Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 28

• 51 284
  • 731
  •   1
Отговори
# 465
Още две снимки за лека нощ!  Peace

(СС е с нов пръстен на палеца. Laughing)

# 466
  • Мюнхен
А в какъв момент CC застана зад Хюррем? Не можах да гледам само ви четох. Благодаря пак за превода!

Ами на къната на Нигяр за пореден път Валиде и Махи се държаха безобразно с Хюрем, мисля че заради това беше. А и заради опита на Валиде да компрометира Хюрем с историята с Лео и въобще за всичко, насъбрало се досега. yes И шефът ги привика в кабинета си като две секретарки и им се накара сериозно.  Mr. Green

На веселбата Хюрем се опита да седне при Валиде и останалите, а Валиде я отпрати на отсрещния диван да седи сама. Обаче Айбиге съвсем свободно отиде да седне при Хюрем (а злобарките се стричиха) и даже си допаднаха и се посмяха заедно.  Party

Много ти благодаря! Явно пак хубава серия съм пропуснала. А за новата Айбиге бях права днес само като и видях снимките, че ще станат приятелки с Хюррем

# 467

.... дори се появи нова героиня с... панталони!  

На първо четене откривам доста сходство в нейната конфекцията, с тази на Малкочоглу  Crossing Arms - да не би да се обличат от един и същ кожен бутик  ooooh! ...

Абе ясно е ,че ще има заварка тука - само да не се получи пак някой крив тигел  baby_neutral..я чума  Shocked, я холера  Naughty...Или пък султана спретне някой авантюристичен халвет както с принцесата  Laughing

ПС: Ама може и да бъркам след като не съм гледал представлението  Whistling .... Cry....    smokeuu

PS : Не ми стана ясно защо цитата на Джу  се появи с големи зелен букви  Rolling Eyes ...а, да разбрах , щото не съм редактирал както трябва  #2gunfire ....нейсе  tooth

# 468
Или пък султана спретне някой авантюристичен халвет както с принцесата  Laughing

Е, ясак халвет, първи братовчеди са.  Party

# 469
Искам да поздравя всички с песента от сериала.

http://www.dailymotion.com/video/xo12ia_sejdefu-majka-budjase_shortfilms

# 470
# 471
Добро утро-красиво бяло   Heart Eyes
Серията и в тубето Peace за такива като мен, които още не са гледали Grinning

# 472
Благодарности на Мистик и от мен!    smile3525 newsm51 smile3525 newsm51 smile3525 newsm51

# 473
  • в сърцето на държавата

Може ли някой да каже-какво каза Нигяр на Насух ефенди, че той излезе от стаята?

# 474
  • в сърцето на държавата
защо Насух ефенди се разведе с НИГЯР?

# 475
  • София
защо Насух ефенди се разведе с НИГЯР?

Едва ли някой ще може да ти отговори, ще разберем другата сряда   bouquet

# 476
  • в сърцето на държавата
Здравейте,
това за ясновидците е наистина различно-аз ходя при една жена ,от няколко години-когато имам проблем -и винаги ми е помагала и ми е казвала  какво ще стане.Но водих  две приятелки-при нея-те не са доволни- от прогнозите. Водих и сестра ми-тя е доволна.Та така-при едни се получават прогнозите-при други-не.Не знам-може  някои да са непроницаеми за  гледане?!?

# 477
Здравейте,
не можах да изгледам снощната серия в ddzi.  smile3518
Не ми се отварят някой от частите.
МОЛЯ ВИ някой да пусне линк към друго място където да мога да го изгледам!!!
БЛАГОДАРЯ!

# 478
Исках да попитам на какъв език точно пееха песента на къната на Нигяр? Заприлича ми на македонски , но сякаш не е точно?

# 479
Здравейте,
това за ясновидците е наистина различно-аз ходя при една жена ,от няколко години-когато имам проблем -и винаги ми е помагала и ми е казвала  какво ще стане.Но водих  две приятелки-при нея-те не са доволни- от прогнозите. Водих и сестра ми-тя е доволна.Та така-при едни се получават прогнозите-при други-не.Не знам-може  някои да са непроницаеми за  гледане?!?

???  newsm78

Общи условия

Активация на акаунт