Кой е любимият ви виц? Нека се посмеем заедно... - 6

• 122 095
  • 742
  •   2
Отговори
# 585
# 586
  • Once there was a Hushpuppy...
Последната страница пак е много смешна! Joy Joy Joy
А, това е hahaha hahaha hahaha hahaha

Море, лудо младо, конче язди
Митре ле, ий... Митре ле
Море, конче язди, мома люби
Митре ле, ий... Митре ле

Също като в песента.....и конче води, и мома люби........Ийййййййй.....Митре ле.....(тук си представям Краси Радков) Joy Joy Joy

Страхотно!!!!!!!!!!! Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing

# 587
loca   hahaha То па да нямаш време едно писмо да драснеш  Joy

Един бързичък  Wink:
Из автофорумите:
K1: – Продавам гуми.
K2: – Гумите кви са? Къде се намират?
K1: – Гумите са кръгли и се намират на джанти.

# 588
Момичета има друга тема за публикуване на снимки и клипчета - тази е за вицове  Flutter  Hug

http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=614982.0

# 589
Момичета има друга тема за публикуване на снимки и клипчета - тази е за вицове  Flutter  Hug

Ами това е виц. Има го и в текстови формат, но така е по-забавен и затова си позволих да го постна така Simple Smile

и за да не спамя Simple Smile

В магазин за дрехи влиза млад мъж и казва:

- Искам смокиново листо! Утре ще ходя на бал с маски и ще играя Адам.
Носят му смокиново листо, той го пробва и казва:
- Не, малко ми е.
Носят му по-голямо.
- И това ми е малко.
Така няколко пъти, докато на продавача не му писнало и казал:
- Абе що не си го преметнеш през рамото и да играеш колонка на бензиностанция?

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 15:28 от loca

# 590
И аз да поспамя, но не е честно перничани да си приписват сватбарския Адидас, защото това само руския гений може да го сътвори, ето го източника
http://warnet.ws/news/33596

# 591
  • Once there was a Hushpuppy...

В магазин за дрехи влиза млад мъж и казва:

- Искам смокиново листо! Утре ще ходя на бал с маски и ще играя Адам.
Носят му смокиново листо, той го пробва и казва:
- Не, малко ми е.
Носят му по-голямо.
- И това ми е малко.
Така няколко пъти, докато на продавача не му писнало и казал:
- Абе що не си го преметнеш през рамото и да играеш колонка на бензиностанция?

Това е якоооооо!!! hahaha

# 592
  • Galaxy 13197853088
- Защо вегетарианките не пъшкат,охкат, или викат по време на секс ?
- Защото не искат да си признаят,че парче месо им доставя удоволствие.

# 593
Попитали радио Ереван:
- Как може една дебела жена да отслабне?
- Да върти обръч!
- Ами ако е толкова дебела, че обръчът й стои като коланче?
Намесва се радио Истанбул:
- Не разваляйте хубавата жена, бе мискини!

и се връщам на 15 страница да си дочета Simple Smile Много весела тема!

# 594
Вместо сироп за кашлица аптекарката дава на гражданин разхлабително. След два дена лекарят го пита:
- Кашляте ли още, господине?
- Не смея и да помисля за кашлица, докторе!

# 595
Регистриран разговор между испанци и американци на честота -„Извънредни ситуации на море” на навигационния канал 106 в пролива Финистер (Галиция)
16. 10. 1997 г.

Испанци: (смущения) . . . Говори А-853, моля завийте 15 градуса на юг за избягване на сблъсък с нас. Вие се движите точно към нас, разстояние 25 мили.

Американци: (на фона на смущения) . . . Съветваме ви да завиете 15 градуса на север, за да избегнете сблъсък с нас.

Испанци: Отрицателен отговор. Повтарям, завийте 15 градуса на юг за избягване на сблъсъка.

Американци: (друг глас) С вас разговаря командирът на кораб на Съединените Американски Щати. Завийте 15 градуса на север за избягване на сблъсъка.

Испанци: Не смятаме предложението ви нито за възможно, нито за адекватно, съветваме ви да завиете 15 градуса на юг за да не се блъснете в нас.

Американци: (с повишен тон) С ВАС РАЗГОВАРЯ КАПИТАН РИЧАРД ДЖЕЙМС ХОВАРД, КОМАНДИР НА САМОЛЕТОНОСАЧА USS LINCOLN, ОТ ВОЕННОМОРСКИЯ ФЛОТ НА СЪЕДИНЕНИТЕ АМЕРИКАНСКИ ЩАТИ, ВТОРИЯТ ПО ГОЛЕМИНА КОРАБ НА АМЕРИКАНСКИЯ ФЛОТ. СЪПРОВОЖДАТ МЕ 2 КРАЙЦЕРА, 6 ЕСКАДРЕНИ МИНОНОСЕЦА, 4 ПОДВОДНИЦИ И СНАБДИТЕЛНИТЕ КОРАБИ. АЗ НЕ ВИ СЪВЕТВАМ, А ВИ ЗАПОВЯДВАМ ДА ИЗМЕНИТЕ КУРСА СИ 15 ГРАДУСА НА СЕВЕР. В ПРОТИВЕН СЛУЧАЙ ЩЕ БЪДЕМ ПРИНУДЕНИ ДА ВЗЕМЕМ НЕОБХОДИМИТЕ МЕРКИ ЗА ОСИГУРЯВАНЕ НА БЕЗОПАСТНОСТТА НА НАШИЯ КОРАБ. МОЛЯ ВИ, ВЕДНАГА СЕ РАЗКАРАЙТЕ ОТ КУРСА НИ!!!

Испанци: С вас говори Хуан Мануел Салас Алкантара. Ние сме двама. Съпровождат ни кучето, вечерята, 2 бутилки бира и канарче, което сега спи. Подкрепят ни радиостанция „Cadena Dial de La Coruna” и канал 106 „Извънредни ситуации на море”. Не се каним да завиваме наникъде, като се има предвид, че се намираме на сушата и се явяваме фар А-853 на пролива Финистер, на галицийския бряг на Испания. Нямаме никаква представа на кое място по големина сме сред испанските фарове. Можете да предприемете всички шибани мерки, които считате за необходими и да направите, каквото си искате за осигуряване на безопасността на ш. . . я си кораб, който ще стане на трески на скалите. Затова още веднъж настоятелно ви препоръчваме да направите най-смисленото: да промените курса си с 15 градуса на юг за избягване на сблъсъка.

Окей! Прието. Благодаря!

Последна редакция: вт, 15 май 2012, 18:37 от горица

# 596
- Защо вегетарианките не пъшкат,охкат, или викат по време на секс ?
- Защото не искат да си признаят,че парче месо им доставя удоволствие.
Готино Peace
Очакваме аплодисментите от месоядните сега  Twisted Evil

# 597
  • София
DJ хванал златната рибка. Пъвъртял я, поогледал я и....я пуснал обратно....
Рибката озадачено попитала:
- А желанието?
- Оф, аре казвай.......

# 598
Регистриран разговор между испанци и американци на честота -„Извънредни ситуации на море” на навигационния канал 106 в пролива Финистер (Галиция)
16. 10. 1997 г.

оф, няма такъв смях Joy Joy Joy Joy Joy Joy
Обичам Google. Само тази търсачка на въпроса "Ън штуовпвп дщму нцемц звоц щтдн фреян" ще ти отговори: може би имате предвид: "Ън шт впвп нцема звоц фроян "

# 599
Говорят си двама колеги.
- Виждаш ми се нещо угрижен напоследък...
- Мани, не е за разправяне! Нападнали са ме хлебарки вкъщи, няма оттърване! Навсякъде са, където и да погледнеш! Какво ли не пробвах - не ги трепе и това си е! Ще се побъркам!
- Чакай сега, спокойно! Ще ти кажа изпитан метод! Като се прибереш вкъщи започни да си говориш на висок глас: Нямам пари, нямам храна, беден съм! Нямам пари, нямам храна, беден съм. И така една седмица! Хлебарките ще се усетят и ще напуснат безперспективното жилище!
Така и направил човекът. Прибрал се вкъщи и започнал да си приказва: Нямам пари, нямам храна, беден съм! Нямам пари, нямам храна, беден съм.
На третият ден сутринта някой го побутнал докато спял. Отворил очи той и що да види: огромна хлебарка, очевидно шеф някакъв, стои пред него и му говори, а зад нея стотици хлебарки, всяка нарамила по нещо на гърба:
- Събудиииии сееее, хазяин, чухме че гладуваш и решихме да ти донесем хранааааа!

Общи условия

Активация на акаунт