Интериорен стил по аматьорски 4

• 66 717
  • 745
  •   1
Отговори
# 510
Момичета, благодаря ви  Flutter
Да, вярно е за колелото. Вече ми писна от лампи, оставям ги да отлежат  Mr. Green и сега заради картинката на Елинор само картини са ми в главата!

А специално за лампите аз си мисля, че много може да се вихри фантазията. И хич не ми пречи да мисля едно нещо как ще стане 100 години, да го измисля и после да се откажа от него.

Тук в гъбата пък намерих почти като моята маса, както и други интересни неща Simple Smile

Visible, можеш да си ги сложиш в рамки и ще станат част от интериора  Party
Не каква да е метода, а американска Simple Smile Супер находка си е! Мисля, че трябва да обиколи най-малко форума (особено частта за раждането и приготовленията!Peace

# 511
Добре де, малко в стил Коко Шанел, не е ли вярно че една жена може от нищо да направи скандал, шапка, манджа ....и лампа?

# 512
  • София
Visible, можеш да си ги сложиш в рамки и ще станат част от интериора  Party
Не каква да е метода, а американска Simple Smile Супер находка си е! Мисля, че трябва да обиколи най-малко форума (особено частта за раждането и приготовленията!Peace

Напълно подкрепям Шанта.  Peace

# 513
  Много сладка находка, аз също бих си я запазила прилежно Simple Smile
Шанта, страшни маси има в линка ти! Онази първата най-ми легна на сърце. А за картините май бях показвала, че имам само две графики в хола. Това лято живот и здраве като пребоядисаме хола ще рамкирам любимите си картини и ще вкарам най-сетне цвят в тази стая..Много ми е бозава в момента.

# 514
  • Тракийка в Софийското равно поле....
Ох, така много съм ви изпуснала! Толкова интересни неща сте показвали.

Много не в крак със сегашната тема, се връщам към столовете-реплики и по-специално към чуденките на shhhh..... Сигурно го знаеш, но съм длъжна да спомена за всеки случай. Всички тези столове видях в магазин за мебели на ъгъла на Дондуков и Левски. Ако магазинът е нов за теб, ще обяснявам по-подробно.

Пина и аз изкарах 37 на теста.........   Mr. Green Радвам се, че Пина се върна

Шанта, масата ти е жестока. Както и целия изглед де!  Heart Eyes

Бягам, пък кога ще наваксвам хич не знам!  ooooh!

# 515
... обаче проблема е как да се захване крушката. В повечето примери в нета тя стърчи отдолу под колелото, но не е красиво. Така отгоре осветява самото колело, което е супер, но сигурно крушката пак не изглежда много прекрасно там сама  Rolling Eyes

Ще наредиш няколко от тези (с подходяща дължина), между спиците, а кабелчетата и фасонките им им, може да се маскират с малко сребърна боя като спици или части от колелото. Може да поставиш и една кръгла отвън

# 516
  Тези са толкова различни като стил късчета от интериор, а ми допадат всички  Crazy
1 2 3 4 5 6

# 517
Ммммм, първото много ми хареса!

# 518
# 519
http://a7.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/409044_3798655453 … 5_908596076_n.jpg
http://a5.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/419089_3798656253 … _1189977521_n.jpg

това е новата ми придобивка, мн и се радвам, само че моля да ми дадете идея какво да сложа, за да е интересно, и най вече там кадето е поставката за салфетки?
първата ми идея беше да е цвете в саксиика Simple Smile
но да попитам ако имате др предложения..
мерси

# 520
  • Горна Оряховица
А, видяхте ли това... за "прикриване" на кабели-

от тук http://www.designsponge.com/2012/02/diy-project-sculptural-braid … ension-cords.html

# 521
Шанта, Niandre, Елинор, радвам се, че ви хареса книжката Grinning!
Аз мисля да я подредя и подвържа, всички страници са й налични, нищо не липсва... Мисля, че тя беше последната капчица, от която имах нужда, за да започна блог, който обмислям от мнооооого време.
Шантава работа; колко малко е нужно Laughing.

azals, честита придобивка! И аз навярно бих сложила цвете някакво... Grinning

Но за себе си споделям, че в изключително редки ситуации си позволявам да купувам неща, които не знам за какво ще използвам. Правя изключения за дребни работи, които без тревога бих напъхала в дъното на някой шкаф... и то не повече от веднъж годишно... Не знам. Струва ми се, така е доста голям шансът човек да се окаже с излишни и заемащи пространство вещи, които се чуди какво да прави Peace.

Днес/вчера ставам с година по-чаровна и по случая черпя с една библиотека по Иймс Grinning!

Последна редакция: ср, 22 фев 2012, 03:31 от Visible

# 522
  • на североизток
azals , тъй като е в кухнята това нещо, може да сложиш органайзер за вилици и лъжици, а ако имаш вече такъв може да държиш в него някои други неща-например белачка за картофи, бъркалки за яйца и разни такива, които човек все се чуди къде да ги сложи(всъщност то и на снимката са сложили такива  Simple Smile).
Ако сложиш чаши да висят на горните две пръчки, може и на това кръглото да провесиш някои, а в крайна сметка, ако нищо от това не ти допадне, може да си държиш саксийка с пресни подправки(копър, магданоз и др.) вместо с цвете.

# 523
Днес/вчера ставам с година по-чаровна и по случая черпя с една библиотека по Иймс Grinning!

Visible, честито!

(вместо усмихнатo емотиконче) :

Wink

# 524
  Ооо, сезона на рибките! Честит рожден ден, Визибъл  Hug
Я да те черпя с един хол, който по интериорния хороскоп би трябвало да ти пасне. Или поне възглавниците на морски звезди и корали  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт