Четвърти клас- Късмет!

• 48 300
  • 738
  •   1
Отговори
# 150
  • София
Мариета, ти си неизчерпаем извор на информация .Браво!
Аз обаче грам не мога да меся  Embarassedопитвала съм няколко пъти и не ми се получава, вече не опитвам.Даже скоро голямото ми дете ми викаше: "Ти каква баба ще си като не можеш да месиш?"  - а сега де  newsm78 -  това е положението децата свързват бабата с големи домашно приготвени пити и погачи.

# 151
  • София
Ще летиш към кварталната фурна.   

# 152
  • ГОре на черешата...
 Joy hahaha Joy

Аз ти предлагам един подарък за Св. Валентин примерно - хлебопекарна - воала - и мама може да меси Wink.

# 153
mari_eta, да си жива и здрава! Много щастие и любов ти желая!  bouquet

Честит Рожден Ден на Дияна на Ан Мари! Много радост, здраве и късмет за малката госпожица, а за мама само поводи да се гордее с нея.  bouquet  bouquet

Моята го е ударила на живот. Ваканцията е в пълна силна. С мъка я карам да седне да посвири, но седне ли- забравям на кой свят съм.  Crazy

# 154
  • sf
Месенето не е хич трудно, просто трябва практика. Със всеки следващ път ще става все по-добре. \само да има кой да яде експериментите  Mr. Green

# 155
  • София
Мариета:Аз мога да меся, но нямам добри рецепти! Много е важно и какви продукти и в какви пропорции слагаш!  Peace
 Чудесна пита си направила- направо лигите ми потекоха! Hug
Какво правим през ваканцията ли? Ами не скучаем- и 3-те ми деца са боли от варицела! #Cussing out Занимаваме се с Т, пъпки и сърбежи! По-бързо да минава и да се забравя! Peace
Иначе разнообразието ни е компютър и PSP!

# 156
  • Варна
jenajena, милите вие! Бързо оздравяване на всички!  Hug

Ние подивяваме у дома... Беснеят с малкия, голяма игра пада. Пише домашни по малко. Минахме математиката, ЧП, остана английския. Основните забавления са игра с Павел, борба с тати, компютър, ПСП, ТВ. Довечера сме му обещали да играем Монополи като заспи дребчо.

Мариета, страхотна питка! Не бях чувала за този обичай, много интересно. Хубав повод да се пробвам и аз с месенето. Досега само содени съм правила. Нямам търпение да видя творението на твоя юнак!  Hug

Иначе за днешния ден знам, че се почита Св. мъченица Валентина. Ако има празнуващи - честито!   bouquet

# 157
  • ГОре на черешата...
Женажена, много неприятно, но пък скоро ще е само спомен...

Ето нашата "географска карта" - само дето Дребо е успял да я прегъне вече, но нищо...

Преди малко се върнах от съвещание, на което ни показаха електронните учебници на едно от издателствата - силно впечатлена съм, това е огромно улеснение и за учителя, и за децата, такъв богат нагледен материал...реших вече и ще си закупя сама нужния проектор /училището ни няма средства/ и ще ползвам личния си лаптоп - не мога и да си помисля, че има такова нещо и аз няма да го ползвам...все ще събера нужните средства до есента Rolling Eyes...

# 158
  • София
Мариета,страхотна карта,браво на Калоян!
И какво ти трябваше да ни запознаваш с обичая,та се разтърсих за рецепта и ще меся по никое време Crossing Arms Laughing за радост на домашните.

# 159
  • ГОре на черешата...
 hahaha

# 160
  • нейде там, където ....
Мариетке, отчупих си от твоята пита, аз ще меся утре или ... друг път.

На нас ваканцията ни се отразява много добре, само дето бяхме в групата на болните, сега вече - на оздравяващите. Не пропуснах да дам за решаване малко задачи, за предстоящото Кенгуру и пробния изпит в началото на март. Има и пропуснати уроци, но ще се наваксат, не ме притеснява. Сега играе най-вече със строителите и брат си, чете книжки и по малко игри на компютъра.

# 161
  • София
Мариета, много съм впечатлена от картата на Калоян. Как я направи? Ползва ли някакви шаблони? Спомням си, че и нас в четвърти клас ни караха да скицираме контурите на континентите, но аз се справях само с Африка.

# 162
  • ГОре на черешата...
Спунк, не, никакви шаблони не е ползвал, то е видно - Ирландия е по-голяма от Великобритания  hahaha - просто ги гледа от Илюстравания атлас на света - мисля на изд. Фют е, има го отдавна и много го харесва - все рови там и току ме попита за някоя никому неизвестна държава Whistling...

# 163
  • София
Сега като ми обърна внимание - видях, но въпреки това  -  smile3501

# 164
  • София
Привет , някой знае ли дали ще удължат ваканцията ? Майка ми каза , че коментирали по новините снощи.

Общи условия

Активация на акаунт