90 дневна диета-килцата стопи и фиданка стани-тема 167

• 34 130
  • 773
  •   1
Отговори
# 555
Аууу, ако е в Младост и аз ше дода, ако може  Whistling

# 556
  • София
Ако следващият път срещата е в Младост 1, ще трябва да търпите и един фиданчо, че до там няма как да стигна инак  Rolling Eyes

Екстра, води го  newsm03

# 557
  • Cavan, Ireland
Безсрамници Crossing Arms без мен как можахте толкоз хубаво да си изкарате...тц...тц... Naughty

# 558
Някой питаше за проблем с кожата.Аз имам също .проблем с кожата.Кожата ми е направо бяла и много суха между пръстите.На десния палец направо ми е напукана на резки и като се мия дори само с вода много боли.Не мислех че може да е от диетата,но като гледам и други имат същия проблем май.

# 559
Безсрамници Crossing Arms без мен как можахте толкоз хубаво да си изкарате...тц...тц... Naughty

Ето повод да яхнеш "метлата" до BG - 20.02 София, 26.02 - Варна  smile3533

# 560
Ех, радвам се, че се включвам в такъв хубав момент след весели срещи! Много сте позитивни всички, а това е огромен + към диетата. Признавам - аз се опитах миналата седмица да започна Дюкан, но се пречупих, не мога да издържа по никакъв начин. До момента подхождах с известно недоверие към 90ДД, защото не мога да проумея как така ядеш всички групи храни и слабееш, честно Simple Smile Въпреки че моя колежка отслабна пред очите ми с около 10 кг, а тя си беше вейка по моите стандарти. Прочетох последните дни много от вашите писания, гледах снимки и реших да опитам, убедена съм, че влизането във форума допринася много за волята и увереността в успеха!
Да си дам инфото, надявам се да сваля 10-12 кг, ще си пиша тук и благодаря предварително за подкрепата и съветите! Simple SmileВисока съм 1.80, тежа 75 в момента, на 31 г, скоро не съм раждала/кърмила, та това не може да ми е оправдание...
Днес стартирах така - З: 2 кивита, О: 3 бъркани яйца със спанак В: 2 бутчета + зелева салата+3-4 парченца филе Елена - доста ми се струва според това, което хапват повечето от вас, но просто умирам от глад Sad Ходих на пилатес, дано това е спомогнало.
Поувлякох се в писанията, но наистина съм много ентусиазирана!
Лека нощ и хубави изненади на всички утре!

# 561
  • София
Здравей. Според мен като за начало на диетата не са ти много количествата. Много е важно да не си гладна.
Каква е целта ти. Питам понеже аз съм 1,76 и се стремя към 68 кг.

# 562
Днес съм на въглехидрати и всичко си вървеше доста добре: з- 2 ябълки и кафе, о-филийка хляб и задушени зеленчуци, в- същото и една вафла, но към 9 часа ме подгони някакъв брутален глад от ученето цял ден и изядох набързо едно киви и малко ядки... сега ме  е яд...

# 563
Ех, радвам се, че се включвам в такъв хубав момент след весели срещи! Много сте позитивни всички, а това е огромен + към диетата. Признавам - аз се опитах миналата седмица да започна Дюкан, но се пречупих, не мога да издържа по никакъв начин. До момента подхождах с известно недоверие към 90ДД, защото не мога да проумея как така ядеш всички групи храни и слабееш, честно Simple Smile Въпреки че моя колежка отслабна пред очите ми с около 10 кг, а тя си беше вейка по моите стандарти. Прочетох последните дни много от вашите писания, гледах снимки и реших да опитам, убедена съм, че влизането във форума допринася много за волята и увереността в успеха!
Да си дам инфото, надявам се да сваля 10-12 кг, ще си пиша тук и благодаря предварително за подкрепата и съветите! Simple SmileВисока съм 1.80, тежа 75 в момента, на 31 г, скоро не съм раждала/кърмила, та това не може да ми е оправдание...
Днес стартирах така - З: 2 кивита, О: 3 бъркани яйца със спанак В: 2 бутчета + зелева салата+3-4 парченца филе Елена - доста ми се струва според това, което хапват повечето от вас, но просто умирам от глад Sad Ходих на пилатес, дано това е спомогнало.
Поувлякох се в писанията, но наистина съм много ентусиазирана!
Лека нощ и хубави изненади на всички утре!

Яж колкото ти се яде, но гледай на вечеря да е по-малко от храната на обяд. Според правилата - двойно по-малко. Не трябва да гладуваш. Естествено, не е хубаво да се наяждаш до пръсване, но скоро ще свикнеш с режима и количеството храна само ще намалява Simple Smile
Успех и на теб   bouquet

# 564
Здравей. Според мен като за начало на диетата не са ти много количествата. Много е важно да не си гладна.
Каква е целта ти. Питам понеже аз съм 1,76 и се стремя към 68 кг.
Между 65 и 68 ще се чувствам добре, но отдавна не съм била в този диапазон Embarassed Успех!

# 565
Ееее, Диване, друго си е някой майстор фотограф да нащрака форумската среща
Визуално съм удовлетворена дет се вика!  Mr. Green
Личи си, че много готино сте изкарали  Hug

Аз съм петимна да дойда на 20ти фев, ама дали ще изкарам диетата дотогава нИ 'нам  Blush

Утре заран ще се замеря след първата четворка да видим изобщо ще има ли минус, че не съм съвсем стриктна!

# 566
  • София
Ето ме! Срещата беше един път! Страхотни мацки, много готини....то, от Бабс и мен не се взе думата Blush , но.....страхотни момичета! Чест за вас, че дойдохте Hug Много ще се радвам и на друга среща Peace
Младост-много сме, силини сме Mr. Green Joy

# 567
  • София
Ето ме! Срещата беше един път! Страхотни мацки, много готини....то, от Бабс и мен не се взе думата Blush , но.....страхотни момичета! Чест за вас, че дойдохте Hug Много ще се радвам и на друга среща Peace

Айде марш да гледаш снимки, не говори много  Mr. Green

# 568
  • София

Айде марш да гледаш снимки, не говори много  Mr. Green
Дека са? Дека са? Mr. Green Joy

# 569
Здравейте, записвам се при вас  bouquet
От утре започвам с диетката. Днес напазарувах всичко необходимо за 4 дена, тъй като не искам да ходя в магазина, и да  се изкушавам.
Имам 2 въпроса, първият е може ли да се яде шопска салатка през БД и вторият въпрос е за шоколада, през ВД, може ли? и ако да  колко? Embarassed

Благодаря предварително  bouquet
 Ще ви наглеждам, тъй като имам доста за сваляне Tired

Общи условия

Активация на акаунт