90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 167

• 34 136
  • 773
  •   1
Отговори
# 435
Весето, много сме на 31ви  Peace

# 436
Момичета виждам че никоя няма мнение по моя проблем Mr. Green, та да ви помоля тогава да пуснете линка с храните според кръвните групи колкото и да го търся не го намирам.

# 437
  • Sofia
Заповядай
http://indigota.com/index.php?topic=1141

Мммм да споделя, че чушките с булгур са просто прекрасни. Който не е опитвал, да пробва.  Peace

# 438
  • По света и в нас.
Колко време ти закъснява? Преди случвало ли ти се е или го отдаваш на диетата?
За пръв път ми се случва,но ми закъсня с 3 дена и почнах диета и въобще не ми дойде.2 теста правих отрицателни,2 ме гледа на ехограф,нищо не видя в смисъл бременост,каза че матката наред ,лигавицата си в нея ама МЦ няма SadКазах,че пазя 90дд диета и тя ми каза,че може би ще задържа течностти заради МЦ и че няма да е голям резултата,но ми каза да не се отказвам да я продължа.

# 439
  • София
Колко време ти закъснява? Преди случвало ли ти се е или го отдаваш на диетата?
За пръв път ми се случва,но ми закъсня с 3 дена и почнах диета и въобще не ми дойде.2 теста правих отрицателни,2 ме гледа на ехограф,нищо не видя в смисъл бременост,каза че матката наред ,лигавицата си в нея ама МЦ няма SadКазах,че пазя 90дд диета и тя ми каза,че може би ще задържа течностти заради МЦ и че няма да е голям резултата,но ми каза да не се отказвам да я продължа.
Но все пак ти е дала Дуфастон? Моят лекар каза, че е възможно да е от доетата. Все пак е някакъв стрес за организма. Каза, че лигавицата на матката е точно като преди цикъл и да изчакам още 3-4 дена. Хич не ми се пие Дуфастона!

# 440
Мале нямате настигани момичета  Laughing, да се похваля че на тридневната почивка съгреших само с няколко чаши бяло вино, иначе успрях да си се храня режимно. Днес ми е 8ми ден от началото и нямам търпение на да претегля най-после Simple Smile

# 441
Здравейте! Тууу.... цяла сутрин съм без нет! УжасТ просто!  ooooh!
Днес бобве:
з- банан;
о - чушки пълнени с булгур, салата;
в- същото.

може ли да кажеш как приготвяш тези чушчици?   bouquet

# 442
  • София
На мен пък явно режима ми влияе другояче. Хем кърмя, а пък вчера ми дойде  newsm78
Днес съм на въглехидрати и се чудя какво да ям. Май за обяд ще са спагети....за вечеря незнам. Този лучник на desivalko_ звучи екстра. Пък и мъжо обича. Тестото само брашно, вода, мая, щипка сол и щипка захар ли е?

# 443
  • Sofia
Може.  Hug

Пълнени чушки с булгур (за 2-ри бобов ден):

2 пакета замразени чушки (или 1 кг пресни)
1,5 ч.ч. булгур
250 гр гъби
1 гл лук
1 морков
олио, сол, черен пипер, джоджен (или подправка по избор)

В олиото се запържват ситно нарязаните лук, морков и гъби. Като се запържат се добавя булгурът. Запържва се 1-2 мин, като се бърка непрекъснато. Добавят се 2ч. вода и огънят се намалява. Оставя се до поври докато поеме почти цялата вода. Добавят се подправките. С тази смес се пълнят чушките и се подреждат в тава. Заливат се с вода или бульон, поне 3 ч.ч., може и повече. Пече се.
*Според мен със същата смес могат да се направят чудесни лозови или зелеви сърми. Другият път ще пробвам. Вместо сол, който обича може да ползва зелев сок.  
*Който обича може да добави в сместа и шепа стафиди. Но може да се спори дали е режимно. Май не е.

# 444
  • София
Моя воден е на 30.01. За момента май сме 2.

# 445
Здравейте момичета.Днес отчитам -400гр след вчерашния белтъчен Grinning
днес бобов
з.половин ябълка
о-супа картофи и грах
в-може би пак супа,че стана мн.вкусна

# 446
  • София
Аз стартирах на 01.01. така че водният ми е на 29.01. та тогава ще броим пилците, щото бая народ стартирахме на тая дата.  Laughing

# 447
  • Sofia
Моя воден е на 30.01. За момента май сме 2.

И аз на 30.01. Повече трябва да сме, доста хора почнаха на 02.01.

# 448
Момичета какво правите вие?! Оставих ви на 16стр. - почвам да ви чета.
Днес ми е белтъчен - закусих с половин грейпфрут, обядвах една пържола и 3 кюфтенца, а за вечеря ще е 1 пържола и зелева салата. От вчеращния ми плодов съм смъкнала 800гр. , а за 13 дни съм -4,5  newsm44 . Струват ми се малко и май ще понамаля количеството на храната, за да постигна максимални резултати. Много съм се нахъсала за 90 дни да сваля доста. Само не знам от къде точно съм ги свалила - определено не е корема, той е постоянно подут, дали е от водата и чайовете?
Тези от вас, които имат свободни 30 мин., бих им препоръчала Self Slim & Sleek Fast with Ellen Barrett - упражненията са страхотни, има и българско аудио. Правя по 30 мин от тях, гонеше ме страшна мускулна треска първия ден, но вече дори знам кое след кое следва и ми деистват някак разтоварващо. jump

# 449
mikimik,Sawina  и Писето, и аз съм на воден на 30.01.Ще видим как ще я докараме.На първия воден още нямах кантар и незнам какво е било положението.
Днес,след плодов,съм -0,100.Добре.Ама как се изкефих вчера като имах -0.700 след плодов....
Отчет за днес-варива
З-2 банана
О-картофена манджа със зеленчуци,няколко сърмички,домати от буркан
В-картофена манджа и домати
Дано утре пак съм с минус.Че 50то дни минаха ,а аз съм още с минус 10 само.Искам още 5 до края.Отивам да мисля за утре каква ще я приготвям.Интересното е ,че умирам за тестено и сладко,а на въглехидратния ден се затруднявам.Искам всичко!

Общи условия

Активация на акаунт