Още малко празненства, за да са всички на една! ЯНУАРИ - 31

• 29 554
  • 757
  •   1
Отговори
# 675
Джанчето, честит рожден ден! Дай Боже винаги да се чувстваш на по-малко отколкото си!

Чакаме да се разписваш по-често.

# 676
  • София
Честит рожден ден на всички празнуващи! Бъдете здрави

Бебеш, аз няма да повтарям казаното досега, само стискам палци кризата да завърши с благоприятен за теб край  Hug

Имам въпрос към тези, които взимат храна от Ян Бибиян с доставка до вкъщи - към колко часа пристига доставката?

Мацките от любовния триъгълник - по-кротко го давайте, че на човек му става неудобно да чете темата и се чувства излишен   Mr. Green

# 677
П.п. тук голяма любов, голямо уважние избухна нещо, а още не е станало време за аперативче даже Simple Smile)

Тука при нас някой вече повръщат Laughing Нали знаете какво означава на село "да вземеш хляба": сутрин мъжете стават много рано под предлог, че ще идат да вземат хляба рано рано от фурната, докато е топъл и пътьом обръщат по няколко ракийки в кръчмата, това да ви кажа се разиграва в 7-8 сутринта.
Което ме подсеща за една забавна история: бяхме преди време нашата си компания на една супер яка вила Кордела, в Тетевенския балкан, красота голяма. Действието се развива през есента, в сезона на варене на сливовата. И бабата хижарка яко бушонирана, ама хич не и пука, явно не и е за сефте, а ние подбазикваме хижара " Бай Данчо, кво е станало с бабата бе". А той викаа " Аааа нищо и няма, падна от уаската " Mr. Green Само да вметна, че предния ден хижара беше варил ракия и беше мъртвец, същия ден го намерихме да кара уаската в поза вкаменен мъртвец, падна в една канавка и също толкова вкаменено и отработено излезе от нея.
Въобще се виждаха странни неща и хора. По тоя край носят сеното на гърба си в едни плетени като раница неща, много е смешно виждаш една купа със сено и едни крачка отдолу/ това винаги ми е напомняло за хобитите на Толкин/. И гледаш ходят някакви такива крачка,  на зигзак, в един момент падат настрани и там си остават, в страни от пътя Joy Или някой си кара бангията, спира по средата на улицата и влиза в някаква къща. Ти спираш, чакаш, чакаш щото си мислиш, че човека е спрял за малко да вземе нещо, а той си легнал и си спи вътре. Тогава един такъв така ни изтика от пътя, че за малко да паднем в реката, а аз пак разбрала недоразбрала седя в колата и си чета списание/ колата беше с десен волан/ и мъжа ми вика " Кво правиш бе овцо, скачай от колата  Laughing Та ни теглиха е едни джипове, с едни трактори. Добре, че дойде местния баровец, едър зърнопроизводител с коли за половин милион и трактори за още няколко, но с дочени гащи, вързани със сезал..... Абе това, което може да се види на село Елин Пелин го е разказал най-добре
Пиша без никаква пунктоация, но ми е трудно на тоя компютър

Бимбим, към 11.30 -12 ми я носят в Борово, а по спомени и ти май си в Южен квартал
Няма страшно, ще сложим червена точка Mr. Green

# 678
  • София
Честит празник на днешните малки рожденици!

Джанче, честит рожден ден и на теб!   bouquet

Бебеш, не мога да не взема отношение по твоя проблем с мъжа ти. Какво да правиш не мога да те посъветвам, но мога да ти споделя какво се случи в моето семейство когато Бобо се роди с няколко сериозни здравословни проблема. Аз бях в тотален шок, неадекватна. ММ се отдръпна от мен, и от Бобо. Правеше и говореше неща, за които никога не съм смятала че ще направи. Бях на ръба да го напусна. Сякаш беше друг човек. Това продължи около 2 месеца след раждането. После си стана пак същия, не, дори стана по-добър и мил към мен отколкото беше преди. Бобо обожава, всеки, който го познава, го смята за невероятен баща и съпруг  Heart Eyes. Сега когато говорим за този период от живота ни, той ми казва две неща. Първото е, че това е бил неговият начин (макар и твърде неподходящ според мен) да изживее шока и мъката си. Второто е, че всъщност държанието му не е било толкова лошо, ами на мен така ми се е струвало от гледна точка на депресивното състояние, в което бях изпаднала. Факт е обаче, че той се съвзе за 2 месеца, а на мен ми трябваха 2 години Sad. През това време той ми беше опората.

За ревността, все по-ревнива става Ади, но не към ММ, а към батко си. Всяко внимание към него е последвано от рев от нейна страна. Друго, което ме притеснява, е това, че започна да удря  Close. Понеже Бобо не го е правил, винаги съм си мислела, че само удряните дечица започват да посягат, ама за пореден път съм се лъгала. Като й се скарам, не съм сигурна, че ме разбира какво й казвам, и започва да плаче. Откъде се извъди побойничка не знам  ooooh!. Има ли и други дечица, които удрят?

# 679
ЧЕСТИТО НА ВСИЧКИ РОЖДЕНИЦИ,МАЛКИ И ГОЛЕМИ,КОИТО ПРОПУСНАХ! ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ, ЗАЩОТО ТОВА Е НАЙ-ЦЕННОТО!

Бебеш , тежко ти е. Тежко ви е в момента. Ако можеш потърпи още малко,преглътни, замълчи,или изчакай по-удобен момент да си поговорите,накарате и пр. Сега не е време да взимаш кардинално решение. Не само заради Тея,а и затова,че обстоятелставата са такива,изнервени. Не е лесно да гледаш детето сама,без бащата. И той да идва когато иска и има време да види детето. Да е далеч от всички грижи около него. Аз поне имам пълна подкрепа и помощ от моите родители,живея при тях.Трудно ми е с тях,но търпя. Мислех сега и на квартира да се изнасям,тази година,но няма да е. Заради парите. Помисли си ти как би живяла сама с децата- къде? най-вече. Как би ти минавал деня,вечерите? КОй ще ти помага? Как би се издържала финансово? Лесно е да се изнесеш,да се махнеш , да изгониш някой, но после идва трудното! Аз така се махнах в резултат на нерви,на импулс, на афект. После съжалявах. Сега вече-Не! При вас нещата са други. Потърпи още малко,изчакай. Помисли всички за и против. Кое ще е най-добро за децата,но и е важно и кое ще е най-добро и за теб! И ти си човек!

И на мен ми се ходи на Гърция. Предложение за някое малко и по-евтино хотелче на Халкидики?

Hug на всички

# 680
Здравейте и от мен Hug

Честит Първи Рожден Ден на Теодора на мама Елина! Красива и голяма госпожица да порасне!  bouquet

Честит Рожден Ден на Джанчето! Здраве и много любов ти пожелавам!  bouquet

Честит Рожден Ден на Еления /на патерици Embarassed/ Бъди здрава и успеха да те съпътства във всяко начинание!

Кате И аз вече сънувам лятото Crazy Аман от стууудд /пък тази седмица -20 Crazy Mr. Green/,искам зеленина,къси полички и блузки,жееегаа.....ех,мечти Whistling Whistling
Ама и това ще дойде... Peace /само дето тогава вече ще съм тръгнала на работа и ще съм от 8 до 5 затворена в офис Confused Twisted Evil/
Иначе ще си откараме в къщи и тази седмица с чайове и долекуване Crazy

Елч В ДК няколко пъти е имало прясно зеле - давала съм на Буба-приема се добре Peace

Маслини засега не съм давала. Обаче не съм се сещала,иначе на виждам проблем newsm78

Гери,Рали Надявам се Мона и Марти да са добре и да са преборили тоя гаден вирус #2gunfire

Ети Как е Ивка?

Още щях да пиша,ама забравих какво. Ще се включа по-късно пак Peace

П.С. Моля някой запознат с "рецептата" за черната ряпа и меда за кашлица да ми каже по колко пъти на ден се взима от него newsm78 Hug

# 681
Ехооо, привет!

Честит рожден ден на Теодора и на Джанчето и на Елениа на патерица! Живи и здрави, усмихнати и щастливи да сте!

Ети, Рал Hug Мона вече е по-добре. Спа до 11.30 часа и май проспа болестта. Естествено малко й тече цифката и подкашля, но вече не се брои за болна. Леко се стресирах как й беше циментиран носа с разни находища в странен жълто-зелен цвят като се събуди. Чудих се как е дишала. Как са вашите мадамки?

Ралче,  за тази ряпа се пита поне по два пъти  Mr. Green Аз да ти кажа доколкото разбрах /напомям, че нямам опит и на мен ми беше за сефте/ няма ограничение колко често ще я даваш. Както ти идва отвътре  Grinning

Како Р ти си си духовита по принцип ама тези дни надмина себе си. Добре ти се отразява спато, кефиш ме и мен ама не ми се чака на опашка  Wink

И аз искам на мореее и на топлооо, а що не и в Гърция. Сърбят ме ръцете да планирам ваканции, а имам работа и ме мързи...

