90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 167

• 34 220
  • 773
  •   1
Отговори
# 480
  • На топло...
15-ти ден е ВХ на 4-тата четворка Peace.
Единствено СЗ не е наред.
Сутринта са разрешени плоове през два часа Peace.

В почивката мойта Луна стана на тиква Close.
Демек на портокал и шепа орехи, да се Embarassed... Абе да му се не види Rolling Eyes.

Последна редакция: пн, 23 яну 2012, 16:12 от Нану

# 481
Може  да ви се струва че се храня начесто но на мен така ми  е добре иначе съм гладна а целта на диетата не е гладуването - как да издържа от 12 наобяд до 7 вечерта на вечеря без да хапна нищо Simple Smile а и на мене ми влияе добре,отслабвам  за 15 дни  3 - 3.5 кг някъде ,явно това ще е моят режим на хранене

# 482
  • Козлодуй
И моя воден е на 30-ти. Но......ще бъде втори плодов.

# 483
  • Sofia
15-ти ден е ВХ на 4-тата четворка Peace.
Единствено СЗ не е наред.
Сутринта са разрешени плоове през два часа Peace.

И вечерята не е наред. А че през ВХ ден са разрешени плодове през 2ч за пръв път чувам.  newsm78 Не споря, просто не знаех. Така ли е наистина?

# 484
Ей, момичета много пишете.
Днес карам плодов на фрешове, заради луната. Засега добре, ама взе, че ми и дойде цикъла.  ooooh! Утре воден!

Много благодаря за хубавите ви думи, зная, че днес ще видим продължение на едни хубави снимки от софийската среща. Аз отдавна не съм пускала снимки, та ви обърках, коя съм. Laughing Да, аз съм с високите, сиви ботуши. Пускала съм няколко колажа, сега ги намерих, ако ви се гледат:
1
2
3
4
5
и снимки като цяло тук
Дано не съм досадила. Аз бях мотивирана да започна диетата от едни снимки на мама на Викито (много поздрави, където и да си сега Hug).

ПОжелавам ви мили момичета, една незрабавима и добра среща днес!
Направо не мога да повярвам #Crazy каква разлика само, поздравления  bouquet, дали и аз ще мога да си върна  предишния вид newsm78
Правилно ли съм те разбрала, разликата в снимките ти е - 15 кг. Още веднъж поздравления, така ми даде кураж!!

# 485
  • София
Здравейте момичета на мен днес ми е 15-ти въглехидратен ден,менюто: З- 8 ч сушени сливи, 10 ч.сушени сливи,обяд -баница с праз,СЗ-баница с праз,В: варена тиква с мед и орехи и още нещо + редичка ч.шоколад.
Аз винаги си хапвам по 3 пъти на ден без плодовете защото много огладнявам.Резултатите ми досега са - 3 кг от началото ,започнах 156/66 вече съм 63 и то се теглих по обяд Simple SmileЛек ден на всички:)Вода около 2.5 на ден.

Това е доста странно меню... Няма много общо с 90 ДД май.  newsm78

Peace
Особено пък за плодов ден.  Rolling Eyes
Може жената да е кърмачка, и за това така страно да ни звучи.
На мен орехите много ми увеличаваха лактацията.Като дойдеше криза и накъвах почти постоянно.

Сега прочетох,че не е ,а такъв режим си е избрала. Шом добре се чувства и сваля, и я устройва-ОК.

# 486
В преведеното на бг език издание на книгата пише, че сутрин може плодове на 2 часа.

# 487

Момичета знаете ли вчера ми беше бобов ден и реших да ям кис.зеле с ориз.Сутринта хапнах плодове в 12 обядвах зеле с ориз + филийка черен хляб.После отидохме на гости на свекървата с мъжа ми и тя ми предложи да ям - кюфтета,аз отказах разбира се но бях много гладна.Към 17 часа вече примирах от глад и мрънках на моя да си ходим да си ям от зелето и в 19.30 ни жива ни умряла бях у нас на масата.Направо такъв глад,такова жестоко главоболие няма- тресях се.Затова съм решила да се храня режимно, а в книгата си пише че може и по 4-5 пъти на ден като целта е да не сте гладни.

# 488
Здравейте момичета, от утре влизам и аз тука за около 90 дни, и понеже добре се познавам и познавам непостоянството си ще влизам всяка сутрин и вечер, за да не се изкушавам да прекъсна. Тази вечер се претеглих на един кантар и хоп 78 кг.  Shocked (иска ми се да е грешен и поне да държа на онези 74 на който бях преди 2 седмици Cry). Пих хормонални-може и да са се качили  Sad
За утре смятам:
З - 2 кивита
О - кисело млеко 1 кофичка
В - кисело млеко 1/2 кофичка
Може ли да се пие чай от Сена вечер??
Млекото на обяд ми дойде добре, чак се замислих дали да изям половината кофичка кисело само, но си изядах всичкото. Но, от 08,20 до 12,40 пих много чай от мента и доста глад усещах.
Изядох и още 2 кивита към 16.00 часа. И към 20.00 ще хапна 1/2 кофичка кисело мляко.
За утре ще варя картофи, но цялата седмица съм в движение и ще трябва да не се съобразявам с работата, а единствено със себе си. newsm10

# 489
  • Варна

Правилно ли съм те разбрала, разликата в снимките ти е - 15 кг. Още веднъж поздравления, така ми даде кураж!!
Ами по последни данни са -23кг, но да на някои от снимките, където си пише, са толкова килограмите.
 Рая, нормално е да се чувстваш в началото така. Но ти не правиш усилия да свикнеш, а трябва. Не случайно се наливаме с вода и чайове, Ами направи си интервала между обяда и вечерята по-малък. Не яж в 12, и после чак в 7.

# 490
Руми, браво -  страхотна промяна! Hug

# 491
Здравейте! Може ли канела в плодов ден Thinking
Иначе днес- 7-ми ден, въглехидрати:
З: две кивита
О: питка
В. парче торта (което ме чака в хладилника от два дни и страшно ме изкушава, но устоях Mr. Green )

# 492
Рая-не веднъж е коментирано,че ако много прегладнееш след обяд позволено е един плод.
Всеки сам си преценява до колко да се съобразява с правилата на диетата,но споделянето на менютата ти определено може да обърка по-новите момичета.И ще предизвика много излишни комнетари и спорове Peace.
Дано продължиш да сваляш със същото темпо.Успех Hug
Моя плодов върви успешно.На обяд ядох мнооооого вкусни сушени сливи с орехи.Супер са и при първа възможност пак ще се заредя с тях.А и много засищат.Сега отивам да вечерям салата.

# 493
  • WonderLand
На 30-ти много водуващи станахме - и аз съм тогава Mr. Green

Днес съм на въглехидрати
З: Кафе + банан
О: Царевица
В: Бланширани картофи на фурна

# 494
  • Sofia
Може канела в плодовия.  Peace

На 30-ти много водуващи станахме - и аз съм тогава Mr. Green

Оххх.... дано това помогне да издържим, че като знам плодовия какъв зор ми е, водния ми се вижда съвсем утопичен...  ooooh! Освен да си взема 1 ден отпуск, 2 приспивателни и да го проспя целия.  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт