Още малко празненства, за да са всички на една! ЯНУАРИ - 31

• 29 587
  • 757
  •   1
Отговори
# 615
Това за близостта го написах само защото бубето отвори темата.
Ралка,точно това е проблема,че не мога да разчитам на него. В най-трудния ми момент в болницата,когато вдигнах температура,той пак ми се развика, за пореден път телефона ми си го отнесе.
В деня в който ни казаха че операцията ще е след 2 дни, първия му въпрос беше , ами явор. До този момент бяхме обсъждали хиляди пъти въпроса къде ще е Явор. Явно го ужасява идеята да е сам с мен 3 дни.

Аз съм решила. Исках от вас мнение, вие бихте ли позволили ви говорят така.

# 616
Бебешондел, извадено от контекста на вашите лични отношения е много трудно да се изкаже мнение.
Аз лично никога не бих позволила да ми говорят така колкото и силна да е изобщо употребата на думата никога. Но в същото време съм сигурна, че много стъпки са извървени от двете страни преди да се стигне до тези думи и нещата са много по-комплексни. Без съмнение, вина имате и двамата.
Нямам представа що за човек си ти или мъжът ти и лесни или трудни характери сте, но това не е толкова важно, защото хората се намират някак си и се научават да живеят заедно, ако споделят общи виждания за важните неща, ако се обичат и най-важното ако се уважават.
Ти много пъти си се изказвала не особено уважително за мъжа си и явно си го пренебрегвала за сметка на децата, поне в постовете си във форума. Нещо, което аз също никога не бих направила по отношение на моето момче.
Така че ситуацията е сложна и това какво ние бихме или не бихме позволили да ни говорят няма особено значение за вашия конкретен случай.
И аз ще повторя другите момичета - животът си е твой и ти решаваш кое е най-добре за теб. Не взимай решение под влияние на емоции, но и ако не се чувстваш ценена като човек и като жена в тази връзка, намери най-добрия начин да излезеш от нея.

# 617
Сега отидох да видя- медоклор форте е аб Някой давал ли е?

# 618
Аз затова казах, че съвети не давам. Всеки си усеща нещата сам за себе си
Честно казано ние също се е случвало да си казваме грозни неща, но после сме сядали, когато се уталожат страстите и винаги е ставало ясно кой какво и защо. Де да знам, на мен ми е странно някой като каже, че никога не се е карал с половинката си, но хора всякакви, свят широк.
Имай предвид, че мъжете в стресови ситуации са малко неадекватни, мен някой път моя така ми е реагирал, че съм му казвала " Абе ти си нереален бе пич". Тяхната психика малко странно е устроена, направо съм го питала дали има нужда да му удара 2-3 шамара, че да слезе на земята.
Та има и такива модели, може и твоя да блокира в стресови ситуации, ти си го познаваш най-добре

Уондър, как е Мона? В коя фаза на вируса сте? Да ти кажа само още нещо за сиропите:
Аериус е казала да го пие 2 седмици/ както ти казах, сутрин по 2мл преди хранене/, мен малко ме притеснява това newsm78
Вентолина го беше пил 3 дни/ 3 х 3 мл/ и го спряхме, явно наистина е доста силен и опасен сироп. Мъж ми твърди, че Марти е пощръклявал от него
А този третия, че нещо не мога да възпроизведа името го пие вече цяла седмица/ 3х 1 чаена лъжичка/ като последните 2-3 дни му го давахме по 2 пъти на ден, тя накрая беше казала само ако кашля. И днес го спряхме
и всъщност от вчера вечерта остана само на инхалации, но още си има по малко остатъчна покашляне от време на време

Последна редакция: нд, 29 яну 2012, 19:28 от kak@r@la

# 619
Здравейте и от мен Hug Май скоро ще излезем от гадния период в който сме влезли Rolling Eyes Praynig Praynig Аз съм на АБ вече трети ден,след като в петък по обяд вдигнах 40 градуса температура,треперех като лист и направо не знаех къде се намирам/още повече ме ужасяваше мисълта ,че съм сама в къщи с децата Cry Confused/
Буби благодаря ти, че ни мислиш Hug  bouquet
Рожденния ден на малката го отложихме за другата седмица /не можем да стигнем до него от болести Confused Cry/

wondergirl Вие как сте? Какво й даваш на Мона за кашлицата? Днес и ММ купи черна ряпа,решила съм довечера да я направя Peace Нали след като престои една нощ тогава се пие от сока? На малката обаче дали да дам,че и тя кашля newsm78

Бебеш - Попрочетох от горе отгоре. Трудно се взимат важни решения в такава ситуация и момент Peace Каквото и да решиш - с теб съм,но помисли както са ти казали и другите мацки - добре Peace Бързо оздравяване и на вас Hug

Меги - Честит Рожден Ден /на патерици Embarassed/ Бъди здрава,винаги усмихната и лъчезарна и много обичана  bouquet

Честит Първи Рожден Ден на вчерашните и днешните рожденници! Да пораснат големи и умни дечица и много да радват мама и тати!  bouquet

# 620
Ех, како Рала, злато си! Точно си мислех, че не те питах кое колко време ама не ми се искаше да те занимавам пак.
Мона е в пика на болестта все още - с висока температура и не иска да яде. Но пък кашля доста по-малко от Макси. Надявам се утре да е пушка. Сутринта мисля в пълен състав да посетим Попова да видим кой докъде го е докарал с вируса. Аз ти казах, че Вентолина е силен и съм забелязала същия ефект като мъжа ти.

ral_r, давам Флудитек /сиропа, който кака Рала не може да възпроизведе  Wink/. Педи го изписа на Макси, но и на Марти на Рали и понеже Мона вируса я подхвана извън работното време на лекарката, а аз вече се възползвах достатъчно от услугите на спешния център за да не ми се занимава с тях, заложих на лечението на Макси в дозите на Марти  Grinning Засега действа добре. Дадох веднъж от ряпата на Мона, но подходих предпазливо и не съм повтаряла. Иначе борим кашлицата предимно с инхалации с физиологичен разтвор.

# 621
Момичета, сега се добирам до компа... Съвсем за малко...
Остават още около два часа до затваряне на МОЛ-овете - в ДМ не само има 30% намаление за сметки над 30 лв, но и памперсите на "Памперс" са на промоция. Двете промоции се натрупват!
Хукваааааааааам...

# 622
Гери Благодаря Hug И Марти ли е болен?/ох,изпуснах доста неща от темичката,ама как ме тръшна и мен тоя вирус ooooh! Tired Нашия доки ми каза да давам Проспан,но ни изписа и от Улевинките за носа й,че едни зелени сополи точеше ooooh! Засега май добре й действат Peace
Как се правят инхалации с физиологичен разтвор Embarassed

За ряпата - трябва да се издълбае в средата и една чаена лъжичка мед да сипе,нали? /за първи път ще го правя и си нямам на идея какво ще стане,ама мисля аз да се възползвам от тоя елексир и да дам и на каката/ Peace А по колко пъти на ден се взима от него?

Hug

# 623
приветос Simple Smile

за неразбралите каква е промоцията на ДМ и до кога?

# 624
Сега разбирам защо днес имаше такова стълпотворение в ДМ, аз пък нямах какво толкова да купувам, сдобих се само с кола маска, ако знаех щях да накупя на майка препарати и козметика
Crossing Arms

и за да не ми излезе име на заклета пияница, в своя защита ще кажа, че в последните 2 години почти не бях пила алкохол, от ноември насам чат пат по чаша вино. Но винаги много се забавлявам на подобни простотийки

Последна редакция: нд, 29 яну 2012, 20:17 от kak@r@la

# 625
Честит рожден ден на вчерашните ни рожденници - малки и големи! От здраве, пари и късмет да не се отърват!

Мадлен, и на Дария и опират краката в предната седалка, но според мен не е от колата. Още са им къси краченцата, като пораснат ще падат надолу и ще им е ОК

