Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 28

• 51 285
  • 731
  •   1
Отговори
# 495
....
Първото клипче е вече онлайн и ще можете да му се насладите:
newsm18Представям ви звездите на султанския харем! newsm18

http://www.dailymotion.com/video/xo255t_yyyyyyyy-yy-yyyyyyyyyy-yyyyy-yyyyyy-yyy-y-yyy-yyy_fun
.....

Много цикли дейлито Соичке  newsm78 , иначе съм мераклия да ги гледам  Laughing

Пробвах с някоя от преведените серии и си вървят гладко ...Но може би процесът по качване при тебе още  да не е завършил  и оттам да са проблемите  Rolling Eyes

ПС : Обаче май качването ти е завършило,щото други клипчета от директорията подобна на твоята също запецват  Cry и явно проблемът е извън моя телевизор  Laughing

# 496
  • София
soya-fen, страхотен клип...Паднах да се смея...ама как си ги избрала всичките ми любими моменти! Просто съм фен на Сюмбюл а`а, особено на смеха му  Joy Joy Joy Joy
При мен клипа вървеше гладко и се забавлявах много! Благодаря!   bouquet  bouquet  bouquet

# 497
....
При мен клипа вървеше гладко и се забавлявах много! Благодаря!   

Благодаря !   bouquet

И при  мен тръгна - просто изчаках да се буферира малко повече !  Peace

# 498
soya-fen, много ми хареса   bouquet  Hug   bouquet

# 499
Thank you, Miki   bouquet

Muhteşem Yüzyıl - rayting ep. 44

25/01/2012

# 500
  • до най слънчевия бряг
soya-fen smile3501 smile3532

# 501
soya-fen БЛАГОДАРЯ! newsm51 smile3525Смях се от сърце smile3501 smile3532

# 502
Записах интервюто от днес с Мерием, Селма и Нур.

# 503
Записах интервюто от днес с Мерием, Селма и Нур.

Здравейте,
от репортажа виждаме,че трите момичета са предадени в ръцете на известни коафьори и стилисти,за да се погрижат за косите им,от световната марка Elidor.
Мерйем казва,че по време на снимки косите им се изтощават от машите за коса,от лаковете за коса.
Казва също,че е благодарна за тази възможност,която им е предоставена,за възстановяване на косите им.
Мерйем споделя,че трите много често се смеят.

Поздрави,

# 504
  • Атлантис, Галактика Пегас
Скъпи съфорумци! Бях обещала да ви зарадвам с клипче за Зюмбюл ага. Всъщност направих две - едното със сценките между Зюмбюл ага и Гюл ага, а второто посветено само на Зюмбюл ага.
Първото клипче е вече онлайн и ще можете да му се насладите:
newsm18Представям ви звездите на султанския харем! newsm18

http://www.dailymotion.com/video/xo255t_yyyyyyyy-yy-yyyyyyyyyy-yyyyy-yyyyyy-yyy-y-yyy-yyy_fun

Клипчето за Зюмбюл ага ще бъде готово малко по-късно тази вечер. Peace

Специални благодарности на Olivera MS и Михайлов И.А. за оказаната помощ при търсенето на сценки в епизодите.
Simple Smile))
много благодаря за доставеното удоволствие.
Мога ли да го постна например при рускините?  Praynig Hug

# 505
Тази песен от кажи- речи български бе преведена на английски, за да я разберем ли?   newsm78

# 506
Привет wavey Two Hearts 

Благодаря на Невин , Ани  за репортажа и превода - трите прекрасни дами са много красиви и извън сета Peace

soya-fen   smile3501 smile3521 newsm10

чудесен подарък за феновете на  сериала- в нашия сериал има всичко- великолепни стихове , прекрасни песни от различни краища на империята... и хумор.... hahaha  който много освежава и разтоварва... Peace

# 507
Тази песен от кажи- речи български бе преведена на английски, за да я разберем ли?   newsm78

Лилиен е гост от хърватския форум...добронамерена е  Peace

# 508
много благодаря за доставеното удоволствие.
Мога ли да го постна например при рускините?  Praynig Hug

Разбира се, всеки може да поства където пожелае.  Peace

newsm18А ето и видеоклипчето на Великолепния Сюмбюл ага! newsm18
http://www.dailymotion.com/video/xo2eyz_yyyyyyyyyyyyy-yyyyyy-yyy_fun

Видеоклиповете ми отнеха доста време и труд. Всъщност прерових всички епизоди, качих около 30 епизода с интересните моменти, изрязах сценките с Virtualdub, а после залепих заедно отделните клипчета с Windows Movie Maker. Но радостта от резултата и от вашето удоволствие и добро настроение е също голяма. Heart Eyes Heart Eyes  Hug

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 11:19 от soya-fen

# 509

Лилиен е гост от хърватския форум...добронамерена е  Peace

Нямах предвид, че не е добронамерена, но е нелепо. Най- много да се напише на кирилица, защото с латиницата е трудно четима наистина, но на английски...

Общи условия

Активация на акаунт