90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 167

• 34 130
  • 773
  •   1
Отговори
# 465
  • София
Ей страна работа. Току-що се измерих и съм с 1,3кг по-малко от сутринта. Направиха една силова разходка с количката в кишата само, че и обядвах дори.
Нищо чудно. Аз вчера два часа орах снега с количката и увиснато 5-годишно отстрани, направо се преродих, че и усетих мускулни болки в корема /не знаех, че имам мускули там  Joy/.

А относно ангажимента на мъжа ти:  Mr. Green Организирахме си среща бременни съфорумки от отчетната ни. Отиваме да обядваме, да, ама заведението фраш, само една свободна маса, резерве.  Mr. Green Питаме сервитьорката дали можем да седнем - не могло, масата била запазена лично от шефа.  Mr. Green
Казваме на момичето: "Отиди и кажи на шефа ти, че искаме масата. Ако пак не я дава, му предай че 6 много бременни го търсят!"  Joy Joy Joy
Дадоха ни масата.  Mr. Green
Та тъй, предай на мъж ти, че ако не те освободи теб навреме, ще го потърсят няколко... едри мадами.  Joy

# 466
  • Sofia
Laura_Vandini, добре дошла първо.  Hug Аз хич не им вярвам на тези обобщения с коя диета колко кг се свалят. Не може така да се обобщава. Зависи от 100 неща - изходно тегло, наднормени кг, пол, възраст, здравословно състояние, придружаващи заболявания, тип обмяна, количество движение, и още, и още.... Ако си 65 кг и свалиш 25 кг?  newsm78

# 467
Момичета мен вече 10 дни не ми идва само ме мъчи  Confused За това в белтъчен и днез в бобов увеличих порциите макар и режимно дано успея  Cry
1. З - портокал
2. Чиния боб, хляб черна питка, салата от домати и краставици
3. Леща , зелена салата

# 468
Добър ден
И аз съм за воден на 30.01 ама още незнам дали ще е воден или няма да стане втори плодов, както тръгне Peace
Днес ден 22 варива
закуска мандарина
обяд кисело зеле с ориз и сухи люти чушки
вечеря същото
За утре съм решила да меся пърленки и да ги мажа с лютеница може би Mr. Green

# 469
  • София
Та тъй, предай на мъж ти, че ако не те освободи теб навреме, ще го потърсят няколко... едри мадами.  Joy
хахахахах

Предадох току-що.
Отговори: Освобождавам се, отивам към офиса  Mr. Green Значи могло...  Joy Joy Joy
adelina_bg, да Дженифър Анистън е  Grinning

# 470
  • Варна
Ей, момичета много пишете.
Днес карам плодов на фрешове, заради луната. Засега добре, ама взе, че ми и дойде цикъла.  ooooh! Утре воден!

Много благодаря за хубавите ви думи, зная, че днес ще видим продължение на едни хубави снимки от софийската среща. Аз отдавна не съм пускала снимки, та ви обърках, коя съм. Laughing Да, аз съм с високите, сиви ботуши. Пускала съм няколко колажа, сега ги намерих, ако ви се гледат:
1
2
3
4
5
и снимки като цяло тук
Дано не съм досадила. Аз бях мотивирана да започна диетата от едни снимки на мама на Викито (много поздрави, където и да си сега Hug).

ПОжелавам ви мили момичета, една незрабавима и добра среща днес!

# 471
Здравейте момичета на мен днес ми е 15-ти въглехидратен ден,менюто: З- 8 ч сушени сливи, 10 ч.сушени сливи,обяд -баница с праз,СЗ-баница с праз,В: варена тиква с мед и орехи и още нещо + редичка ч.шоколад.
Аз винаги си хапвам по 3 пъти на ден без плодовете защото много огладнявам.Резултатите ми досега са - 3 кг от началото ,започнах 156/66 вече съм 63 и то се теглих по обяд Simple SmileЛек ден на всички:)Вода около 2.5 на ден.

# 472
Руми изглеждаш страхотно.Определено успя да ме мотивираш,благодаря ти много че пусна тези снимки.

# 473
Румяна разгледах снимките ти страхотни резултати,браво!

# 474
  • Sofia
Здравейте момичета на мен днес ми е 15-ти въглехидратен ден,менюто: З- 8 ч сушени сливи, 10 ч.сушени сливи,обяд -баница с праз,СЗ-баница с праз,В: варена тиква с мед и орехи и още нещо + редичка ч.шоколад.
Аз винаги си хапвам по 3 пъти на ден без плодовете защото много огладнявам.Резултатите ми досега са - 3 кг от началото ,започнах 156/66 вече съм 63 и то се теглих по обяд Simple SmileЛек ден на всички:)Вода около 2.5 на ден.

Това е доста странно меню... Няма много общо с 90 ДД май.  newsm78

# 475
  • Mars Hotel

Peace
Особено пък за плодов ден.  Rolling Eyes

# 476
  • София

Peace
Особено пък за плодов ден.  Rolling Eyes
Не е плодов, въглехидратен е! Но наистина нещо не е наред менюто.

# 477
  • София
А, обръках се, въглехидратен е 15-тия ден.
 А менюто е един път!  Laughing Аз и бебетата не храня толкоз често.  Laughing

# 478
  • Варна
Леле Руми направо ми скри шапката.То предишната Румяна изяла нашто Руми бе  smile3532

Днес въглехидратен:
З-малко помело;
О-лучник;
В-надявам се парче торта бялата неделя

Аз съм на снимките от срещата дебелото фиданче с роклята  newsm62

# 479
  • Бургас
Моя воден е на 30.01. За момента май сме 2.
три сме, три...поне Simple Smile)) Само че аз ще го карам като плодов заради кърменето.

Общи условия

Активация на акаунт