90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 167

• 34 144
  • 773
  •   1
Отговори
# 450
здравейте

ох аз да ви кажа нещо напоследък доста се сдухах Tired  нещо се чувствам като балон.незнам дали се дължи на МЦ или на друго,но имам чувството че не се справям както трябва и не свалям.страх ме е да се премеря,а и неискам сега докато съм циклична Confused  сигурно и с количеството прекалявам...
днес въглехидрати:
з:морков
о:парче прясна питка с лютеница,2 хапки печена чушка,малко праз и 2,3 маслинки и десертче-едно малко кексче(мислите ли че трябва да го премахна това десертче на обяд и да ям само за вечеря сладкото и много ли ви се струва това количество?) Rolling Eyes
в:мисля да е баклава и лентичка черен шоколад

яко се депресирах Cry

# 451
  • Mars Hotel
eniq, аз понеже имам много да свалям и се старая да следвам стриктно препоръките. Затова във въглехидратен не смесвам сладко и солено. На обяд не ям сладко, а на вечеря не ям солено. Досега съм нямала плюс след въглехидратен, ако искаш опитай.

# 452
Момичета, не забравяйте, че здравословното сваляне на килограми е по 1 кг на седмица, т.е. 4 кг на месец  Peace Така че 10 кг за 50 дни и 4,5 кг за 13 дни са повече от добре и от нормалното, не знам защо не сте доволни, не си поставяйте прекалено високи => нереалистични цели.
Krisi__91, ще ми метнеш ли линкче към упражненията? Много съм се запалила, всяка сутрин тренирам.
Менюто днес:
З - 1 киви (престраших се да се пробвам, предвид предишните ми проблеми с него - е, не искам да се отказвам от никой плод, та днешното го подбрах много добре узряло и почти не ми раздразни небцето)
О - зелен фасул с картоф, салата варено цвекло с оцет
В - на кръчма, може би картофи соте или ориз със зеленчуци, задължително със салата.
Скрит текст:
и 1 чаша бяло вино

# 453
светлица със сигурност си права и ще опитам от следващия път да го спазвам това и да изчакам до вечерта.май трябва и да намаля още количествата Confused

# 454
  • до моите любими хора
Pep_sun браво на теб, може кг да не са толкова много но резултатите в см ми харесаха много Peace
veseto87 и аз трябва да съм на воден на 31.01, ако правилно ме водят сметките започнах на 3 януари. Май ще се съберем повечко хора за тази дата, за да се подкрепяме да не съгрешим нещо  Wink
Аз след вчерашния плодов съм с минус  newsm44 За сега съм доволна от резултата, но много ми се иска до първият месец да ги направя поне -10  Praynig
Днес З- 4 мандарини, О- яйца по панагюрски, В- решила съм кисело мляко пък да видим
Варненки много добре изглеждате браво на вас!
Софиянки, ще чакаме и снимки от вашата среща и весело изкарване newsm10

Неродена мома права си за здравословното отслабване и за свалянето по 1 кг на седмица, но в този случай аз с 30 кг, които имам за сваляне ще трябва да съм на тази диета до безкрай  ooooh!

# 455
radostani, няма значение до кога, важното е да е за постоянно  yes Бързото сваляне на кг почти сигурно гарантира йо-йо ефект, нека не се стремим към него.

# 456
  • София
Аз ако сваля 10кг за 90 дни ще съм предоволна. За година ще сваля колкото трябва.
Савинка, чета внимателно постовете ти и ще взема присърце съвета ти за спането  Mr. Green
Аз хапнах сладкото сега, а довечера се надявам да ям салата в някоя кръчма  Whistling Моят мъж ми каза, че последния му ангажимент е за 17.30 и ако не може да го издърпа по-рано, съм щяла да се размина с излизането. Човек веднъж реши да излезе...но има време де.

# 457
Момичета, не забравяйте, че здравословното сваляне на килограми е по 1 кг на седмица, т.е. 4 кг на месец  Peace Така че 10 кг за 50 дни и 4,5 кг за 13 дни са повече от добре и от нормалното, не знам защо не сте доволни, не си поставяйте прекалено високи => нереалистични цели.
Krisi__91, ще ми метнеш ли линкче към упражненията? Много съм се запалила, всяка сутрин тренирам.

