90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 167

• 34 152
  • 773
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Довечера ще чакаме Софиянки да споделят снимков матриал!Моля Ви обаче пощадете Нана!

Баба се е заредила с боеприпаси  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 406
  • Пловдив
Добър ден и от мен.

вчера не съм писала, но си изкарах режимен белтъчен - з. кивита о. и в. печени пилешки бутчтета с фикс Маги със салата
днес - варива  з. 2 портокала о. печени картофи с фикса Маги от пилешкото в. фасул, ама наистина стана на чорба + салата де, абонирана съм за китайско зеле и моркови.

А за хлябовете е като за другите продукти - трябва да се четат етикетите. На някои от тях пише, че са пълнозърнести или ръжени, но в състава им пак има бяло брашно /тип 500 или 700/. Диетични са тези, които са правени с брашно от тип над 1000. Пълнозърнестият хляб е полезен, защото съдържа фибри, които не се усвояват от организма, но пък в замяна на това извеждат навън ненужни вещества. Както и овесените трици - за това при Дюкан ядат всеки ден трици.

# 407
  • Варна
Здравейте Simple Smile

Blackeye и аз съм се теглила по нощите, като ставам заради хлапето и от любопитство  Laughing тегли ме едни кг и после като си стана към 8 примерно ме тегли по-малко...

Izina аз ако съм на твойто меню или на magarence_baby (О едно яйце???) ще умра от гладдд! Нали трябва да ядем до засищане, с едно яйце... не бих се заситила никога, а нали и салатки трябва да се гризкат...

Моето меню днес:

З банан
О печено заешко месо + салатка зеле с морков
В руло стефани или пушено пиле със салата ( да видим кое ще надделее)

Хубав ден!

# 408
  • София
Geraldine, моя гинеколог ми пусна 4 полови хормона, прогестерона ми се оказа висок - той влияел на цикъла и по-точно това прокървяване отвреме-навреме.  Peace Поговорихме надълго и нашироко, каза, че стандартно в такъв случай се изписват именно противозачатъчни, но понеже се знаем отдавна и е наясно, че позаслабнах, ми каза, че вероятно ще ми отидат усилията на кино.  Mr. Green  Mr. Green Та се пазарих известно време да измисли нещо друго  Laughing и ми изписа едно хомеопатично за регулиране, от него не качвам и се пооправят нещата.  Peace

klavi , студени са ми крайниците на мен почти целодневно, а вечер е направо ужас.  Twisted Evil Докато се стопля да заспя...  Crazy Иначе не ме тресе, просто постоянен студ изпитвам в повечето дни.  Peace

Пепсън, браво на теб!

Баба се е заредила с боеприпаси  Mr. Green Mr. Green Mr. Green
Малиии, довечера ще има заря!  Joy

# 409
И аз в отбора на плюсовете.+700 след въглехидрати #2gunfire. По мои впечатления не ядох много,но пък за вечеря опитах малко от туршията на свеки Embarassed. И тя май ми обърка плановете. Но само аз съм си виновна Crossing Arms. Най ме е яд ,че не се изкуших от пържолките с картофи,а не устоях на туршията. Днес ще чистя плюса с плодове. Взех си от Кауфланд някакви сушени,дано само и те не ми докарат плюс утре.

# 410
Да се отчета, за първите 2 четворки съм - 2 кг!
По въпроса за филията, аз си хапвах до сега по 1 филия бял хляб на обяд и 1/2 филия за вечеря, във белтъчния ден. Като за начало на диетата реших да я хапна тази прословута филия, и без това съм на значително по малко калории от преди. Но за напред ще пробвам без хляб, за по-голям ефект.
Искам да попитам, гледам, че някои ядете различни белтъчини за обяд и вечеря, в белтъчния ден. Това ок ли е?

Браво на Пеп Сън! Сега трябва пак много да внимаваш, че да задържиш! Успех!

# 411
  • София
Geraldine, моя гинеколог ми пусна 4 полови хормона, прогестерона ми се оказа висок - той влияел на цикъла и по-точно това прокървяване отвреме-навреме.  Peace Поговорихме надълго и нашироко, каза, че стандартно в такъв случай се изписват именно противозачатъчни, но понеже се знаем отдавна и е наясно, че позаслабнах, ми каза, че вероятно ще ми отидат усилията на кино.  Mr. Green  Mr. Green Та се пазарих известно време да измисли нещо друго  Laughing и ми изписа едно хомеопатично за регулиране, от него не качвам и се пооправят нещата.  Peace

Ще видим и аз какво ще правя с този цикъл. Още го няма. Пуснах прогестерон, днес чакам резултати. Иначе щитовидната жлеза съм изследвала хормони и антитела и там всичко е ок. Имам и другите хормони да иследвам, ама за тази цел трябва да изчакам цикъла, че се правят в 3-5 ден.

