Още малко празненства, за да са всички на една! ЯНУАРИ - 31

• 29 568
  • 757
  •   1
Отговори
# 630
Пратих ти покана за приятелство  Hug

# 631
 Бебеш, взаимоотношенията м/у двама души са сложно нещо, трудно човек би могъл да даде съвет в такава ситуация. момента е труден, много ви се събра и на двамата, аз също съм на мнение, че мъжете не в редки случаи са малко неадекватни в ситуации на стрес, а и мисля, че финансовите затруднения, които имате, в комбинация с това че в момента не работи си дава отражение. предстоят ви трудни моменти, моменти в които повече от всякога ще имате нужда един от друг, моят съвете не избързвай с подобни решения. след време, ако нещата не са се променили и са същите, можеш да мислиш в подобнаа посока, но сега не е момента  Hug
 не мога да продължа сега, но утре ще довърша...всичкиии болнички да оздравяват бързо  Hug

# 632
  • София
Едно малко късно включване и от мен, добра Ви вечер на всички! Сега успях да изчета това, което пропуснах през последните няколко дни покрай гостите и рождения ни ден. Да кажа само че мина приятно, Боби беше усмихнат и закачлив както обикновено. Та баби, дядовци, лели, хапване, пийване, подаръци, торта, свещички... като на рожден ден, хихихи  Laughing
Бебеш  Hug  Hug  Hug
Четох внимателно това, което си писала, както и съветите на другите момичета и не искам да се повтарям. Ще кажа само, че и аз като повечето смятам, че в труден момет като този, в който се намирате- болни деца, безработен съпруг, финансови затруднения, съжителство с родители, не е хубаво да се вземат такива кардинални решения. Все пак и двамата сте изнервени и под влияние на ситуацията. Опитайте се да поговорите, да си спомните защо поискахте да сте заедно и да създадете Явор и Тея, хубавите моменти и т.н. А по- натам ако наистина считаш, че не си оценена и уважавана, а нагрубявана и пренебрегната, вземи правилното решение. Стискам ти палци и се моля да се поуспокоите и децата да са здрави  Hug

Лека нощ от мен и до утре  Tired

# 633
Честит рожден ден на Макси и Теодор! Бъдете здрави и усмихнати деца! ( на малка патеричка)

Елениа, честит рожден ден! Здраве, усмивки и любов  bouquet

Дейзи, честита ти архитектка ( има ли ж.род?  Crazy). Питката е чудна, тортата страхотна! Браво!!!

Бебеш, Нощни използва Баховите есенции. Peace

Люба, честити ви ходещи крачета!  Hug
( искам и аз вечеее Crossing Arms)

Бебеш, като цяло съм съгласна с мненията преди мен. Недей да вземаш прибързани решения. Сега и двамата сте изнервени, дайте си шанс да преминете през трудностите Hug

Аз днес се отдадох на тортоправене. Е, няма такава мъка. Sad Вторият етаж от тортата се разпадна и трябваше да се примиря, че ще е на едни етаж. Тежичко ми беше, но посвикнах с мисълта. Но сега имам нов проблем - не мога да направя украсата, която исках и мисля нова. Crazy Оставих я за утре, че изпуших вече Crazy

# 634
Хей, Еления, честит рожден ден! Пожелавам ти крепко здраве, много обич и щастие, а също и нерви като корабни въжета!  Mr. Green     bouquet  bouquet

Дейзи, честита ти архитектка (те професиите не се съгласуват по род, ама така ми е по-благозвучно)! И адмирации за кулинарните произведения!   chef

Тутиии, много яка песничка! Пуснах я на Зори и веднага разклати дупето.  Laughing Ама какво ще кажеш на Таня е въпроса?!  Mr. Green

Ох, Рал, голям зор си видяла! Ужасно е да имаш толкова висока температура! Аз миналата година покрай едно запушване на каналче бях вдигнала 39,5 и се тресях неистово, а представям си 40!  Shocked Надявам се час по-скоро всички вкъщи да сте много, много по-добре!  Hug

# 635
Ех да бях на негово място,спи по цяла нощ и единственото което прави през деня е да си играе с явор. Hugю
И това не е малко мила! Hug
аз съм на същото мнение както всички тук.напрежението ескалира върху отношенията ви с мъжа.Често се случва,и на нас се случва,но само истинската любов издържа на всички трудности по-пътя.
Вие скоро си подновявахте обетите ако не се лъжа.
Не бързай,дай шанс на любовта ви и семейството ви!
(от постовете ти личи,че в момента си много афектирана и на всичко слагаш черни рамки.)Изчакай.Нищо не губиш. Hug
Апък язе днес чукнах 30 ! Mr. Green
Нямах време да се отчета и да почерпя...имайте се за почерпени(мисловно) Mr. GreenВажното е че празнуваме у нас със свидни приятели и ми беше хубаво!
Благодаря на всички които ми се обадиха и писаха,като и на мамите тук- буби ,Пате Hug

# 636
Еления - ЧРД (тук все още е вчера Laughing) бъди много здрава и издръжлива и търпелива, че с тези две хали - дупе да  ти е яко.
Бебеш - каквото и да решиш прави го заради себе си и заради децата си. Не заради другите хора.
И аз като Кака Рала смятам да не давам съвети и да се изказвам, защото нещата отвън никога нямат нищо общо с действителността (както и думите - извадени от контекста) Аз съм казвала неща, за които искрено съжалявам и знам, че съм наранила любими хора, но на момента...това ми е било. После чак ме е срам от себе си. Но аз съм импулсивна и не му мисля много. Понякога е по-добре да си замълчиш обаче.
ММ не е бил голямата ми любов. Заобичах го постепенно. Не искам да живея без него. Понякога не мога да го понасям какви умнотии мъти. Че се караме, караме се, ама и ние сме си "екипче".

# 637
  • Варна
ЧРД elenia!!Жива,здрава,много обичана,ценена и с много поводи за исмивки!
ЧРД и на вчерашните рожденници Макси и Теодор newsm38 hbdtu
Дейзи- много са ти хубави творенията eat
Ние днес се напързаляхме много яко CrazyМорската е огромна пързалка!Като за финал така яко паднах,направо като талпа назад,ударих си и главата.Уфф още ме боли.
Промоцията на dm-а беше-правиш сметка над 30 лв. и на цялата сума се калкулира -30%.Разбира се Памперс 4-ка беше изчезнал отдавна,та взех 3-ка и един пакет от жълтите вече 4.Малко са ми странни така без лепки,но не е болка за умиране.Тях ще си ги слагам за вечер.Като цяло доволно,за сметка 80лв-отстъпка 24 bowuuИзкарах за дребния и карта за отстъпка за бебешките неща и ни дариха с торбичка с подаръчета-дребни,но аз мн обичам такива изненадки.
Момичета,я да ви питам за мнение.От известно време се чудя дали да не направя един прощъпулник и на Преско CrazyАми на горкото така и не му направих,първо не беше стабилен,после пък беше минало мн време от прохождането и така.Дали няма да е като символика,че късно ще се ореантира в жовота ooooh!Де да знам,размишлявам си.Вашето мнение какво е?Ааа м/у другото си е и доста спънат,все се пребива някъде..
Хайде лека от мен newsm46имаше още нещо,ама забравих newsm78

# 638
Честит рожден ден на Теодора на *Elina*!!  Heart Eyes
Ох, малко по диагонал откарах четенето, но няма как  Tired
Бебеш  Hug
Ети Как е Ивчето?
КакаРАла Ох, много радваш с тия постове, направо като се видим ще те изнасиля  Mr. Green
Болничките да дадат отчет!!
Сега яко се филмирах, Калинката да не донесе този вирус у нас  Sick
мед Вече дадох с чай или на филийка Peace
прощапулника Калин без никакво колебание грабна в едната ръка банкнота, а в другата паспорт /банкер и дипломат/. И накрая погна питката  Joy
Ноеми Ейй честити ходещи крачетааа! Вече няма носене  Mr. Green
Люба Ха честито и на теб!!!

П.П Калин го вдигам само като трябва да му мия дупето на мивката, иначе носене йок!

# 639
  • София
Добро утрооо!!!

Ето едно силно, черно кафе от мен Simple Smile

Отдавна не съм имала толкова спокойно утро. Двама липсват, третото спи, а аз пия кафе Simple Smile Имало живот значи Mr. Green

Честит рожден ден на малката Теодора! Да е жива и здрава и много да радва щастливите си родители!  bdbaloniЕлина, честит празник! Wine Glass

Гери, как е Мона?

Рали, как сте вие?

