Интериорен стил по аматьорски 4

• 66 547
  • 745
  •   1
Отговори
# 675
Пина, знам те, че си женена и няма да те мисля. Laughing А кулинарна рубрика списваш ли? Може и блог:))))

Хубава къща, по много от елементите ми напомня моята. Blush Laughing Но не ми седи мъжка... Нормална.
Искам да попитам някой позна ли какъв е този дънер зад вратата? о:))))))

# 676
  • Варна
Дали знаете от къде мога да се сдобия с тапетиподобни на ''рогозка'' ,не зная как точно да се изразя  Embarassed .
http://www.greenhousebg.com/bg/products/wallpapers/bamboowallpapers/?pg=1

# 677
Скрит текст:
Обадих се на родителите си и им казах нищо от къщата на дядо ми и баба ми да не пипат. В онази къща има да се ровя дни наред. Сигурна съм! Нямам търпение чак, има стари скринове, спалня, тръбни легла, гардероби, картини, часовници, сервизи, прибори и .......какво ли не още   Crazy Жалкото е, че съм на 600км. от родният си град и пренасянето ще е....., но пък в новата къща ще мога да ги приспособя  Heart Eyes
[/quote]     И ние имаме същия проблем,много километри са просто незнам,тя свекървами каквото изрови ми го изпрати(от тия карета на 1 кука)кога съм си мислела ,че точно тия бабешки неща ще ми превземат ъкъла  rotfImbo .Съсъ сигурност ще има неща за да си поиграя с белия латекс  Laughing  ето ти нещо за стимулиране http://itssoverycheri.com/2012/02/26/its-party-time-2-26-2012/

Последна редакция: ср, 29 фев 2012, 19:45 от ZVEZDA *

# 678
  • Варна
"Но принять его за основу я им не советовала, так как интерьер получился бы слишком помпезным и перегруженным, - рассказывает архитектор. " Боже, добре че архитекта се е намесил, та да не е толкова помпозен интериора на този певец  Joy
http://www.salon.ru/article.plx?id=16737&path=interior&rid=282

# 679
"Но принять его за основу я им не советовала, так как интерьер получился бы слишком помпезным и перегруженным, - рассказывает архитектор. " Боже, добре че архитекта се е намесил, та да не е толкова помпозен интериора на този певец  Joy
http://www.salon.ru/article.plx?id=16737&path=interior&rid=282
         ауууууууууууууууууууууууу DORIS ти и разцепи сърцето  Crazy  ей това тръпката,леглата с кованото желязо,кувертите покриващи цялото легло,абажура съм го намерила,ама замислих за хола  леллелеел   #Crazy #Crazy rotfImao  страхотно е

# 680
  • Варна
Но ако се говори за ергенско жилище на лице, навършило 30, с добри доходи и горе-долу някакъв усет, може и да е различно положението. Ще ми е любопитно да видя. (но никога няма да спра да вярвам,че всеки ергенски интериор е пипнат от женска ръка).

Такива уникални интериори изградени от мъже съм виждала- вкл вкл и колекции в интериора. Естествено говорим за мъже с достатъчно финансови средства за да си го позволят.
Средностатистическите мъже, не обичат да ходят по магазини, когато чуят думата ремонт и ги втриса. А тези с добри финансови възможности обикновено си наемат хора да свършат работата и междуременно могат да се изнесат на хотел Wink
Но в интерес на истината, за да им отдадем дължимото, когато това им е професия са наистина добри - едни от най-известните дизайнери и модни гурута са мъже.

# 681
Пина, като спомена стара мома, си представих къща пълна с подобни кукли http://podaraci.biz/images/0238_kukla%20sredna.jpg  или http://bazar.bg/pics/845/8457269984.jpg ,от който тръпки ме побиват. Много са ми зловещи  Joy

Barbabeau, онова до вратата да не е стълба?  Crazy

ZVEZDA *, странно е човек как сменя вкуса си. Преди време нищо подобно не ми харесваше  smile3537

Сега ще разгледам сайтовете който сте пуснали, че искам бааааввнооо и с наслада   Heart Eyes

# 682
Но ако се говори за ергенско жилище на лице, навършило 30, с добри доходи и горе-долу някакъв усет, може и да е различно положението. Ще ми е любопитно да видя. (но никога няма да спра да вярвам,че всеки ергенски интериор е пипнат от женска ръка).

