Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 6

• 123 110
  • 742
  •   1
Отговори
# 420
  • Tам през Атлантическия океан
krokifena Joy

Японец е на гости в България. Домакинът го разважда насам-натам, запознава го с най-различни хора. Един решил да си покаже колата на японеца - "Жигула" на 27 години. Японецът я гледа и казва:
- Хубава кола! Сам ли си я прави?

# 421
Командос от специалните служби закъснява за работа. Шефът му е много ядосан.
- Чакам някакво разумно обяснение. Един час закъснение ми идва малко множко. Все пак си мислех, че мога да разчитам на моите спец-полицаи.
- Шефе, много се извинявам. Всичко ще обясня. Тази сутрин всичко направих както си трябва. Станах в 5 часа. Пробягах 10 километра. Направих 300 лицеви опори. Измих се. Облякох се. Сложих си бронежилетката. Сложих си кобура. Пъхнах пистолета. Сложих ножа. Газовия флакон. Препасах си гумената палка. Овесих си и белезниците на колана. Метнах автомата на рамо. Сложих си маската и каската. Тръгвам да излизам и на вратата се погледнах в огледалото и ... се насрах от страх.

Докторе, имам депресия.
- Най-доброто средство срещу депресия е да се потопите изцяло в работата си.
- Но аз почиствам тоалетни

# 422
Вица е гнусен, да не се чете ако ядете или сте гнусливи.
Скрит текст:
Двама братя живеели заедно. Един ден големия се връща от работа гладен като вълк. Отваря хладилника - празен. Отваря фурната - празна. Всички шкафове отворил и никаква манджа не намерил. Ядосал се и решил поне да влезе да се изкъпе. Влиза в банята а там брат му седнал във ваната която била пълна с майонеза  Shocked Отишъл веднага в кухнята взел една лъжица, скочил във ваната и почнал да яде. След половин час като се бил натъпкал като животно се сетил да пита брат си:
- Абе ти какво правиш във ваната?
- Ами нищо особенно, стискам си пъпките цял ден  Whistling Sick

# 423
Вица е гнусен, да не се чете ако ядете или сте гнусливи.
Скрит текст:
Двама братя живеели заедно. Един ден големия се връща от работа гладен като вълк. Отваря хладилника - празен. Отваря фурната - празна. Всички шкафове отворил и никаква манджа не намерил. Ядосал се и решил поне да влезе да се изкъпе. Влиза в банята а там брат му седнал във ваната която била пълна с майонеза  Shocked Отишъл веднага в кухнята взел една лъжица, скочил във ваната и почнал да яде. След половин час като се бил натъпкал като животно се сетил да пита брат си:
- Абе ти какво правиш във ваната?
- Ами нищо особенно, стискам си пъпките цял ден  Whistling Sick

Ахахахха,мега гнусно е вярно  Laughing

# 424
   Модерна циганка гледачка към минаваща девойка:"Алооуу, чаровницееей, спри са да ти казвам, имйел шъ пулучиш! Голем късмет та чака, добър пръвайдър ша намериш! Един юзър много хубави неща ти мисли. Все та причаква в кюто, ама ти много са крийш, ма! Пусни му на чиляка... оторизейшън, стига си го мъчила с тоз рикуест! Той много та аресва, иска да та джазка виртуално. Я дай левътъ ръкъ да вида по-добре. Ауу, малка ръчичка имаш, ама голем джойстик си фанала! Въх, много си играйш със скролера на мишката, палавницееей. Немаш ли с кво друго да си играйш, ма? Тука виждам голем трафик от един сайт с много хиксчета. Ама си ъпдейтвай aнтивирусната и файъруола да н'си наджипкаш компа с виртуални въшки. Дай ся пет лева и Господ да та пази барабар със софтуера и хардуера! Къде тръгна, ма? Шъ та кълна, да знайш! Да ти са напълни компа с вируси дано! Виндовса да ти висне кът г**а на прабаба ми! Ре-инстол секи ден да прайш и от бъгове да н'съ отървеш! Да ти го нахакат здраво в айпито! Имйела със спам да ти затрупат! Само грозни аватари да намираш! Кюто ти да са скапе и хистърито да ти са затрий! Сичките си пароли да забраиш и да ти спрат акаунтите!"

