Четвърти клас- Късмет!

• 48 308
  • 738
  •   1
Отговори
# 435
Предполагам,че РС утре ще е във връзка с матурите.
При вас ще има ли РС ?

# 436
  • Варна
Ние имахме родителска среща преди няколко седмици и нова едва ли ще има. Но темата 'матури' не е актуална при нас... Аз като ви чета и се чудя в мен ли е проблема. Изобщо не се вълнувам от тези изпити. Но и в училището не ги плашат с матури, изобщо тази дума не е на почит. Ще си направя експеримент с моята щерка, проверката на знанията и ще бъде 'натурална'. Без уроци допълнителни, преговори и т.н. . Да ги видя аз тези 6ци истински ли са.
Всъщност оценките от тези малки матури не са ли атестат само за учителите? Оценките влияят ли на срочните/годишните ?

# 437
  • sf
и аз не се вълнувам от матурите. не съм отваряла учебник от месеци / нито тетрадка  ooooh!/
и да, само за учителите имат значение тези оценки.

# 438
  • София
Прави сте, това е  атестат за учителите и не трябва да се вълнуваме. Обаче, от друга страна, това са тестове и ще трябва да преговорим за тях. Проблемът е, че материала за преговор е много.

# 439
  • Варна
Тези дни прегледах до къде са стигнали с уроците. По БЕЛ са взели последно-наречие . По ЧП им остава един урок. А ЧО още четири урока. Само по математика не погледнах. Blush
Аз също не се вълнувам за матурите.

# 440
Вълнувам се до толкова , до колкото ще бъде външно оценяване .
Нищо допълнително не правим , както той казва "споко,знам си!".
Ще видим !

# 441
  • нейде там, където ....
Аз не се притеснявам изобщо. И госпожата беше казала, че няма да ги шашка, просто си учат, те били умни деца и дъра-бъра. Но все пак, втора самостоятелна работа, върху теми от предни години по ЧО. С оценки за децата, разбира се.  Crazy Синът ми има шестици, но не ми харесва подхода на госпожата в случая.

# 442
  • Варна
Но все пак, втора самостоятелна работа, върху теми от предни години по ЧО. С оценки за децата, разбира се.  
Минали ли са целият материал по ЧО?

# 443
Изненада! - преговорът на географската част от ЧО ще бъде по време на зеленото училище. При това под формата на забавни игри - очертавайки маршрути по картата на България и разказвайки по нещо интересно /от изучения материал/ за географските обекти, през които "минават".
Днес трябваше да имат тест по история и детето така се беше шашнало, че научи перфектно всичко - от създаването на Българската държава до наши дни така перфектно, че ще му остане за цял живот. Обаче отменили теста! Синът ми беше бесен, защото предвкусваше триумфална шестица. А и наистина положи доста усилия.

# 444
  • нейде там, където ....
Но все пак, втора самостоятелна работа, върху теми от предни години по ЧО. С оценки за децата, разбира се.  
Минали ли са целият материал по ЧО?

Не, има още два урока Thinking Което не пречи да донесе и днес шестица, върху темата от 2008 по ЧО.  Crazy Ами ако някое дете се е готвило у дома и ги е правило с родителите?

# 445
Здравейте, и аз да се включа с моята девойка. Кога и какво учи не е много ясно, твърди, че ще се справи на матурите- ще видим. Аз за друго да си се оплача. По случай завършването организират екскурзия с една нощувка-София- Пловдив, Чепеларе, Широка лъка Смолян - София включена вечеря и закуска- само за скромната сума от 110 лв. На мен ми се вижда много. Аз ли нещо не съм в час или просто са такива цените. И какво ще видят за един ден не много ясно. То си е само път, като го погледнеш.

# 446
  • sf
Значи нашата за две нощувки-130лв си е направо без пари  Joy това на майтап
и на мен ми се струва много. сигурна съм,че спекулират яко.

# 447
  • Варна
Не знам какви са цените, обаче си е скъпо.

# 448
Скъпо е ! И аз не зная какви са цените, но много е.
Спекулират.  Хубаво е да имат мероприятие,но .....
Правим тест след тест ! За сега отлично , но да видим и РС .
Таткото изяви желание ! И това ще видим !

# 449
Нашите днес заминаха на Смолян. Ще ги водят на Планетариума. Една нощувка с вечеря и закуска-70 лв Дупница-Смолян-Дупница
Между Дупница и Смолян имат други спирки, но общо казано..

Общи условия

Активация на акаунт