# 682
Честит рожден ден на Елина!Да расте здравичка,умничка и засмяна!
Еления,с леко закъснение,честит рожден ден!Бъди все така готина мацка,с харизма и очарователна усмивка!Много здраве за цялото семейство!
Джанче,честито ти порастване и на теб!Здравето да те чака сутрин със закуската и да засища дългите години щастлив живот!
Честито на проходилите хлапета!
Ни маслини,ни зеле съм давала да яде.
Бебеш Hug,и аз преди време съм ползвала есенциите на Бах,бях доволна.
Оф,все повече се убеждавам,че "Тайната на щастливия брак си остава тайна".
Момичета,какви са тия оргии,това чудо,засрамете се!И  то във форум за майки с деца.... Simple Smile
Как да се турна и аз в тази  група Януарски бебета във фейса?
Болните-бързо да се оправят!

# 683
Честит рожден ден на Теодора! Нека да е здраво и щастливо дете!  Hug

Прясно зеле - да, газообразуващо е. Не съм давала още.Мед е опитвал. Peace Маслини давам понякога и ги намирам в пелената както съм ги дала Laughing

Ноеми, аз съм с две леви, ако това те успокоява Laughing Mr. Green
Ако на някой ще му е олезно да кажа защо стана така.Реших, че втория етаж ще пека в малка тавичка и сложих едно яйце.Стана много трошлив блата и се разпадна.Друг път винаги изрязвам, защо реших да експериментирам, не знам.  Tired

Нощни, този пастет добре звучи. Всичко пасираш ли? Лук, маслини и яйца? Яйцата с белтък и жълтък и маслините без костилка? Така ли?

Рал
, за черната ряпа, 4-5 пъти мисля, че е достатъчно  Peace

Кака Рала, докато другите те изнасилвате, може ли да ме вземеш с теб в Гърция?  Laughing
Фаворитка си ми тези дни!  Hug

Мила, честит рожден ден! Пожелавам ти много любов, здраве и незабравими мигове! Прегръдки много!  Hug

# 684
  • ул. "Мечтание"
Нощни, този пастет добре звучи. Всичко пасираш ли? Лук, маслини и яйца? Яйцата с белтък и жълтък и маслините без костилка? Така ли?

Около 200 гр маслини, купувам си с костилките и си ги чистя сама, 2 яйца сварени, половин-една глава лук (не много голям), 1-2 лъжици олио олио (не обичам зехтин), малко лимонов сок, бухам всичко в робота и бръмча докато стане гладко.

# 685
Все забравям да кажа на Люба, честити ходещи крачета на Лия. Честито и на останалите проходили мъници. Все напред и в правилната посока да ги водят крачетата.

И Зайко честит ти финансист/дипломат!

Аз маслини не съм давала, защото не съм се сетила. Зеле готвят в детската кухня, но моите и двете деца не го уважават.

# 686
  • Пазарджик

Около 200 гр маслини, купувам си с костилките и си ги чистя сама, 2 яйца сварени, половин-една глава лук (не много голям), 1-2 лъжици олио олио (не обичам зехтин), малко лимонов сок, бухам всичко в робота и бръмча докато стане гладко.
това и на мене ми хареса  ммммм
какаРала Joy hahaha
и да се похваля имаме си нови две зъбчета newsm44,четири от долу и два от горе

# 687
tuty1 Честитооооо!  Hug Ние сме наобратно , 4 отгоре и 2 отдолу и 1 кътник някъде там... Mr. Green

Уфф, трябва да си търся бременните гащи  Tired Взе да ме стяга инкубатора...

# 688
  • София
Ейприл,Бебеш мисля беше писала при първото ти питане че чака да и приемеш приятелството във ФБ за да те добави в групата,я кажи пак как си във ФБ?

# 689
Зеле още не съм давала, и от ДК не са давали.
Маслини е хапвала, харесаха и.
Мед още не съм давала.

Нощни, този пастет звучи добре, ще го пробваме  Hug

Тути, честити ви нови зъбчета.

КакаРала, тези дни си във вихъра си  Joy

Зайке, вади, вади бременните гащи, не може на бебо да му е тясно.

Общи условия

Активация на акаунт