Още малко празненства, за да са всички на една! ЯНУАРИ - 31

• 29 701
  • 757
  •   1
Отговори
# 255
Бебешче, измъчи се ти... spoko
Дръж се, ще мине всичко, до юни Тея ще тича повече от батко си!
Нещата ще се решат до края на март, ще видиш!
Много положителни мисли и гушки от нас!  Hug Hug Hug

# 256
Ех, ако можех са ти позволя да не работя (или ако се бях оженила за милионер  Whistling Mr. Green), цял живот щях да уча!!!

Катенце, седя и мисля и все пак да попитам - как точно ще помагаме Mr. Green Mr. Green
Ще даваме акъл  Mr. Green hahaha

Ноеми, както винаги свежо включване Hug АКо съм женена за милионер последното нещо, което ще правя е да уча. Сега щях да съм в Пунта Кана с чашка с чадърче в ръка или на шопинг в Дубай, на ски в Аспен и др такива тежки занимания

А за даването на акъл, аз на майка ми така и казвам: Ако ще носиш пари и ядене, си добре дошла. Ако ще даваш акъл по-добре не идвай Joy hahaha Ма да ми е жива и здрава, тя е най- коректната тъща на света, идва рядко, с пълна чанта с ядене, стои 2 дни, изчиства ми къщата и си тръгва. Както казва моя мъж- случил съм на златна тъща

А аз на златна свеки, не че не ме изкарва на моменти извън кожата ми де, но много добре се гледат с Марти. Сутринта се обади, изкара ли са много спокойна нощ, той си е спинкал, без кашлица. Беше го нахранила и играеха. Дано да се размине АБ Praynig днес ще го заведе на лекар, дано да му е чисто гърлото и гърдите, много ми се иска да държиме до максимално късна възраст с АБ-ка
Аз отивам на парна баня и масаж, направо гърба ми се роди от 2 дни, че го бях много закъсала последния 1 месец от болки

Мадлен, и моя момък е с вашите мерки и теглилки и хич не ми се струва фин. Едвам го нося вече

# 257
Ха,добър ден!
Минавам да ви почерпя виртуално за вчерашния празник на малката.

Кали на няколко часа-

и на 1 годинка -
Честито и на всички останали !

# 258
  • София
Честито на вчерашните и днешните ни рожденици! да са здравички и усмихнати!

kak@r@la, размечта ме. Искам в Пунта Кана, може и в Аспен... Еххх...Абе в краен случай и масаж и свекърва, гледаща внуци няма да откажа Simple Smile Ама няма. Чакам шестица от тотото, сигурно и фиш трябва да пусна. Ааа, не се похвалих - счетоводителката ми е внесла два болнични от преди една година. Третият е сбъркан, но пък лекарката, която трябва да ми го оправи е в чужбина Mr. Green
Бързо оздравяване на болните! Този вирус с високата Т е отвратителен. Аз, нали съм паника, не смея да пусна каката на детска от края на декември, че вече месец са болни почти всички. Съответно доста се изнервям с двамата, ама от другия понеделник ще я пращам.
Ети, много се радвам,че вторият ден в яслата е по-успешен!

# 259
  • бургас
запис от мен  Simple Smile най-накрая си имам нет вкъщи  Laughing
почвам да чета  Wink

# 260
  • София, Лагера
УУУУпс! Како Рала, исках да кажа, че ще уча в самолета за Пунта Кана  hahaha
(а сериозно - щях да нарамя една раница и да обикалям планините... от най-западната до най-източната точка на Индонезия, после от Панама до Огнена земя, Памир е за накрая, че за там си трябва тренинг...)

bonbolina, весел празник! Party Party

Уелкъм Клео,  я кажи как вървят нещата при вас, че те мислим? Hug

Последна редакция: ср, 25 яну 2012, 14:05 от Ноеми

# 261
Огромно благодаря на всички за хубавите пожелания за вчерашния Рожден Ден на Буба Hug Много сте мили всички,радвам се че съм част от Януарки 2011 Wink Hug

Честит Първи Рожден Ден на днешните рожденници! Много здраве и късмет им пожелавам! Весел празник на семействата им  bouquet

У нас положението хич не е розово Sad Болни,болни,ужасно....много висока температура,кашлица...
Моля се вече да минава Praynig Praynig Praynig Аз съм като изцеден лимон,децата...

