Четвърти клас- Късмет!

• 48 295
  • 738
  •   1
Отговори
# 495
  • София
Спунк какво му е на Аналгина?
В листовката му изрично е написано, че се прилага при деца над 15г.
http://www.analgin.bg/

# 496
Дон Домат , да ти е живо и здраво детенце !  bouquet
Относно лекарствата - парацетамол , като за възрастен/ 156 см - 50 кг./
Не се е оплаквал от нищо сериозно , започна да се усеща , че
навлизаме в пубертета. Вчера  - голяма промяна в поведението : нервен,
нацупен, вика , сърди се ..... след малко - най-прекрасното дете !
Ей, тази възраст ще ми е за втори път ! Всички казват, че при девойките
е по-лесно, но не мога да направя съпоставка защото имам две момчета.
Зелено у-ще - 250 лв., но младежът не пожела , беше през ваканцията.

# 497
Какво да ти кажа... Имам и момиче на 12 г., и момче на 10 г. и половина. При девойката е вече много по-ясно изразено пубертетското. Синът ми все още си е бебче. Затова и към него са носечени олигавените моменти. Той се гушка, глезка се, усуква се като коте покрай мен и баща си /е, има и моменти на изтрещяване, но са все още редки и за кратко/. А дъщеря ми е като кактус. Постоянно.

# 498
Кактус - хареса ми !
Много сили и любов , в тези моменти.

# 499
  • Варна
Благодаря за пожеланията момичета! Hug
И при нас има такива моменти в поведението. Ту нервен и сърдит, ту ухилен, не му пука от нищо.

# 500
Върнаха ли се децата от "зеленото" ? Отзиви ....
Хайде и утре на училище , а след това - 4 дни почивка !

# 501
Сега чета, 39 деца от зелено училище с натравяне в болница. Ужас. Какво ли са ги хранили #2gunfire

# 502
  • sf
ох  ooooh! и аз чух по новините, уж било от изворна вода, а не от храната в хотела  Rolling Eyes
ама кой знае.

# 503
  • Варна
Сега чета, 39 деца от зелено училище с натравяне в болница. Ужас. Какво ли са ги хранили #2gunfire

Shocked Praynig Дано бързо се оправят децата! Praynig Не ми се мисли  и какво изпитват родителите!

# 504

Shocked Praynig Дано бързо се оправят децата! Praynig Не ми се мисли  и какво изпитват родителите!

Милите дечица .... просто в такива случаи трябва обекта да се разкатае - проверки по всички параграфи ...  #2gunfire #Cussing out Twisted Evil

# 505
  • sf
Аз съм склонна да вярвам,че  може да не е от там. имало още доста ученици и гости, на които им няма нищо,но пострадалите са били на разходка и са пили вода от странна чешма. едно дете каза,че водата била жълта, но с какъв акъл учителките са им дали да пият  ooooh!

# 506
Моят син е едно от тези 48 пострадали деца. Вчера сутринта към 7 ч. са го закарали в болницата след първото повръщане и аз по спешност ходих до Кюстендил, за да си го прибера.
Категорично отхвърлям теорията с водата от изворчето, защото моето дете НЕ Е ПИЛО от тази вода. Той не е малоумен, та да не помни какво е правил /все пак е на 10 г., а не на 2/. На първите две деца им е станало лошо непосредствено /преди да са обядвали/ след закуската предния ден. След като са обядвали, са окапали още 1-2 деца. Привечер вече са започнали масово да повръщат. Моето момче е едно от последните деца, които са показали симптоми /близо 24 часа след злополучната закуска с пържени филийки/.
Докато се мотках вчера цял ден из болницата, разпитах доста деца. Единственото свързващо звено между тях /защото някои не са пили вода, други не са ходили на разходката в парка, в който било пръскано скоро за кърлежи, трети пък не са и помирисвали поничките, които се продават наблизо до хотела и т.н./ е закуската.

# 507
baibibi   Hug Hug Hug
Бързичко да се възстанови младежа!
Давай пробиотици за възстановяване начревната флора - Лактофлор, Биогайа, Прахчета на Сантос - те сигурно са ти казали, ама нали съм свекърва пусто Crazy Embarassed ooooh!

# 508
baibibi , бързо възстановяване  Hug

# 509
бързо оздравяване на дечицата и дано разберат от какво е станала белята.Моят син заминава утре за Карандила и много ми е притеснено.

Общи условия

Активация на акаунт