90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 167

• 34 148
  • 773
  •   1
Отговори
# 420
  • Варна
love.p.v. аз хрупкам ядки, понякога в повече, но съм кърмачка.

След вчерашния плодов имам -, почти килограм.

Изядох: 2 мандарини; тиква с мед и орехи; 2 банана; помело; тиква с мед и орехи (мед - по една супена лъжица) Тази "манджа" много ме засища.

По стечения на обстоятелствата прегреших с 6 парченца суши и пак имам минус... Иначе в първия си плодов за вечеря се наядох с 200 гр. сурови ядки микс че най ме засищат и мога да заспя спокойно  Laughing

# 421
Добър ден Simple Smile
Днес на въглехидрати и плана за днес:
    З.: банан и кафе
 Об.: постен сладкиш със сладко /страхотен/
   В.: филийки тип "пица" и ред шоколад  Heart Eyes

Хубав и позитивен ден   bouquet

# 422
Здравейте, отдавна не съм писала, но ето ,че сега има възможност днес ми е 22 ден и нога да се похваля с -6 кг.
Бих искала да ви попитам понеже другата седмица ми е първи воден, та в него може ли кафе без захар разбира се, че  без кафенце не върви.Благодаря предварително.

# 423
Здравейте, момичета Simple Smile
Чета ви редовно, но не съм писала никога Sad
Искам да ви попитам нещо за плодовия ден? Вие хапвате ли си ядки и по колко (знам, че тук пише 100 гр, ама ... да си питам), а и как ви се отразяват ядките на кг?
На всички пожелавам прекрасен и усмихнат понеделник Simple Smile   bouquet  Hug

Аз лично без ядки съм карала много рядко. Обикновено като количество 1 пълничка шепа за целия ден. Свалях си нормално.

# 424
love.p.v. - аз си ям ядки. Сурови бадеми ям по 100 грама на ден. Попринцип за 2 хранения. Яла съм и купени лешници, които са печени и пак си свалям Simple Smile Важното е да не се прекалява и да не си гладна Simple Smile
Аnuca може неподсладено кафе, но да не се разтрепераш Simple Smile На мен воден ден ми е 29ти, на теб 30-ти ли е? Ако е след мен ще ти кажа, ако пия кафе   bouquet

# 425
  • софия
Ден 22ри белтъчен.Аз съм си месоядно животно и този плодов ми разказва играта,но го устисках.Купих Стевията е не ми харесва изобщо има метален вкус в кафето.И за протокола
з-фреш
о.стек
в.кюфтета
Не пиша често просто нямам време ,но за сметка на това ви чета постоянно разведрявате ме.

# 426
Здравейте, събота и неделя не съм ви чела и сте изписали темата, даже не знам от къде да почвам да ви чета  Laughing
Да се разпиша за вчера и за днес:
вчера варива:
з. пропуснах я, станах направо за обядя  Confused
о. боб чорба и салата зеле моркови
в. картофите на Нана, само че без ориз - голяма вкусотия наистина.
Упражнения преди вечеря

Днес съм въглехидрати:
з. 1 банан
о. сигурно ще си взема някаква салата + прясно изпечено хлебче от пикадили...
в. спагети с доматен сос
Упражнения преди вечеря
Хубав ден   bouquet

# 427
  • Sofia
Здравейте! Тууу.... цяла сутрин съм без нет! УжасТ просто!  ooooh!
Днес бобве:
з- банан;
о - чушки пълнени с булгур, салата;
в- същото.

blackeye, на мен ми се е слувало + след плодов. При теб според мен е от малкото спане. Аз като ви разправям, че от спане се отслабва, никой не ми обръща внимание.  Mr. Green По време на сън се отделят хормони, които подпомагат отслабването. Питайте някой, който работи на нощни смени или майките с ревливи бебета, да ви кажат колко се пълнее от недоспиване.  Освен това недоспиването стимулира глада за сладко. Wink Така че старайте се поне когато има възможност да спите достатъчно.  Hug

# 428
.. та с две думи си затрих минуса от плодовия!  Rolling Eyes Не знам защо така тези белтъци не ми влияят добре на кантара newsm78 ...

Хайде и аз кат теб, но утре ще е минусов ден, нали? Hug

А и като adelina_bg се опитвам да съм болна... Twisted Evil
Ама няма се даааааааааааам! Joy

Честито на всички, които са отбелязали минус -  все така да ви върви! Hug

savina_33, много си права за съня! Peace

# 429
  • гр.София
Здравейте мацки  Hug
не съм ви чела от събота и не мога да ви смогна  Crazy нямате изчитане  Wink
при мен нещата се движат супер, щом след вчерашния въглехидратен съм точно на 0 е екстра, хем днес и МЦ дойде  Mr. Green
днес плодчета: ябълки, банани, киви, мандарини и бадеми  Grinning
явно спорта си казва думата, тая сутрин ми бяха много по-лесни упражненията  Laughing
Да ви кажа вчера какъв лучник си направих просто вълшебен  Crazy замесих си тесто с мая и т.н. и го напълних с праз лук, стар лук, маслини и кис.краставички всичко това го задуших съвсем малко сложих червен пипер и чубрица, изпекох го напръсках после с водичка увих в кърпа и леле-мале няма спиране  Mr. Green

# 430
love.p.v. - аз си ям ядки. Сурови бадеми ям по 100 грама на ден. Попринцип за 2 хранения. Яла съм и купени лешници, които са печени и пак си свалям Simple Smile Важното е да не се прекалява и да не си гладна Simple Smile
Аnuca може неподсладено кафе, но да не се разтрепераш Simple Smile На мен воден ден ми е 29ти, на теб 30-ти ли е? Ако е след мен ще ти кажа, ако пия кафе   bouquet

Да водвн ми е 30 ти

# 431
  • София
Някой да му се пада водена на 31-ви, да плуваме заедно?

# 432
моя воден е на 30 .01   Simple Smile

# 433
  • По света и в нас.
Geraldine, моя гинеколог ми пусна 4 полови хормона, прогестерона ми се оказа висок - той влияел на цикъла и по-точно това прокървяване отвреме-навреме.  Peace Поговорихме надълго и нашироко, каза, че стандартно в такъв случай се изписват именно противозачатъчни, но понеже се знаем отдавна и е наясно, че позаслабнах, ми каза, че вероятно ще ми отидат усилията на кино.  Mr. Green  Mr. Green Та се пазарих известно време да измисли нещо друго  Laughing и ми изписа едно хомеопатично за регулиране, от него не качвам и се пооправят нещата.  Peace

Ще видим и аз какво ще правя с този цикъл. Още го няма. Пуснах прогестерон, днес чакам резултати. Иначе щитовидната жлеза съм изследвала хормони и антитела и там всичко е ок. Имам и другите хормони да иследвам, ама за тази цел трябва да изчакам цикъла, че се правят в 3-5 ден.
И аз съм без цикъл,гинеколожката ми изписа и пих до вчера 5 дена дуфастон,от днес го чакам МЦ .Дойде ли отивам да пускам изследване на половите хормони.Закъса се.

# 434
  • София
Колко време ти закъснява? Преди случвало ли ти се е или го отдаваш на диетата?

Общи условия

Активация на акаунт