Ох,да не ви занимавам вече с мойте проблеми Confused

Хубав ден на всички Hug

# 262
  • Пазарджик
Ей ме на и мене тук,дребната не ме остава да седна пред компа.По някога ми идва в повече това висене по краката ми SadСега толкова и се спеше,че си отказа манджата,това не се беше случвало до сега,дожаля ми и забърках едно АМ,направо го вдишна и заспа.И да ви питам колко мл.мляко пият вашите бебоци на ядене,Нелката пие 230мл.,но от известно време май не и стига.

Бебеш мила прегръщам те,само ако можех да се телепортирам при тебе за да ти помагам и да свия сърмите на домашните
какаРала стискам палци да се разминете с АБ, компреса с извара има чудесно действие и при зачервено гърло, и при кашлица
Много гаден тоя вирус,бързо да оздравяват всички малки  и големи HugПри нас обявиха грипна епидемия,но децата продължават да ходят на училище,както винаги ще ги спрат като отшуми грипа #2gunfire
Моето око вече е добре,още е подуто ,но нямам дисконфорт,вчера разбрах какво значи-Хем да те сърби,хем да те боли Mr. Green

И понеже днес много се смях с бебоците ядящи Судокрем/във фейсбука/Нелката реши да ме "зарадва" и тя,като я видях направо щях да припадна,беше се намазала като гейша с крема ми против бръчки,сигурно до 60 годишнина няма да се набръчка Mr. Green

# 263
  • София, Лагера
Ау, като стана дума, и аз да попитам... момичета, вече кърмя Тервел само по 3 пъти на ден, но кърмата ми значително намаля и мисля да започна да му давам АМ. Дайте акъл какво АМ е подходящо, че на тази тема съм много боса!
На Пресиян на 1г 3мес започнах с Лактана Био... ама сега не знам откъде да го намеря, че от аптеката, откъдето го взимах преди, вече не работят с млека...

# 264
  • Пазарджик
Ноеми във всички големи вериги-Била,Калфланд ,ДМ и др.има обособени места за бебета-памперси,пюрета,сокчета и млека.Тук в нашия град имаме и по малки магазинчета предлагащи само бебешки храни.Иначе за АМ ,близо 10-11мес.бяхме на Милумил,но отказа да го яде,не исках да и давам още кис,мляко и взех на Хумана 3-има бананов вкус и си го пие с кеф/на мене също ми допада Mr. Green/

# 265
Тути, по колко пъти на ден пиете АМ? И като самостоятелно хранене ли е или към друга храна?
Ние не харесахме Хумана 3  Peace.

# 266
какаРала Ех, размечта ме...но виж ако мъж ми беше милионер, щях да си отворя баничарница и да си пека по цял ден...+ родопски клинове.

tuty1  Hug Hug

ral_r  Praynig Бързо да се оправяте!
Бебеш Ох, мила много си силна щом издържа толкова много неща...

клео  Hug Hug Hug

# 267
Калина също е на Хумана  Peace

# 268
  • София
Ноеми, аз съм взела на Лактана 3 с плодов вкус (банан и портокал), още не съм го давала, че се кърмим, но ми казаха, че е вкусно и децата добре го приемат

Бебеш  Hug

Клео, кажи как сте

много болни, аз се притеснявам таткото да не домъкне някой вирус от работата, ама каквото  такова, няма как да се изолираме

Зайке, как върви твоята бременност? по ръзлично ли е от първия път, повръщане, гадене?

# 269
  • Пазарджик
Тути, по колко пъти на ден пиете АМ? И като самостоятелно хранене ли е или към друга храна?
Ние не харесахме Хумана 3  Peace.
Пие го само вечер преди заспиване,слагах и към десерти-грис и кремчета,но два пъти и правя вече с прясно мляко.

Общи условия

Активация на акаунт