Ето за тези говоря -> http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=54991&hit=1 , има и още едни със същата инструктурка и са за ханша http://DMCA-removal-from-Google/details.php?id=55269&hit=1 ( не съм ги правила още, но са изтеглени може би тези дни ше ги почна). Първите ги съчетавам с упражнения за ръце с гири, които гледам от тук -> http://www.bb-team.org/fitness/exercises , щракам на зоната, която искам да тренирам, излизат ми сумати упражнения и избирам кое ще е най-добре за мен, има и клипчета и обеснения, въобще сайта е много добър!  newsm10
Относно килограмите съм твърдо решена, но заради този проблем с WC-то има дни, в които качвам и това супер много ме дразни.

# 458
Благодаря ти, точно това за ханша го започнах днес, не е лошо, малко лесничко ми идва, но след няколко дни ще хвана нещо друго.

# 459
  • гр.София
На мен пък явно режима ми влияе другояче. Хем кърмя, а пък вчера ми дойде  newsm78
Днес съм на въглехидрати и се чудя какво да ям. Май за обяд ще са спагети....за вечеря незнам. Този лучник на desivalko_ звучи екстра. Пък и мъжо обича. Тестото само брашно, вода, мая, щипка сол и щипка захар ли е?
това е рецептата за тестото;
    1/2 кубче жива мая,която трябва да шупне заедно с 1 ч.л. захар в 1/4 ч.ч. пр.мляко
    1 с.л. оцет
    1/2 с.л. сол (може и малко повече към 2/3)
    4 с.л. олио
    1  ч.ч. хладко пр.мляко
    1 яйце
    брашно за леко лепнещо тесто около 700 г

Замесваме тестото и го оставяме да втаса около 50 мин..(ако в стаята  не е много топло,може и 1 час)
   Премесваме го .С ръце оформяме и слагаме плънката усукваме като"салам", и слагаме в предварително намазнена форма.
   Намазваме го с олио и слагаме във фурна за повторно втасване на 40 градуса (не повече!И без вентилатор.) за около 40 мин.(често ,ако видя че е бухнал достатъчно,съкращавам второто втасване до 30 мин.) Аз пекох около 40мин. на вентилатор на 170гр.

# 460
Хайде да отчета обяда-пилешко бутче с мноооого задушени зеленчуци.Вечерята ще е същата.
Аз също ще плувам на 31.01,но най вероятно ще го направя 2-ри плодов или на фрешове може би,ще го мисля на момента.

# 461
Здравейте! Мисля от утре да се присъединя към вас Simple Smile Много съм ентусиазирана,дано да се получи. Някъде четох,че с този режим се свалят м/у 18-25кг. Искам да попитам наистина ли е възможно,защото тези кг са чудесен резултат.Аз като за начало искам да се разделя поне с 20кг. Вие ще видите линийката ми и страшните кг,от които започвам.Миналага година свалих 18кг със Системата минус 60,но на последък сволям много мъчно с нея:(,а понеже мислим вече за бебче имам нужда от по-сериозен резултат.Надявам се с този режим да успея. Най-трудно ми се струва избора на подходящо меню за въглехидратния ден newsm78. това е за сега. Поздрави и успех! Simple Smile

# 462
  • София
Ей страна работа. Току-що се измерих и съм с 1,3кг по-малко от сутринта. Направиха една силова разходка с количката в кишата само, че и обядвах дори.

# 463
  • София
И аз съм от плувците на 31.01, мисля да си го карам като воден, но ще видим.

Geraldine все се каня да те питам, това в подписа ти Дженифър Анистън ли е или само ми прилича на нея? Много готин подпис.

# 464
  • Троян
Здравейте,момичета!Чета ви всеки ден и сте ми страшен стимул.На диета съм почти месец не съм от най стриктните, но съм доволна!Имам обаче едно притеснение закъснява ми вече 13 дни,не съм бременна,а виждам ,че има и други с подобен проблем дали е от диетата?При други правилия имало ли е такъв проблем!!!

Общи условия

Активация на акаунт