# 412
Здравейте ,момичета.Аз днес съм в застой.След плодов и белтъчен ден нито + нито и желания -.Днес съм на варива.Поради липса на време за готвене покрай малкия май пак ще съм на картофена салатка.
З-две мандарини
О-картофена салата
В-пак същото ако не се сетя нещо друго

# 413
Привет, мацки!  Simple Smile Днес кантарът показа -400 след вчерашния плодов ден! Общо за 4 дена съм -2,2 кг  Party
Днес смятам да направя  мусака с мляно месо и тиквички.  smile3503

# 414
Здравейте, момичета!
Аз днес съм на варива и въпреки че ми е вече четвърта четворка имам странното усещане, че не свалям килограми, дали е възможно този факт да се дължи на многото антиоксиданти които взимам за подобряване качеството на яйцеклетките newsm78, всеки ден приемам по 480мг коензим Q10, метфогама по половинка, омега-3 и оксибор форте, а и през вечер и по един мелантонин от 3мг.
Предния път беше лято и си бях дала пълна почивка от тия хапове поне в началото не ги взимах и още преди първия воден имах -5/6кг., сега като гледам че дрехите си ми седят по същия начин няма да има и -1/2кг.

# 415
Адмирации за Pep_sun и за успешния завършек на 90ДД!

Благодарим от името на варненската банда за милите думи. На живо сме си още по-хубави и определено си изкарахме добре. Какво ти дава подобна среща? Запознаваш се с реални хора, всеки мотивирал се и направил 90ДД, клюкарствахме си за различни неща, и вкупом стигнахме до извода, че това е най-страхотния режим - 90ДД !!!
За Ани - 90ДД е религия!!! За мен е режим до живот, абе въобще беше много зареждащо, и си обещахме да се събираме по-често, примерно към края на всеки месец.

На софийската група пожелавам - весело изкарване и внимавайте с БАБА !

И чакаме снимки!

# 416
Здравейте, момичета Simple Smile
Чета ви редовно, но не съм писала никога Sad
Искам да ви попитам нещо за плодовия ден? Вие хапвате ли си ядки и по колко (знам, че тук пише 100 гр, ама ... да си питам), а и как ви се отразяват ядките на кг?
На всички пожелавам прекрасен и усмихнат понеделник Simple Smile   bouquet  Hug

# 417
Здравейте момичета, чета ви редовно, но само събирах информация и от събота започнах диетата и днес се регистрирах, за да се включа и аз.За втори път я започвам първият път изкарах 10 дена и се отказах най вече заради това че трябваше всеки ден да си готвя нещо различно само за мен, а съм на работа редовна, ученик в 5ти клас и малка почти 5 годишна глезла и ми идваше вечер в повече,но този път съм решила да не се отказвам затова се и регистрирах за по голям стимул.Дано да издържа Praynig, че имам 10 кг. отгоре. Днес ми е трети ден въглехидратен з. 2 ябълки о. макарони с домат в. същото.

# 418
  • София
Вие хапвате ли си ядки и по колко (знам, че тук пише 100 гр, ама ... да си питам), а и как ви се отразяват ядките на кг?
Изобщо не ги меря. Хапвам толкова, колкото да ме заситят и то горе-долу. Ям ги само вечер, когато стомахът започва да ми стърже. Не знам как ми влияят на свалянето, тъй като не се меря всеки ден.  Wink Признавам си, че веднъж съгреших с пържен фъстък, но като гледам си свалям добре.

# 419
Здравейте, момичета Simple Smile
Чета ви редовно, но не съм писала никога Sad
Искам да ви попитам нещо за плодовия ден? Вие хапвате ли си ядки и по колко (знам, че тук пише 100 гр, ама ... да си питам), а и как ви се отразяват ядките на кг?
На всички пожелавам прекрасен и усмихнат понеделник Simple Smile   bouquet  Hug
Ядки се опитвам да избягвам тъй като съм на принципа без една мога, с една не мога! И 100 гр стават 200. Но имам една приятелка, която си яде ядки и отслабва доволно!
Днес се теглих и за 4 успешни дни на диетата съм минус 3 кг.  Laughing
За закуска хапнах 2 мандаринки, но още се чудя какво да е за обяд и вечеря - чудя се между яйца и сирене. Ще реша по - късно  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт