Още малко празненства, за да са всички на една! ЯНУАРИ - 31

• 29 616
  • 757
  •   1
Отговори
# 525
какарала, днес си във вихъра си  Simple Smile върна ме към детството ми, имахме на плоча тумбалалайка  Simple Smile

# 526
адис, разкажи ни, разкажи за влака  Grinning. В дупка съм падала, като не си гледам в краката.

# 527
  • София
Ееее, няма такава седмица...

Не ни стигат всички болежки, ами Ива тази вечер тичаше, препъна се и се преби. Разходка до любимия Пирогов. Сега е здраво бушонирана, лявата буза е два пъти по-голяма от дясната, а устата е изкривена. Според доктора утре щяло да е по-зле. Вече не знам да плача ли или да се смея.
Утре ще я снимам и ще кача снимки Mr. Green Mr. Green

# 528
  • София, Лагера
ох, Етииииии... ooooh! Tired

без контектст:...
След семеен скандал родителите са се затворили в различни стаи. Детето чука на вратата на стаята, в която е майката и разтревожено казва:
- Мамо, мамо, татко се е качил на балконския парапет и се готви да скочи долу...
Отвътре се чува ядосаният глас на майката:
- Иди му кажи му, че не е разбрал. Сложила съм му рога, а не крила...

после ще ви чета...

# 529
  • София, Лагера
Има ли нещо задължително като ритуал/меню на прощъпулника освен търкулването на питата и хващането на предмет?
А, и аз исках това да питам! Нещо бели кърпи, гяволи.
А това с търчането по комшии  Joy Joy си го представих  hahaha

Бараба, наистина изглежда хубава питката! Ще взема да се пробвам (някой ден  Mr. Green) Тенкс за рецептата Hug

КакоРалааа, завидЕх си с цЕло сърце да днешната програма! Вземи и мен некст тайм! ма ти верно днес избухна и във форума!  Laughing Трябва да разказваш истории на по бира! ... М?  Flutter

Баф, таз Дарис много известна, бре  newsm78

... лелееееей, докато си пиша тук и Тервел утихна нещо... а той набарал едно сирене от масата, натрошил го внимателно... и сега е из целия хол и старателно омазано по дрешките и чорапките му...  ooooh!  Laughing ама поне му беше много интересно!  Laughing
отивам да ликвидирам последиците...

# 530
  • Пазарджик
Ети Hugмилата Ивка Hug
Бебеш няма край вашето,бързо да се оправя ТМ
Пате аз по принцип не съм много спъната Mr. Greenама ММ ме видя как падам веднъж и име ми излезна,а тогава нещо ми се подкосиха краката и паднах като талпа на съвсем равен асфалт Mr. Green
за питката,знам,че трябва да е без мая,защото е обреден хляб,то и моята питка не е много обредна щото има яйца,а и си бяхме само ние четиримата  и много си я обичаме тази,често я правя.За фигурките върху питката ,знам,че не трябва да се мажат с жълтък за да не прегарят
Люба и аз го разбрах,но ми подариха пазарска чанта,купих си и мокри кърпички на оранжевия памперс 2по 64бр.-не струват,много са сухи

Последна редакция: пт, 27 яну 2012, 22:42 от tuty1

# 531
Здравейте Simple Smile
Аз не съм чела от няколко дни, вие почти сте изписали темата.
Влизам основно да поздравя рожденниците от последните няколко дни.
Да бъдат здрави, усмихнати и безгрижни!!

Бебеш, Тея - наистина много си напатихте, трябва вече да се оправяте  Hug
И да се похваля, че Елина тази вечер проходи.
За успокоение на всички, чийто бебета още не ходят, тя се пусна изведнъж. До днес вечерта си пълзеше и ходеше на колене и изведнъж се пусна. От тогава само ходи, клатейки се като пияница.. Много е смешна  Heart Eyes

Гъбка, благодаря за добавянето във фейсбук   bouquet
Тези дни не мога да си надигна главата, уча испански и имам тест в понеделник, та...

