Чакаме да се разписваш по-често.

)
Или някой си кара бангията, спира по средата на улицата и влиза в някаква къща. Ти спираш, чакаш, чакаш щото си мислиш, че човека е спрял за малко да вземе нещо, а той си легнал и си спи вътре. Тогава един такъв така ни изтика от пътя, че за малко да паднем в реката, а аз пак разбрала недоразбрала седя в колата и си чета списание/ колата беше с десен волан/ и мъжа ми вика " Кво правиш бе овцо, скачай от колата 
. Сега когато говорим за този период от живота ни, той ми казва две неща. Първото е, че това е бил неговият начин (макар и твърде неподходящ според мен) да изживее шока и мъката си. Второто е, че всъщност държанието му не е било толкова лошо, ами на мен така ми се е струвало от гледна точка на депресивното състояние, в което бях изпаднала. Факт е обаче, че той се съвзе за 2 месеца, а на мен ми трябваха 2 години
. През това време той ми беше опората.
. Понеже Бобо не го е правил, винаги съм си мислела, че само удряните дечица започват да посягат, ама за пореден път съм се лъгала. Като й се скарам, не съм сигурна, че ме разбира какво й казвам, и започва да плаче. Откъде се извъди побойничка не знам
. Има ли и други дечица, които удрят?
на всички

Аман от стууудд /пък тази седмица -20

/само дето тогава вече ще съм тръгнала на работа и ще съм от 8 до 5 затворена в офис 

Мона вече е по-добре. Спа до 11.30 часа и май проспа болестта. Естествено малко й тече цифката и подкашля, но вече не се брои за болна. Леко се стресирах как й беше циментиран носа с разни находища в странен жълто-зелен цвят като се събуди. Чудих се как е дишала. Как са вашите мадамки?

,и аз преди време съм ползвала есенциите на Бах,бях доволна.

Маслини давам понякога и ги намирам в пелената както съм ги дала 

,четири от долу и два от горе