Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 28

• 51 276
  • 731
  •   1
Отговори
# 510
Не мисля, че трябва да пълним страниците с прекалено много благодарности и рядко го правя, но от сърце. Е, сега моментът е точно такъв. Соичка, ЧОООК ТЕШЕККЮЛЕР! И на момичетата, които ти помагат. Ако знаехте само какъв душевен комфорт ми осигурихте с тези две клипчета! До довечера ще си се хиля и никой не може да ме извади от душевното ми равновесие, благодарение на вас! newsm68 newsm68 newsm68 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm51 newsm62

# 511
Невин, благодаря ти, че ни преведе клипа  newsm51 smile3501

soya-fen, още веднъж ти благодаря за удоволствието  newsm51  love001

# 512
  • somewhere near the sea
soya-fen, много са забавни, благодаря  bouquet  bouquet

# 513
Записах интервюто от днес с Мерием, Селма и Нур.

Здравейте,
от репортажа виждаме,че трите момичета са предадени в ръцете на известни коафьори и стилисти,за да се погрижат за косите им,от световната марка Elidor.
Мерйем казва,че по време на снимки косите им се изтощават от машите за коса,от лаковете за коса.
Казва също,че е благодарна за тази възможност,която им е предоставена,за възстановяване на косите им.
Мерйем споделя,че трите много често се смеят.

Поздрави,
Защо показват само трите по рекламите, а не включват Филиз? Дали не е затова, че е най-красива?

# 514
Благодарности на Soya-Fen,за удоволствието,което доставя на мен и на многото фенове на сериала,феновете на Гюл ага и Сюмбюл.
Благодаря за труда,желанието и усърдието!

bouquet  bouquet  bouquet

# 515
# 516
  • София
Soya-Fen, страхотен е клипа за Сюклюм/Сумпул/Сюслюм ага  Joy Joy Joy Как си ги наредила тези сцени с името....не, не... rotfImbo rotfImbo rotfImbo Уплаших народа вкъщи с бурния си смях..Благодаря!  newsm51

# 517
Ако знаехте само какъв душевен комфорт ми осигурихте с тези две клипчета! До довечера ще си се хиля и никой не може да ме извади от душевното ми равновесие, благодарение на вас!
Ето това е целта.  yes  Heart Eyes

В Листопадските теми си правехме често колажи, имаше доста хора които можеха и много се забавлявахме. Правехме и влизане в роля - всеки си избираше един персонаж от сериала и започваше да се държи като него. Всяка тема имаше актуална анкета. Имахме двама уебдизайнери сред феновете, които за един доста дълъг период правеха много красиви заглавни страници, нова за всяка тема. Правехме и конкурси за тоалетите на дамите от сериала, желаещите и можещите да правят колажи си избираха персонаж. Падаше голямо търсене на снимки, правене на колажи, гласуване елиминиране и пр. Когато ни спираха сериала най-вече. Имаше и конкурси за възможни сценарии до края на филма, пишехме сценарии и за евентуално продължение на сериала. Някои бяха сериозни, но повечето бяха много абсурдни и забавни. Имахме и чудесни стихоплетци, особено Алабала&Ники с нейните хумористични стихчета "аламинут". В блога на Листопад на Ледената кралица има събрано доста голямо количество фенско творчество - колажи, клипчета, стихчета ... Ех, спомени... Sunglasses

Soya-Fen, страхотен е клипа за Сюклюм/Сумпул/Сюслюм ага  Joy Joy Joy Как си ги наредила тези сцени с името....не, не... rotfImbo rotfImbo rotfImbo Уплаших народа вкъщи с бурния си смях..Благодаря!  newsm51
А, тук се постарах.  bowuu  Peace Бях си ги набелязала още докато гледах епизодите за първи път. Wink Тоя навик ми остана от "Листопад".  yes

Защо показват само трите по рекламите, а не включват Филиз? Дали не е затова, че е най-красива?
Като ги гледах трите наредени, Махидевран най-много ми хареса (не помня истинските им имена) как изглежда. Хатидже е като някое дървено човече, клечки с топчица за глава. Главата й е топчеста, очите, устните, бузите и те. Хюрем - едър кокал, едра глава, едри черти на лицето. Ама да не вземете да спорите сега, това си мое лично виждане и вкус.  Peace

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 19:01 от soya-fen

# 518
Ани   bouquet

Можеш да сложиш двата клипа на Соичка в заглавната страница на темата за да са по-лесно откриваеми !

Всеки когато иска ще може веднага да ги намери бързо и лесно  Peace вместо да рови по страница по страница или с търсачка  Wink ....

# 519
soya-fen Joy Joy Joy  благодаря ти за настроението  bouquet

·٠• Hrisi•٠·  bouquet Клипчето за Бали бей е супер Peace

Милият- как гледаше накрая само- с поглед на "прелъстен и изоставен" hahaha голям номер му скрои принцесата... Joy
тия двамата са ОГЪН- страхотна двойка  ще се получи Heart Eyes  мацето е много дръзка жена за ония ми ти нрави Peace атрактивни са и двамата- надявам се да станем свидетели на бурна и страстна любов Embarassed   Heart Eyes hahaha

# 520
защо Насух ефенди се разведе с НИГЯР?

Защото така пожела Ибрахим. По време на "ергенската вечер" на Матракчъ Ибро го привика настрана и вероятно го е инструктирал да освободи Нигяр чрез трикратно повтаряне на думите "свободна си" - съгласно шериата това е достатъчно основание за развод. Мистик изясни този момент още он-лайн, докато превеждаше диалозите и паралелно коментираше. Както знаем Насух ефенди не може да откаже нищо на шефа си, колкото и да му беше неприятно, очевидно. По-интересното е, че противникът на Ибро подслуша разговора в кръчмата и със сигурност ще го използва като коз по-нататък, вероятно спрямо Хатидже. А Нигяр попитя Матракчъ защо я изоставя на вълците и тем подобни, доколкото си спомням.. Тя загря какво става чак когато Ибро се намъкна в стаята при нея  Wink

# 521
soya-fen, страхотни клипчета. Смях се от сърце.  smile3532 Така събрани, тези комични образи и ситуации доставят голяма наслада.  newsm48 smile3521  Много, много ти благодаря. Не спирай да твориш, явно ти се отдава с лекота.  smile3501 newsm10  smile3525

·٠• Hrisi•٠·, и твоето клипче е супер.
 newsm10 newsm51

М/у тия двамата прехвърчаха искри и ми се струва, че може да се получи нещо по-така.  spoko luvbed  smile3521

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 16:03 от hiacint

# 522
# 523
  • София

Хрисиnewsm51 newsm51..чуден клип! Ех, Бали, ех, бей...страхотно! Hug Hug

# 524
Записах интервюто от днес с Мерием, Селма и Нур.

Здравейте,
от репортажа виждаме,че трите момичета са предадени в ръцете на известни коафьори и стилисти,за да се погрижат за косите им,от световната марка Elidor.
Мерйем казва,че по време на снимки косите им се изтощават от машите за коса,от лаковете за коса.
Казва също,че е благодарна за тази възможност,която им е предоставена,за възстановяване на косите им.
Мерйем споделя,че трите много често се смеят.

Поздрави,

Благодаря за превода newsm51

Общи условия

Активация на акаунт