Интериорен стил по аматьорски 4

• 66 509
  • 745
  •   1
Отговори
# 45
azals имаш за гръб на кухнята?

# 46
Колко сте изписали, за вас събота и неделя няма ли  Mr. Green
Връщам се да Ви чета....

# 47
  • Някъде на път....
Ееее, много яко!  Peace  bouquet

# 48
фаянс е гърба на кухнята

# 49
  • Стара Загора
и аз тук Grinning,пина благодаря за темата   bouquet

# 50
Doris, много готино!
Barbabeau, благодаря Grinning!
Каталозите от втора страница са направо вредни. Щом успях да се зачудя, дали не предпочитам порцелан пред кънки, за предстоящия ми рожден ден, положението е сериозно. Laughing
Хриси, супер са!

# 51
  • на североизток
Amelly, чак сега разгледах красотите сътворени от теб. Поздравления  bouquet И защо ли имам чувството, че ще завалят поръчки за одеала и полилеи от нас към теб Laughing

Славейче
, от твоите линкове ще си взема зелената тоалетна(моноблока) и ще я сложа в пракрасната баня в зелено. Забелязахте ли как мивката с огледалото образува корабче  Grinning(или само на мен ми прилича на такова Simple Smile) А поставката за четене ще я подаря на мъжа ми за рожденния ден Mr. Green

Тези външни тръби и особено плочките с вградени тръби не ми харесват. Много ми напомнят за социалистическите дизайни от близкото минало Sick при които имаше плочка-поставка за хартията, плочка-закачалка, плочка-сапунерка...
Visible, не можах да разбера поради каква причина обмисляш да си оставиш тръбите външни? Икономия на средства или нещо друго, защото си мисля, че вече почти няма невъзможни неща за строителството, стига да имаш основната суровина(парите) Simple Smile

# 52
при които имаше плочка-поставка за хартията, плочка-закачалка, плочка-сапунерка...

Хаха, много готино! (аз не помня такова нещо, но сигурно съм млада:)))))))
Е, не може ли и малко винтидж от източния блок?  Laughing  "соц шик"

# 53
  • на североизток
Е, и аз не съм много стара Simple Smile, всъщност все още може да се види по някои бабешки апартаменти, но незнам дали го има на снимка някъде в нета newsm78

# 54
любимата ми тема Hug
показвате чудни неща)
днес много харесах това  
но не мога да разбера-тапет ли е?фототапет?как да го осъществя в баня,където ще има влага?някакви идеи?

# 55
Ивчи, никой не казва, че нещо е невъзможно за строителството. Въпросът при мен е дали си струва.
Питам, защото не мога да си представя такава баня; на снимка стои ОК, но е различно. Ако тръбите се вкопаят изцяло помещението ще се стесни доста, предвид общия обем; ако пък се покрият само те стената ще изглежда подобно на това п_п_п_п, което е абсурдно. Ако се изкривят за да влязат в стената, а отдолу (и отгоре) остават малки спънки не знам дали ще е ОК, защото хем ще има нещо, хем не. Затова исках да видя различни гледни точки.
Не, пари не ме тревожат.

Това с плочките-поставки не съм го виждала никога Laughing.
Barbabeau, соц шика ми направи деня Joy.

# 56
Уф , много трудно, изнамерих подобие на "плочки-поставки" - http://www.liubata.net/apartamenti/1306/S8300268.jpg
Дупка в стената, която си е облицована в плочки, и там слагаш сапун и подобни.
А това ме развесели: http://www.liubata.net/vili/1314/Dylboki-Koicho-%283%29.jpg

# 57
Visible, що да се стесни помещението? Тръбите няма да ги зазиждаш там, където са си, няма стената да дойде върху тръбите, а тръбите ще отидат в стената. Те могат да се сменят, местят на където и както си желаеш.

# 58
Е, и аз не съм много стара Simple Smile, всъщност все още може да се види по някои бабешки апартаменти, но незнам дали го има на снимка някъде в нета newsm78
Не знам. Всички търсения с думата "сапунерка" ми показват фотоапарати. Laughing

как да го осъществя в баня,където ще има влага?някакви идеи?
Като се запечата с епоксидна смола например.

Последна редакция: вт, 24 яну 2012, 15:45 от Barbabeau

# 59
при които имаше плочка-поставка за хартията, плочка-закачалка, плочка-сапунерка...

не са социалистически патент. Тук все още се срещат по къщите. Хем стените им не са целите в плочки, даже хич нямат плочки. Ще погледна, мисля, че в една от баните имаме такова нещо и ще го снема. Няма да се учудя ако още го има и по магазините

Общи условия

Активация на акаунт