90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 167

• 34 221
  • 773
  •   1
Отговори
# 360
# 361
Мерси за комплимента, да видим кой ще познае пръв кой, кой е на снимките Simple Smile

# 362
Здравейте,
ето ме и мен със снимките Simple Smile

Чудесна среща наистина, трябва да си правим по-често и да увеличаваме бройката на мацките!
С тези, които се видяхме днес си изкарахме чудесно, честит рожден ден отново на Дани!

Ето и снимките както обещах:

http://anahuanita.snimka.bg/other/ani.599827.26172552
http://anahuanita.snimka.bg/other/ani.599827.26172572
http://anahuanita.snimka.bg/other/ani.599827.26172580
http://anahuanita.snimka.bg/other/ani.599827.26172588

Искам само да отбележа, че на живо момичетата са още по красиви и имат невероятни резултати. 

За протокола само аз съм в почивка и качих около 2 кг, но така беше и предишния път. Март месец отново ще се завърна при вас да преброим кой до къде е стигнал! Успех на всички!

Супер сте мацки,другия път и аз идвам въпреки че съм от срамежливите  Hug Embarassed

# 363
Момичета днес съм много активна във въпросите си към вас.Искам да ви питам понеже пише в диетата да се пие чай през деня и вода поне 2л.Аз чайчета не пия,пия едно кафе сутрин и едно следобед.И вода сега зимата не мога да изпивам по 2л. пия около 1л.Мислите ли ,че това може да е причина да свалям по малко килограми?Благодаря предварително ако някой ми отговори.

# 364
Здравейте момичета, от утре влизам и аз тука за около 90 дни, и понеже добре се познавам и познавам непостоянството си ще влизам всяка сутрин и вечер, за да не се изкушавам да прекъсна. Тази вечер се претеглих на един кантар и хоп 78 кг.  Shocked (иска ми се да е грешен и поне да държа на онези 74 на който бях преди 2 седмици Cry). Пих хормонални-може и да са се качили  Sad
За утре смятам:
З - 2 кивита
О - кисело млеко 1 кофичка
В - кисело млеко 1/2 кофичка
Може ли да се пие чай от Сена вечер??

# 365
 Инчету,трета кръвна група е Б.

# 366
Благодаря!  Peace

# 367
izina, малко ти е храната според мен

# 368
Ох мина и този плодов! newsm44 Днес бях на - сурови ядки, 2 лимона с топла вода, банан, 2 домата  Whistling

# 369
Добра... нощ  Simple Smile

Имам тлъъъъст + след плодовия - 500гр. нагоре!!!  Shocked Shocked Shocked  Това пък защо? Вярно, че пих чай цяла вечер до 15 мин преди да си легна и съм спала 3-4 часа, та знам ли, може чаят още да е там някъде из мен, ама чак пък толкоз, 500гр. ?!  ooooh!
Ще ви помоля като се събудите да кажете случвало ли ви се е нещо такова и нормално ли е. Нали и луната въртяла разни номера... ама Луна, Марс, пак е прекалено  Tired

Момичета днес съм много активна във въпросите си към вас.Искам да ви питам понеже пише в диетата да се пие чай през деня и вода поне 2л.Аз чайчета не пия,пия едно кафе сутрин и едно следобед.И вода сега зимата не мога да изпивам по 2л. пия около 1л.Мислите ли ,че това може да е причина да свалям по малко килограми?Благодаря предварително ако някой ми отговори.

Желателно е да пиеш по 30-40мл вода (или неподсладен чай) на 10гк. тегло. Т.е. ако тежиш 70кг, водата ти трябва да е горе-долу 2,1-2,4 л./дневно. Течностите са важни за всеки режим, свързан със загуба на тегло и заради подобряването на резултатите, но и от здравословна гледна точка. Колкото повече вода (или неподсладен чай) пиеш, толкова по-лсно се изхвърлят мазнинките (или нещо такова  Laughing) от тялото, а и бъбреците се пречистват, което е много важно, тъй като, доколкото знам, какъвто и да е режимът, те се натоварват доста при отслабване. Нищо чудно двойно по-малките ти количества вода да са повлияли негативно на темпото  Whistling

# 370
Добро утро!
Алоооо Варненките...много убаво сте си изкарали...тъкмо щях да ви скастря че виждам забранени неща на масата и прочетох че някои са в почивка!

blackeye, случва се....ето че аз съм + 1кг....отдавам го лично при мен на лютеницата и солетата маслинова паста която ядох вечерта от една страна и от друга МЦ....може и луната да си е казала думата. Направи си разбор на това което си яла и ще разбереш от къде е.

Днес плодове - мисля да не ям ядки...само ако може на портокали да карам...мислех да е само на фрешове, но заради МЦ-то няма да устискам...макар че още не съм гладна.
Водата е живот...независимо на диета или не...трябва да се пие!

# 371
  • Варна
Добро утро и спорна седмица!
Минус след въглехидрате, Днес плодов, утре воден и край на първи цикъл. Sunglasses

# 372
Добро утро!
Алоооо Варненките...много убаво сте си изкарали...тъкмо щях да ви скастря че виждам забранени неща на масата и прочетох че някои са в почивка!

blackeye, случва се....ето че аз съм + 1кг....отдавам го лично при мен на лютеницата и солетата маслинова паста която ядох вечерта от една страна и от друга МЦ....може и луната да си е казала думата. Направи си разбор на това което си яла и ще разбереш от къде е.

Днес плодове - мисля да не ям ядки...само ако може на портокали да карам...мислех да е само на фрешове, но заради МЦ-то няма да устискам...макар че още не съм гладна.
Водата е живот...независимо на диета или не...трябва да се пие!

Ами... изядох 5 плода, шепа ядки и изпих 2.5л вода Shocked Заради това съм толкова потресена, не чакам МЦ, нищо...  newsm78

# 373
  • софия
Здравейте,момичета!След вчерашния въглехидратен имам много голям+,но количествата бяха огромни на иначе режимна храна.Днес плодов закусих 2 мандаринки и кафе,за останалата част имам мандарини,банани,портокали и бадеми!Отслабващ ден красавици!  bouquet
Варненките са повече от страхотни newsm51!

# 374
  • Варна
Варненки сладуранки, другия път задължително съм с вас!   bouquet
Ние се прибрахме от път към 16:20 и докато се разтоварим стана прекалено късно.
Аз не мога да разбера защо сутринта съм +300 в сравнение със вчера следобед като тогава бях вече яла. Sad Ама нищо де, продължавам си.
Още чакам МЦ, а правих тест и е отрицателен Sad... дано не се е върнала гадната киста.  

Общи условия

Активация на акаунт