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 167

• 34 230
  • 773
  •   1
Отговори
# 345
Така. Изпълних си заканата от вчера и днес похапнах порядъчно.
З: 1/2 помело
О: 1 свинска пържола и 2 долни пилешки бутчета с краставица
В: 2 долни пилешки бутчета и краставица

За утре имам ориз със зеленчуци, само ориз не съм пробвала в бобов. Да видим как ще ми се отрази.

annalynne93, виж на първа страница има линк със съвети за почивката.
Благодаря за бързия отговор Simple Smile

# 346
Да се отчета за днес - Закуска - 2 малки портокала, Обяд - леща, Вечеря 1/2 от порцията леща на обяд. Вече 22-ри ден  - 5,300кг. Хляб си позволявам от време на време, ако много ми се похапва и изяждам 1 коричка от децата, защото те обичат само средата. Не прекалявам. Утре ще си направя тиквеник, че много ми се хапва и филийка с лютеница.
 Да споделя с вас, че ми се случи да излизаме във въглехидратния ден, и тъй като доматите и краставиците в салатата бяха ужасни си хапнах 2-3 крайчета от пицата на децата - само блат, изчаках децата да си поръчат десерт и си поръчах 1 парче торта. Напълно режимно!  Wink

Момичета искам да попитам дали може в чая малко течен подсладител, или друг вид подсладител? Мед можеше само във въглехидратния, нали така? newsm78

Лека вечер!

# 347
Мед може сутрин по 1 лъжичка всеки ден.  Peace
Може и подсладител, друг е въпроса колко е полезен. Аз ползвам Стевия. Peace

# 348
Добър вечер! Моя белтъчен ден приключих с домашни домати от буркан със сирене и 1 морков Crazy Дано утре има пак някакво минусче Praynig Варненки чакаме ви да се похвалите как е минала срещата smile3534 smile3506 За утрешния ден на варива менюто мисля да е:
з-печена тиква и кафе
о-постни сърмички
и вечерята ще е след фитнеса- ако има от сърмичките или фъстъци може newsm78 а вкъщи има и кисело зеле с ориз та ще видим Laughing
Лека вечер Hug
п.с. Klee и на мен много ми хареса поста ти! Пожелавам ти душевен мир най-вече и да задържиш кг-мите си  bowuu Hug

# 349
  • Варна
Привет!
Срещата беше чудесна, малко  се разочаровах, че не можах да се запозная с повечко от варненките, но беше прекрасно с момичетата, които дойдоха.
Приятно изненада бях от външния им вид, и да момичета, режима действа. Така, че сериозно и ще постигнете завидни резултати.
Чакаме Ани да изпрати снимките Hug
Така хубаво се заприказвахме, че можеше и да продължим някъде Mr. Green

И аз съм водна на 24.01 Sunglasses

# 350
Привет!
Срещата беше чудесна, малко  се разочаровах, че не можах да се запозная с повечко от варненките, но беше прекрасно с момичетата, които дойдоха.
Приятно изненада бях от външния им вид, и да момичета, режима действа. Така, че сериозно и ще постигнете завидни резултати.

Единственото, което мога да допълня е че Руми е страхотна, на Дани пожелавам успех и постоянство и
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Много сбъднати и мечти и свалени килца smile3533 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

А Ани на живо е още по прекрасна и страхотна....

А на всички, които потвърдиха, а не дойдоха мога да кажа само едно:
СЪЖАЛЯВАЙТЕ-Е-Е-Е-Е !!!

# 351
  • Варна
Да, Деси, сети се, пък аз забравих . smile3534
Честит рожден ден Дани още веднъж!   bouquet

# 352
Привет!

Единственото, което мога да допълня е че Руми е страхотна, на Дани пожелавам успех и постоянство и
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН! Много сбъднати и мечти и свалени килца smile3533 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51

СЪЖАЛЯВАЙТЕ-Е-Е-Е-Е !!!

Аз не съм обещавала понеже ма няма в БГ. но обещавам че следващият път ще дойда.

Бихте ли ми казали IV кръвна група на каква БГ кръвна група се равнява?има ли лекари сред нас

# 353
Привет!

СЪЖАЛЯВАЙТЕ-Е-Е-Е-Е !!!

Аз не съм обещавала понеже ма няма в БГ. но обещавам че следващият път ще дойда.

Бихте ли ми казали IV кръвна група на каква БГ кръвна група се равнява?има ли лекари сред нас

IV кръвна група е АВ Simple Smile

# 354
  • Варна
Благодаря,за пожеланията мацки! BlushМного сте готини и на живо.И наистина диетата действа вие сте страхотен пример,дано да успея като вас,много ме мотивирахте.

На всички други фиданки от Варна:Елате следващия път,няма да съжалявате!

# 355
Привет!

СЪЖАЛЯВАЙТЕ-Е-Е-Е-Е !!!

IV кръвна група е АВ Simple Smile
[/quot

Мерси  bouquet

# 356
  • Варна
Денят беше хубав и плодов до преди час, когато изядох 6 парченца суши  Blush Имахме гости инцидентно и поръчахме храна... та от всичката манджа устоях само с това... и на това съм доволна, ама утре кантара... сигурно ще е така:

# 357
И аз искам на среща лятото, като си дойда! Flutter

`·•●•D@nI•●•·´, ти ли имаш рд, че не разбрах?
 Честит рожден ден! Много минуси, здраве, самочувствие и усмивки! Hug

# 358
Днес първият ми плодов ден мина неочаквано добре. Мислих, че ще ми е много трудно, но успях и даже нямах и апетит. Почти цял ден бях заета и нямах време да мисля за храна Simple Smile За закуска - един банан, О: малко плодова салата В: половин портокал и малко сурови ядки със стафиди (нямаха и една шепа). И сега малко започва да ми къркори стомаха, ама се наливам с вода и като че ли гладът ми минава. Ще видя утре, какво ще покаже кантарът Simple Smile Приятелят ми, от друга страна пък, цял ден се тъпка с плодове (най-вече с помело) и даже се наложи да му направя салата от ряпа и моркови, че беше много гладен.  ooooh! Умрънка ми света, ама се държи... засега  Laughing
Видях, че някой беше питал за 4та кръвна група... Можете ли да ми кажете 3тата на коя отговаря? Peace

# 359
Здравейте,
ето ме и мен със снимките Simple Smile

Чудесна среща наистина, трябва да си правим по-често и да увеличаваме бройката на мацките!
С тези, които се видяхме днес си изкарахме чудесно, честит рожден ден отново на Дани!

Ето и снимките както обещах:

http://anahuanita.snimka.bg/other/ani.599827.26172552
http://anahuanita.snimka.bg/other/ani.599827.26172572
http://anahuanita.snimka.bg/other/ani.599827.26172580
http://anahuanita.snimka.bg/other/ani.599827.26172588

Искам само да отбележа, че на живо момичетата са още по красиви и имат невероятни резултати. 

За протокола само аз съм в почивка и качих около 2 кг, но така беше и предишния път. Март месец отново ще се завърна при вас да преброим кой до къде е стигнал! Успех на всички!

Общи условия

Активация на акаунт