КакаРала, много е яко  Joy Joy Joy ще си го крадна

Ние направихме прощъпулника вчера. Дария хвана кубчето за архитект и веднага след това химикалка в другата ръка. Да се похваля с кулинарните ми постижения. Питката е в тавата, щото не пожела да се извади  Embarassed

# 626
  • София
Добър вечер и от мен Simple Smile  Hug

Kate84 днес имаше -30% за суми над 30 лв.  Peace

Да не остана и аз по-назад попрочетох каква тъмна и дълбока тема сте захванали. Фен съм и споделям постингите на Гери (уондъргърл) и Елч  Peace Имам само едно питане  Laughing Бебеш, когато сте били по-добре материално имало ли е подобни проблеми и обмяна на нежности и комплименти  Thinking
Била съм свидетел как след като мъжа на много мое близко семейство остана без работа и за около половин година стигнаха до развод. Ние с ММ си имаме една терапия  Mr. Green Ако искаш ти разрешавам да я изплагиатстваш  Mr. Green Нека всеки от вас седне и напише на един лист какво му харесва, какво не му харесва и съответно какви "изисквания" има към партньора си. След това си разменете листата, без да си говорите, че започва пак скандала и на чисти глави на другия ден седнете и възможно най-спокойно и човешки започнете да говорите  Peace

# 627
  • Пазарджик
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ЕЛЕНИЯ!

Здраве, истински приятели и безброй вълшебства ти желая от сърце!

Дийзи страхотна питка и торта  bouquet
КакаРала Joy Joy Joy

от доста време коментираме темата с домашен любимец в къщи,и днес Таня ме посрещна с тази песен

# 628
Добър вечер и от мен Simple Smile  Hug

Kate84 днес имаше -30% за суми над 30 лв.  Peace

Да не остана и аз по-назад попрочетох каква тъмна и дълбока тема сте захванали. Фен съм и споделям постингите на Гери (уондъргърл) и Елч  Peace Имам само едно питане  Laughing Бебеш, когато сте били по-добре материално имало ли е подобни проблеми и обмяна на нежности и комплименти  Thinking
Била съм свидетел как след като мъжа на много мое близко семейство остана без работа и за около половин година стигнаха до развод. Ние с ММ си имаме една терапия  Mr. Green Ако искаш ти разрешавам да я изплагиатстваш  Mr. Green Нека всеки от вас седне и напише на един лист какво му харесва, какво не му харесва и съответно какви "изисквания" има към партньора си. След това си разменете листата, без да си говорите, че започва пак скандала и на чисти глави на другия ден седнете и възможно най-спокойно и човешки започнете да говорите  Peace

На чисти глави на другия ден продължават злобните погледи и коментари.
Когато сме били добре материално не е било по-добре с ласките. Просто не съм обръщалаяма пари" . Дори като взех 2880 лв като студентка /за явор/ пак ми се пееше тая мантра, не ми се позволяваше да купувам нищо, да имало за черни дни. Взе се първата количка от продавалника и едно сгъваемо легло, майка ми купи дрехите и така.

Някой ползвал ли е цветовете на д-р Бах?

Последна редакция: нд, 29 яну 2012, 21:08 от Бебешондел

# 629
"Всички щастливи семейства си приличат,но всяко нещастно семейство е нещастно посвоему"-както е казал творецът.Във всеки един  брачен съюз има моменти,когато единият партньор е разочарован от другия.Трябва да се мисли много рационално и да не се действа емоционално и прибързано.Винаги  има черно и бяло,ин и ян.От моята баба знам да не се меся в чужди семейства.Аз подобно отношение и поведение не бих търпяла,но аз съм си чешит.Бебеш,желая ти несломим дух и най добрият за теб изход от ситуацията Hug
Аз от снощи официално съм У фейсбука.Като ме нападнаха ония ми ти дечурлига,навъртях 100 приятели за 12 часа.Ще ви тормозя и там-Надя Цветкова сам.А как става номерът с приемането в групата?

Общи условия

Активация на акаунт