Такива уникални интериори изградени от мъже съм виждала- вкл вкл и колекции в интериора. Естествено говорим за мъже с достатъчно финансови средства за да си го позволят.
Средностатистическите мъже, не обичат да ходят по магазини, когато чуят думата ремонт и ги втриса. А тези с добри финансови възможности обикновено си наемат хора да свършат работата и междуременно могат да се изнесат на хотел Wink
Но в интерес на истината, за да им отдадем дължимото, когато това им е професия са наистина добри - едни от най-известните дизайнери и модни гурута са мъже.

Зажиси от самия човек. Тези, за които говоря дори си бяха проектирали мебелите сами и резултата беше наистина.... страхотен

# 683
Като почна да разглеждам къщите от сайтове и .......... Blush "почвам да си мисля: има ли наистина хора който живеят в тези разкошни къщи, с тези невероятно спални, дневни, кухни и т.н."  Blush Ясно ми е, че и голям ефект се получава и от самата снимка и начина на заснемането, но....

Гледах вчера "Черешката на тортата" и къщата на Левон Хампарцумян не ми хареса  Rolling Eyes. Може би на живо ще ми хареса повече, но това което показаха на ТВ, хич не ми беше уютно.

# 684
  • софия
аз явно съм мъж и то ерген  Laughing
почти всичко от показаните модерни бърлоги ми хареса и си е точно моят стил

# 685
  • Варна
И аз май така.  Peace Тук повечето момичета са със сходен вкус (който от много зяпане започва и на мен да ми харесва), но все пак си клоня към по-модерното. Чак на моменти си мисля, че нямам работа в тази темичка.  Hug
Домът на Левон като го гледах само си мислех, че той няма никакъв пръст в избора на цветове. Мъж да избере такъв цвят стени не си го представям.  Naughty Изобщо мен тръпки ме побиват от прасковени стени, но да не казвам голяма приказка, че........ Mr. Green
Домът на Гала като видях веднага се зачудих дали партньора й се чувства уютно там. Прекалено женски е според мен, направо като за сама жена.

bouquet

# 686
Струва ми се, че всеки дом е подходящ за обитателя му.
Ако един мъж работи близо 20/7, използва свободното си време за заведения, разнородни свалки и закачки, и пътувания тук-там, за какво са му орхидеи и органза с къдри по прозорците?
Ако пък прекарва завидно много време вкъщи е естествено да се постарае да превърне жилището в дом. Да му придаде уют и да го стопли.
Все едно за мъже или жени говорим, всъщност. Еднакво ми е.
Може и да не съм права. Разсъждавам си само...
Най-лудата ергенска квартира, която съм виждала е с душ кабина в среда на... всичко. Ателие без стени.

Ако пък моята половинка беше ерген към ден днешен... Току що го попитах Laughing.
- Ооо, тези стени нямаше да ги има. Щях да си направя едно голямо... помещение.
- Какво щеше да си сложиш в него?
- Видеостена, колони, нещо друго, глупост.
- А какво легло щеше да си вземеш?
- Никакво. Щях да си сложа матрака на земята.
- А стените какъв цвят щяха да бъдат?
- Червени, тъмни... С много постери и колекцията ми от крадени табели задължително.
- А перденца?
- Да, бе! И килим няма да си взема - не ме питай. Чаршафите са ми екстра.
-  А кухнята?
- (...мълчание) За какво ми е? Ще имам бар. Е, може и една микровълнова.
- Това ли е всичко?
- Голям кожен диван ми трябва.
...
- Ужас! - отсякох аз.
- Визи, ти не осъзнаваш как живее един мъж. Сам!

Това от нас. Laughing

За часовниците да си кажа. Хич, не обичам. Т.е. ако са ми на ръката - прекрасно, на стена не бих си сложила, обаче. Създават ми дискомфорта на броено време с лиса на полезно действие. Тц. Половинката харесва. Бих направила компромис за часовник подобен на този, който идваше в повече на Татитт, но пък той едва ли такъв точно би пожелал Laughing.

