Четвърти клас- Късмет!

• 48 284
  • 738
  •   1
Отговори
# 510
Преди малко съобщиха,че пробите,които са взели и трябваше са са готови днес ще излезнат след празниците. Какво ли искат да прикрият? :thinking:Baibibiбързо оздравяване

# 511
Ще прикрият вината на хотелския ресторант. В това съм абсолютно убедена - както и че е имало нечитава храна, така и че този факт ще бъде добре замазан.

# 512
  • София
baibibi ,бързо да се оправя младежа Praynig Hug

Моят момък се върна вчера,без особени премеждия,слава богу Praynig Много е доволен,хотела бил много хубав,всеки ден са имали плуване,хандбал и танци(учили са ги да играят Бяла роза,Макарена и тая модерната сега,със странното име, дето не мога да го изрека Embarassed )
Нищо не е затрил,почти нищо не е похарчил,но ме разби с начина да си прибира банските.След басейна си прибирал банските,мокри в плика с...чистото бельо #Cussing out На другия ден си вади пак от там другия чифт и други гащи и така. ooooh! Хавлията -по същия начин-мокра в сака  #Crazy Мъже #2gunfire

# 513
  • нейде там, където ....
baibibi, бързо възстановяване! Би ли споделила  името на хотела, не го намерих в никоя новина. Може и на лични.

# 514
И да разберат от какво е, това няма да върне на децата мъките. Това повръщане е толкова жестока работа. Изпива им силиците. Миличките.Бързо оздравяване. Да го е страх човек да пусне детето да отиде някъде-от една страна искам да ходят, да се учат да са самостоятелни, да видят. От друга страна като си помисля колко безскрупулни хора има, и че за два лв са готови да ни изтровят децата, тръпки ме побиват

# 515
байбиби , бързо възстановяване , надявам се , че нещата са овладяни.
Мисля,че проблемът е в 5 "звездният" хотел.Нещо друго ме смущава -
защо няма възрастен със същите симптоми ? Или са били на друго меню ??????
Лиани, радвам се,че при вас нещата са различни.Видях племенницата ми,
която също е била там и отзивите са чудесни.
Има ли вече резултат от изследванията ? В новините не чух.

# 516
  • Варна
Ще прикрият вината на хотелския ресторант. В това съм абсолютно убедена - както и че е имало нечитава храна, така и че този факт ще бъде добре замазан.
Дано не си права! Щом доказаха, че не водата е източник на заразата, значи е от храната или има болен персонал. Naughty По една ТВ казаха, че причината е мистерия.  Confused
Дано децата оздравеят бързо!

Диди се яви на изпити по български език за профилирана паралелка в училище. На децата в известна степен е подсказвано.  Twisted Evil А днес щеше да стане и гаф с втората част на изпита( преразказ), но се размина.

# 517
По тв гледах репортажа за "мистериозната" зараза - салмонела,
причина - ресторанта на хотела.
И пак питам - защо няма възрастен ,пострадал от пет звездната кухня  ????????????
Ще остане ли случката без последствия ?
Бог да пази децата на България !

# 518
baibibi, бързо възстановяване!
Ние вчера се прибрахме благополучно от зеленото.  Praynig Не знам едно време как са ме пращали на два лагера по 20 дни. Изкарали са страхотно.
Тази седмица чух ужасни неща коментирани от учител - как колегите му отиват на почивка платена от децата, вземат и командировъчни, как оставяли децата на самотек... беше ми настръхнала косата.
За матурите - квесторите са външни лица, само диктовката по български щяла да я прави класната.

# 519
  • Варна
Здравейте от мен!
baibibi, добре ли е детето вече?
Четох за лекарсква сте писали... отдавна не е пила никакви и май и аз не знам какво бих дала. Освен Фервекс/детски/ което си е парацетамол. Сиси е 31кг, 145см. Ето я - бяхме за 4 дена на екскурзия, аз, тя и брат и. Изкарахме страхотно въпреки постоянния дъжд и студ. На моите дечурлига такива работи не пречат на емоциите. По 12 часа нон стоп ходене на крак, веднъж не се оплака и не каза да е уморена. Grinning А от Дисниленд си тръгнаха едва когато затвориха парковете и се прибраха в хотела в 12 през нощта, ходиха само двамата. Мокри, щастливи и уморени.
Пропусна една седмица училище и не я знам как ще влезе в ритъм да изкара годината.
На зелено училище не е ходила никога, няма такова в нашето училище. Но отново я записах за 2 седмици на градски лагер към ТД Родни балкани в началото на юни.

# 520
  • нейде там, където ....
Flash, изглежда наистина страхотно сте си изкарали  baloni

Някой може ли да ми каже как се казваше играта, в която с правилен отговор на въпрос разширяваш територията си? Може да се играе с приятели, ако са на линия по същото време ... мисля, че някой се оплакваше колко много време децата прекарват с нея, но не я запомних тогава  Embarassed Ама и аз я обясних ... съжалявам, не запомних много подробности, а сега искам да я дам на синковеца и един негов приятел.

# 521
  • Варна
http://www.conquiztador.bg/
Тази трябва да е, поне нея играем със Сиси Grinning

# 522
  • нейде там, където ....
http://www.conquiztador.bg/
Тази трябва да е, поне нея играем със Сиси Grinning

Благодаря! Май е точно това  Hug

# 523
Благодаря, момичета, за съпричастността. Детето ми е добре. Слава Богу, за два дни всичко се размина. Благодарна съм, че се оказа дефект в кухнята на хотела, а не някоя гадна буба във водата на чешмичката, защото щеше да се наложи още дълго да се борим с бацила.
Както и да е.
Тези пет дни Зелено училще плюс сегашните четири почивни ми подействаха толкова разлагащо! А детето ми вече се чувства като във ваканция. Не знам как ще го натисна да преговори за матурите. В главата му са само игри и забавления. Човекът се саморазпусна в лятна отпуска един месец преди края на учебната година. Манипулира ни зверски с преживените страдания и извлича непрекъснато  дивиденти от злополучната екскурзия. Успешно борави с понятия като "стрес", "депресия", "лабилна психика" и пр. и не пропуска да ни обяснява за "сложното и деликатно душевно състояние", като следствие от инцидента.
Добре че преди Зеленото го бях хванала натясно и преговори цялата история. Пееше ми я насън да го бутнеш. Притеснява ме географията и ЧП. По БЕЛ и математика няма да го карам да учи - каквото е научил през годината, с такива знания ще се яви и на матурите. То е ясно, че тези науки не може да ги усвои за пет дни, ако през останалото време е дремал.

# 524
  • София
И пак питам - защо няма възрастен ,пострадал от пет звездната кухня  ????????????

Обикновено храната на децата, посещаващи зелено училище се различава от тази на останалите гости на хотела. Напълно е възможно закуската да не е приготвена в хотела.
За госпожите - нямам идея. Може да са се възползвали от ресторанта на хотела и да са пропуснали менюто на децата.

Общи условия

Активация на акаунт