Халит Ергенч и новата продукция "Великолепният Век" ( Muhteşem Yüzyıl) тема 28

• 51 274
  • 731
  •   1
Отговори
# 525
Ибрахим ще полази Нигяр, така ли да разбирам?  Simple Smile

# 526
Ибрахим ще полази Нигяр, така ли да разбирам?  Simple Smile
Ами все някой трябва да я полази, жени се момичето все пак.  Whistling  Laughing

# 527
# 528
Е тъкмо да има интрига, аз се притесних, че като я оженят, ще я изкарат от сериала.

# 529
  • Варна
Радвам се че ви хареса клипчето  Hug Досега съм правила клипчета само на един сериал но като ги видях тия двамата ми дойде вдъхновението  Grinning

# 530
# 531
О-хооо! Shocked Горещ епизод се задава!  Crazy

·٠• Hrisi•٠· , ще имаш много интересен материал за Бали бей и Айбиге.  Wink  Peace

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 20:33 от soya-fen

# 532
От нови fragmani

45.bölüm Fragman

Paşam..siz burda..

nigar kalfa bana ait matrakcı.benim hatunum

ibrahim!!

sen mi beni koruyacaksın?
şüphen olmasın!

böyle yaşamaktansa ölmeyi tercih ederim.Bitti artık ibrahim.boynumu bukmeyecetim.

seni kimin okla zehirledigini ögrendim.

gonderin beni.daha fazla kalamam sarayda.

bu saraydaki aglayan tek kadın benim annem.ben artık buna izin vermeyecegim.
valide sultanımız bu akşam sizi yemeğe çağırdılar.

sen kimsin be adam?
ecelinim paşam!

# 533
Я, Ибрахим полази Нигяр....
Ма като гледам и Бали бей не си остави магарето в калта...

# 534

Нигяр калфа : Паша,Вие тук?
Ибрахим Паша :Нигяр калфа ми принадлежи,Матракчъ! Тя е моя жена!

Хатидже Султан :  Ибрахи-и-и-м!

Айбиге хатун : Ти ли ще ме пазиш?
Бали Бей : Изобщо не се съмнявай в това!

Махидевран : Вместо да водя такъв живот,предпочитам да умра!
                       Стига толкова,Ибрахим! Няма повече да свеждам глава!

Хюррем Султан : Разбрах,кой те е прострелял с отровната стрела!

Махидевран :  Отпратете ме! Не мога повече да остана в този Дворец!

Мустафа : Единствената жена,която плаче в този Дворец е моята майка!
                 Но аз повече няма да позволя това!

Дайе : Валиде Султан ви кани на вечеря.

Ибрахим Паша : Кой си ти бе,човече?

Бехрам Паша ; Твоята смърт,Паша?

Поздрави,

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 20:25 от Н.И.

# 535
  • Атлантис, Галактика Пегас
Н.И благодарности за превода  bouquet
Тези думи за навеждане на глава от Махидевран звучат малко пресилено. До сега не беше тя, тази която навеждаше глава.  Освен ако не са след като на нея и други дами им се наложи да склонят главите и да целунат полата на Хюрем като на владетелка.  newsm78 newsm78 newsm78
Да не дойде време Мустафа да ходи в Маниса?

# 536
Цитат
Ибрахим Паша :Нигяр калфа ми принадлежи,Матракчъ! Тя е моя жена!
Брейййй, мискинин!
Може би е време за Маниса, да.

# 537
И Мустафа взе много да скача ...а е още малка джинка....Ама то каквато е козата , такова и ярето казва нашия народ.
Дразни ме това хлапе и като гледам всеки заслужава онова , което получава ! Crossing Arms

Н.И благодарности за превода  bouquet
Тези думи за навеждане на глава от Махидевран звучат малко пресилено. До сега не беше тя, тази която навеждаше глава.  Освен ако не са след като на нея и други дами им се наложи да склонят главите и да целунат полата на Хюрем като на владетелка.  newsm78 newsm78 newsm78

# 538
  • Атлантис, Галактика Пегас
И Мустафа взе много да скача ...а е още малка джинка....Ама то каквато е козата , такова и ярето казва нашия народ.
Дразни ме това хлапе и като гледам всеки заслужава онова , което получава ! Crossing Arms

Н.И благодарности за превода  bouquet
Мен пък ми хареса как опитва да защити майка си. Той не е лош, даже изобщо, обича братята си и сестра си. Дори Хюрем ми се струва уважава чувствата му, спомням си как млъкна на сред изречение като видя реакцията му на новина за никяха. Изправи се срещу не само баща си, ни Господаря. Браво.
Макар че той вижда само сълзи на майка си, не вижда сълзи на хюрем, то тях рядко кой ги вижда, нали се закле на себе си че само смеха и ще чуват.

# 539

Е що, Мустафа според историята е бил много читав принц, пич, народът го е обичал, войската също (то това е бил проблемът всъщност). И за Ибархим няма доказателства, че е извършил предателство, доколкото знам; кусурът му е, че е бил амбициозен. Ама няма да казвам кой ги е затрил, че ще ми скочат фенките й  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт