Четвърти клас- Късмет!

• 48 296
  • 738
  •   1
Отговори
# 135
Честит празник Мариета!Желая ти много здраве и щастие,ти си прекрасен човек и заслужаваш всичко което си пожелаеш да е твое,дано Бог ти помага и дава сили да се справиш с всяко ново предизвикателство

# 136
  • Варна
Мариетка, честит празник!!! Огън от любов за теб!!!  Hug

Имам спомен, че някое от нашите деца има рожден ден днес! Запомнила съм, защото и мама има днес.

Да са живи и здрави всички!!!

Сетих се! AnMary, много поздрави на Диянчето! Да е здрава и щастлива!  Hug

# 137
  • ГОре на черешата...
Вярно, Дияна ми беше астрален близнак...много, много здраве, успехи и сбъднати мечти й желая  bouquet! Весел празник, Ан Мари!

Благодаря ви, ми ли мами, направихте ме много щастлива Heart Eyes  bouquet Hug!

# 138
Честит празник,Мариета ! Two Hearts

# 139
# 140
  • София
ЧЕСТИТ  РОЖДЕН  ДЕН  МАРИЕТА   bouquet
Ти си безкрайно позитивна и мила жена , от всяка твоя дума лъха доброта , за това ти пожелавам
да си останеш все така мила и добра и да бъдеш винаги в хармония със себе си!
Честит празник и на сестра ти!

# 141
  • ГОре на черешата...
Белла, Оган, Ди, благодаря ви Hug!

# 142
  • София
Честит рожден ден Мариета! Да си жива и здрава и все така енергична и прекрасна!    bouquet

# 143
  • Някъде в търсене ............
Честит празник Мариета, все така позитивна и напориста!  Hug
Честит рожден ден и на Диана , на Ан Мари, да е жива и здрава , много щастлива и обичана  nbirthday

# 144
  • ГОре на черешата...
Благодаря ви Heart Eyes!

Какво правят децата в тази неочаквана ваканция? Моят май скучае - вчера го заварих да си пише домашните по английски и като му казах, че и в Училища Европа няма да има занятия беше крайно разочарован Laughing. До вечерта седна и прерисува картата на света - понеже нямах картон е слепил листи от блок - много добре се е получило, ще ви го покажа по-късно...

# 145
  • sf
Мойта изкара късмет, в Добрич е, минаха й стартовете, до неделя ще е там без ангажименти, леко й е на душата,че не изпуска от уроците и пей сърце  Mr. Green

ние пък вкъщи си починахме малко само с едно дете,което е на ДГ  Mr. Green

# 146
Какво прави ? - Мързелува !Не се отделя от лаптопа "нали съм свободен!" ....
Не зная,кое е по-добро ,но и на мен ми харесва.
Хубав ден!

# 147
  • ГОре на черешата...
Хубав ден, Белла Hug!

Да напомня който има време днес - меси се питка с мед - за здраве на децата. А който няма - чупнете си от моята:

# 148
  • София
Вчера, през целия ден, му гостува най-добрият му приятел. Отглеждаха се сами двамата у дома - щастие.
Мариетка, защо се меси питка? Какъв празник е?

# 149
  • ГОре на черешата...
Спунк, днес е Св. Харалампий - покровителят на пчеларите - меси се питка, намазва се с мед и се раздава на съседи и приятели, вкъщи също всички ядат - за здраве на децата. Ако има пчелар в къщата - носи се меда да се освети в църквата. Мъжа ми има няколко кошера, но няма да стигна о храма днес, поне питка ще си хапнем /ако остане след раздаването де, пък може и още една да омеся/...винаги откакто съм родила Калоян на този ден меся.

Общи условия

Активация на акаунт