Еления, изпуснах рождения ти ден Sad Бъди жива и здрава, усмихната и положителна. И продължавай да си все така готина Simple SmileSimple Smile  bouquet  bouquet

Люба, да е жива и здрава сладката Лия и да седи винаги стабилно изправена  Hug

Бебеш, по-добре ли си днес?

Мед не съм давала още. Някой питаше за печено - давам.

Хайде до после...

# 640
  • Пазарджик

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ТЕОДОРА,МНОГО ЗДРАВЕ И КЪСМЕТ И ЖЕЛАЯ!!!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ДЖАНЧЕТО,ЖЕЛАЯ ТИ ДА СИ ЗДРАВА, ОБИЧАНА, ЩАСТЛИВА, УДОВЛЕТВОРЕНА, ОБГРАДЕНА ОТ ВЕРНИ ПРИЯТЕЛИ И ВСЕ ТАКА КРАСИВА, ОТЗИВЧИВА, ЦЕЛЕУСТРЕМЕНА И ОДУХОТВОРЕНА!ВЕСЕЛ ПРАЗНИК!

# 641
Ети, не не съм по-добре. Мм продължава да ръси бисери и все повече да ме убеждава че нит се бута нит се тика.Всяка сутрим се почва с караници и викове и така чак до вечерта и това е всеки ден от 1г

Адаш,честит рожден ден на патерица!

Последна редакция: пн, 30 яну 2012, 09:00 от Бебешондел

# 642
 Добро утро!
 Честит рожден ден на всички малки и големи, които пропуснах да поздравя, да са живи и здрави!   bouquet

Честит рожден ден и на днешното рождениче, Теодора! да е и жива и здрава и да има много късмет в живота!   bouquet

Еления, да си жива и здрава и много обичана!   bouquet

Честито и на всички проходили крачета!  Hug

какарала,  Joy  Joy  Joy

Гали, някой казваше, че може и на голям човек да се направи прощапулник, защо да не може да направиш и на малкия  Simple Smile

Надявам се болничките да са по-добре  Hug

Бебеш, дано и при вас, тази сутрин нещата изглеждат поне малко по по-различен начин.  Hug
 И на мен ми минават подобни мисли, за съжаление напоследък все по-често, но на този етап поради известни съображения се въздържам от вземането на подобни решения, макар и да мисля, поне доколкото се познавам, че рано или късно ще пристъпя към такова решение, ако нещата не се променят. Но каквито и да са били отношенията ни, повярвай ми, че в най-трудните ми моменти, когато са ни пращали на изследвания, със съмнения за страшни диагнози, когато изкара пневмококовата инфекция и се молех само да оживее, малко емоционално пиша, но понеже на  вчерашния ден преди 3год. ни приеха в педиатрията заради това и макар че не правя курбан винаги го отбелязвам. той е бил единствения човек, който истински милее, подкрепя, съпреживява и разбира всичко през което преминаваш. знам че не мога да сравнявам нещата, не се и опитвам, надявам се да разбереш какво имам предвид. оставете недоразуменията, в момента децата имат нужда от вас.  Hug

# 643
  • Пазарджик
Бебеш ,ще бъдеш съвсем скоро като нова,всичко което ти се насъбра,а то не е две-три дена,а вече цяла година напрежение си каза думата,много ми хареса това което ти е написала Ейприл
Цитат
Във всеки един  брачен съюз има моменти,когато единият партньор е разочарован от другия.Трябва да се мисли много рационално и да не се действа емоционално и прибързано
И това ще мине  Hug

Буби,все се каня да ти отговоря за ревността на децата,Нелката ревнува и не дава да гушкам нито сестра и,нито пък друго дете.Таня ме ревнуваше също много,не даваше да ме пипне чужд човек,камо ли прегръдка или целувка с мъж за повод,веднага идваше и се мушеше в мен.И с баща и не даваше да се прегръщаме,вечер като си легнем все ни караше да си показваме ръцете ,за да види,че не сме се гушнали Mr. Green
А за домашния любимец,със сигурност ще и вземем,сега е момента докато не сме се принесли в новия апартамент Mr. Green,само,че ми се ще Нелката да подрасне още малко,за да няма случки,къде с кучето,къде с нея .Мене ме изуми Таня(нали все малка я правя)от къде изкопа тая песен

# 644
Днес става 1 месец откакто Тея е болна.

Общи условия

Активация на акаунт