Hasta la vista, baby  Grinning Grinning

# 532
  • София
Честит рожден ден на днешните рожденици  Hug Да  сте живи и здрави  newsm59 newsm67 newsm38

Днес нещо ме мързи да чета  Rolling Eyes

bubi_barabata видях, че страхотна содена питка майсториш  Peace

Аз за първи път чувам, че не трябва да е с мая  Rolling Eyes

Майче и аз се чудя за прощъпулника  Thinking

Ети  Hug

Кате завиждам ти за разходката и аз карах ММ да излезем днес, но той не пожела  Rolling Eyes Излязох сама до ДМ на Лъвов мост и се скапах от бутане на количка, добре че сме почти с гуми на джип  Mr. Green

# 533
Между другото ако ни чете мъж, ще падне: жени спорят за коли в бебешки форум Laughing
...
Е той ви чете, но не смее да се обади, че тук повечето каки със задно....  Joy

# 534
Честит рожден ден на малките ни госпожици! Много да радват мама и тати!!!

И аз мисля утре да правим прощъпулник. Аз пък четох, че питката трябва да е сладка, а те се правят с мая. Мисля само белия чаршаф и търкулването на питката да спазим. Ама пък ще е интересно да накарам гостите да тичат по улицата. Съседите да вземат да си помислят, че вкъщи има пожар...или мишки

КакаРала, народът казва, че Форд и циганин зимно време не вършат работа

# 535
 Честит рожден ден на Емилия, Никол и Ан-мари! Здраве и детство изпълнено с игри и щастие! Да са живи и здрави порасналите човечета, които не можах да поздравя!
 Аз ви чета най-редовно, но нещо не мога да се включа. При нас нищо ново, Рая си е с два зъба, не е проходила, заспива нощем трудно, мен една глава ме боли втора седмица и май ще се окаже някакво кръвно. Не излизаме и това допълнително утежнява обстановката, все и е скучно и мрънка нон стоп. Аз също за сефте чувам за маята и яйцата за прощъпулната питка  newsm78, но не че имам някакъв опит.

# 536
като изключим неприятните инциденти (погал по препатилите главици..) и болниците, ех, че ентър(или май екзит-, честит петък, така де:)тейнинг и весел ден сте изковали, бравос  Grinning

честито на порасналите днес принцеси, растете здрави и много щастливи за радост на всички Simple Smile   bouquet

Леприкончик, нашите девойки сигурно последни ще имат прощъпулник, явно обмислят какво да си грабнат от масата още  Wink)) та дотогава може други моди на питите да дойдат, споко

хубава и лунна!  Hug

# 537
ей, човек да не излезе с колеги значи!
изписали сте 6 страници! добре, че имаше много за коли та се "четеше" бързо от нешофьорки Simple Smile))

рали, и без да казваш си личи колко ти е било скучно днес Laughing
а тумбалалайка ми е една от най-любимите песни. още като бебе много често я пеех на дара, ама пусто тя  е със свежа балканска кръв и все чака да подхвана някоя по-бързичка, за да се клати в такт. та напоследък я пея с щракане с пръсти и сме доволни и двете Laughing Laughing Laughing

# 538
  • ул. "Мечтание"
Пууу, днеска цял ден не мога да ви догоня!  Joy

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЧКИ!!!

Eмилия на мама Violini
Никол на мама Kamelia_petkova
Ан-Мари на мама Ну Заяц

Да са живи и здрави и радост и гордост на мама и тати!   bouquet Hug

Айде, утре ще пиша "по същество", вече много се изморих.

# 539
  • Сандански
Абе,девойки,вие сте написали цял роман днес Crazy

Честит рожден ден на днешните принцеси!!!Да са здрави,красиви и талантливи!

Ети в серия е влезнала Ивка май - много бързо да излиза от нея и да тича здравичка Hug

За питката и аз знам,че трябва да е сладка и омесена от майката.При нас традицията е,както Люба е написала - раздава се на децата,които тичат без да се спъват.

Ноеми тоя виц цяла седмица го чета в тоалетната на Нарру  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт