Дръж се, ще мине всичко, до юни Тея ще тича повече от батко си!
Нещата ще се решат до края на март, ще видиш!
Много положителни мисли и гушки от нас!

АКо съм женена за милионер последното нещо, което ще правя е да уча. Сега щях да съм в Пунта Кана с чашка с чадърче в ръка или на шопинг в Дубай, на ски в Аспен и др такива тежки занимания
Ма да ми е жива и здрава, тя е най- коректната тъща на света, идва рядко, с пълна чанта с ядене, стои 2 дни, изчиства ми къщата и си тръгва. Както казва моя мъж- случил съм на златна тъща
днес ще го заведе на лекар, дано да му е чисто гърлото и гърдите, много ми се иска да държиме до максимално късна възраст с АБ-ка
Ама няма. Чакам шестица от тотото, сигурно и фиш трябва да пусна. Ааа, не се похвалих - счетоводителката ми е внесла два болнични от преди една година. Третият е сбъркан, но пък лекарката, която трябва да ми го оправи е в чужбина

Много сте мили всички,радвам се че съм част от Януарки 2011

Болни,болни,ужасно....много висока температура,кашлица...
Аз съм като изцеден лимон,децата...
Сега толкова и се спеше,че си отказа манджата,това не се беше случвало до сега,дожаля ми и забърках едно АМ,направо го вдишна и заспа.И да ви питам колко мл.мляко пият вашите бебоци на ядене,Нелката пие 230мл.,но от известно време май не и стига.
При нас обявиха грипна епидемия,но децата продължават да ходят на училище,както винаги ще ги спрат като отшуми грипа 

.Препоръчани теми