# 425
  • софия
Отива жена в бюрото по труда да кандидатства за работа като
учителка. Служителят я пита:
- Какво сте завършила?
Тя:
- ПУИ!
Служителя
- ???
Тя:
- Пловдивски учителски институт.
Служителя
- ..Добре, че не сте завършила в Хасково...

# 426
Този виц го чух в Шоуто на Слави

Върнал се Митко Бербатов за малко в България, и до блока на площадката видял някакви хлапета да играят футбол. Приближил се, и питал едното :
- Момчета, може ли да поиграя малко с вас?
- Може, сядай  Laughing казали хлапетата

Христос Воскресе!

# 427
  • в 1001-та нощ
Футболът е роден в Англия,
израснал в Бразилия
и умрял в България.

# 428
На Великден поздравили Бойко Борисов с ''Христос Воскресе", а той им отговорил:
- Цветанов ми докладва вече.

Христос Воскресе!

# 429

Христос Воскресе!

Mr. Green

# 430
  • Майничка

Христос Воскресе!

- Спасибо, уже доложили! - ответил Сталин.

# 431
Сталин си загубил лулата и се обадил на Берия, да види какво може да се направи. След половин час обаче я намерил под бюрото и пак се обадил на Берия.
– Късно е другарю Сталин, трима вече си признаха и са разстреляни!

# 432
Някога, някъде си било организирано международно веселие. Събрала се голяма тълпа от странници и веселяци. По някое време обявили голяма награда за онзи, който разсмее магарето, пасящо на поляната. Изредили се всякакви образи, правили се на шутове, разказвали вицове и т.н. и т.н., но резултатът бил един и същ - магарето си пасяло кротко и махало с опашка да си пъди мухите. Дошъл ред на Ганьо Балкански. Отишъл кротко при магарето, надигнал му ухото, прошепнал нещо и се дръпнал настрани. Магарето се затръшкало в неистов смях, едва си поемало дъх.
Извикали бай Ганьо да си вземе наградата. Пътьом, минал край магарето, прошепнал му нещо и оправяйки си потурите закрачил към наградата. Тогава журито чуло как магарето реве та се къса. Попитали нашия юнак:
- Какво толкова му каза на това магаре, че първо се спука от смях, а после реве сякаш ще го колят?
Бай Ганьо скромно отвърнал:
- Казах му, че оная ми работа е по-голяма от неговата, а като идвах насам се отбих да му я покажа.

# 433
  • До морето
Включвам се с един виц, който чух от Калин Сърменов по телевизията:

Вървели си две бели мечки из полюса и едната попитала другата:
- Абе ние истински бели мечки ли сме?
- Да, разбира се- отговорила втората и продължили да вървят. След малко първата пак попитала:
- Ама ти съвсем сигурна ли си, че нямаме някакви примеси?
- Да бе, много ясно!- след още малко първата пак започнала:
- Ама съвсем ли си сигурна, че сме абсолютни чистокръвни бели мечки, без никакви примеси?
- Абе, да бе, нали ти казвам, какви примеси- какви 5 лева, 100% бели мечки сме! Защо питаш?
- Ми много ми е студено, бе!!!!!!

# 434
  • София
Крадец влиза в къща, бавно върви по коридора и обира, след малко чува:
- И аз те гледам и Исус те гледа!
Той се ослушал и продължил да краде, но по-внимателно.
След малко пак чул:
... ... Той пак се ослушал, и пак продължил да краде, но още по-внимателно.
След няколко минути пак чул:
Крадецът се ядосал и казал:
- Абе, кой си ти бе?!
- Ами аз съм папагала Гошо.
- Гошо... Странно име за папагал...
- Абе то и Исус е странно име за питбул, ама виж как те гледа!

Общи условия

Активация на акаунт