Хареса ми вторият ергенски апартамент на Барбабо Grinning.

Ахахаха! Току що показах въпросния апартамент на половинката с въпрос дали не му допада повече от неговата... щуротия. Отсече "Този апартамент не е ергенски! Пипала го е жена." - "По какво позна? Чистичко и спретнато ли ти идва повече?" - "Чакай сега! Мъжете не сме прасета. Винаги ще ми е чисто. Но няма да оставя такива смешни пантофки до леглото си." Joy

Последна редакция: чт, 01 мар 2012, 00:26 от Visible

# 687
  • софия

Искам да попитам някой позна ли какъв е този дънер зад вратата? о:))))))

много прилича на стълба
ето оригинална стълба в Мали, в село на догони
http://patepis.com/wp-content/gallery/ml-mali_1/zapadna-afrika_mali-44.jpg

# 688
Аз много съжалявам, че не мога да ви покажа един мъжки апартамент от турския сериал, който гледах и за който ви говорих. В стара сграда, без стени - това май наистина се харесва от мъжете, но и на мен винаги ми е харесвало, не е само мъжко изобретение, но със стари мебели, дали винтидж, дали направо антики някои, със скъпи картини и прочие. Опитах се, ама не успах с някакъв скрийншот да покажа, освен да взема отново да се пробвам  Thinking  Наистина не всички мъже са прасета, като нямам предвид хигиена, а доста се интересуват от какво са заобиколени и умеят да оценят.

Реа, тия кукли са кошмар!
Всъщност аз доста харесвам шаби шика и с огромно удоволствие бих гостувала в такъв дом, такова заведение дори - хранително и питейно и прочие, може би хотел, но едва ли бих живяла в него. При мен харесването не означава, че бих си го направила у дома.

И последно -  на матрак на земята съм спала 10 години, май  Thinking  Ауу, взех да смятам - почти 13 години, айде 12 да са. Ужас! Има си безброй неудобства. Да, първо бях впечатлена, после очарована, минах на етапа - защо не направят всички хора така..., та докато се дойде до момента да го мразя и сега с радост от 6 месеца спя в легло и се надявам никога да не спя отново на матрак на земята  Confused

# 689

тоз ерген ще да е към 60-70 годишен, като му гледам интериора и пижамата  Simple Smile
Като се говори за ергенски квартири, аз лично асоциирам с млади мъже и действително с квартири. Повечето снимки,които видяхме по темата, според мен са на поотраснали мъже, за които ергенлъка е стил на живот, а жилището вероятно е собствено,не квартира. Дом с дух, излъчване, енергия, чист и подреден, не ми се връзва нито с ерген, нито с квартира  Laughing

Visible го е предала много точно в разговора с мъжа си. Да не останете с впечатление,че съм изръшкала де що има ергенска квартира през студенстките си години, но съм видяла не малко и не говоря за общежития в студенски град, - ами в ергенската квартира няма ни мебел, ни завеса, цялата покъщнина се складира в някой ъгъл, единствения електроуред е пералня...а имах връзка с един художник, тогава на 30 и няколко, беше си наел 100кв.м апартамент, в които си беше разположил малък кожен диван с малка, правена от него маса, малка библиотечка, която беше абсолютно празна, пералня и хладилник, маса за хранене без мебели за сядане Laughing В спалнята легло и малък гардероб, няколко фитнес уреда,които се ползваха основно за секс  Embarassed (което пак е вид фитнес), имаше и една малка стая, в която си беше наблъскал художническите материали,инструменти за майсторене и т.н ама такава свинщина беше вътре  Sick

А на мъжа ми ергенската квартира беше още по-зле  разтегателен диван, маса с телевизор отгоре и малък гардероб без врати. Нямаше дори пералня и хладилник, нямаше кухненска посуда - 3 пласмасови чинии, две вилици,някакъв сбирщайн чаши....

Затова и аз с такива гледки асоциирам ергенска квартира, разбира се, имам само БГ опит  Simple Smile

На мен лично ще ми бъде любопитно да охарактеризираме интериорно старите моми.

Общи условия

Активация на акаунт