Още малко празненства, за да са всички на една! ЯНУАРИ - 31

• 29 554
  • 757
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Честито на всички, които съм пропуснала да поздравя, а са имали повод! Да са здрави и щастливи!
Гали, аз бих направила прощъпулник - хем за твое успокоение, хем според мен Преско ще се забавлява. Направи го с повече тичане и по-хитри предмети, като за батко. Аз агитирам една приятелка Mr. Green, да се включи в прощъпулника на Боян (когато му дойде времето), че и на нея не са и правили, а е направо еталон за спънатост.
Рал, много гадно. Бързо оздравяване!
Буби, за ревността - каката беше така. И сега също Simple Smile Явно си е характер. Не дава да се прегръщаме с баща и. Щом ни види започва "Забравихте ме, всички трябва да се гушкаме" и се вре между нас.
Аз понеже не отварям друг прозорец, забравих какво щях да ви казвам, ама нищо, после пак.
Само за Бебеш помня, но и аз съм на преобладаващото мнение, че ситуацията ви има страшно много утежняващи обстоятелства. Е защо всеки ден от сутринта почват скандалите? Щом той ни се води, ни се кара, пробвай ти да смениш тактиката. А и мисля, че щом нямате пълно единодушие (което е напълно нормално) е здравословно да му спестяваш някои неща. Той пък ще решава докога ще кърмиш или пък как да харчиш майчинството newsm78. А извинявай за супер нетактичния въпрос, но имаш ли свекъри? Не можеш ли да го изпратиш малко с Явор на гости? Абе в доста кофти положение сте, ама да мине операцията и възстановяването и после мисли такива неща. Иначе и аз съм понасяла (пък и казвала) големи глупости. Радвай се на децата и  се възползвай от ситуацията, че имаш помощ вкъщи  Hug.
Адис Hug
Всички болни бързо да оздравяват! Боян пак е кашлящ и сополив, а каката не е на детска, че не мога да ходя с него да я прибирам. Ще откача една седмица с двамата, затворени вкъщи.

# 646
ЧЕСТИТ ПЪРВИ РОЖДЕН ДЕН на всички дечица от последните няколко дни!!!

Не съм чела, но сега сядам да си наваксвам.

# 647
Добро утро!
Ети, мерси за кафенцето!  Wink
Тути, ама много е готина тази песничка, непрекъснато я пускам на Зори и жъне голям успех!  Laughing Прекрасно е, че си се навила за животинка. Наистина е по-добре да я вземете, преди да се нанесете в новото жилище, понеже знаеш, че докато са бебета неизбежно вършат бели, също като човешките.  Grinning А пък аз съм на мнение, че дечицата, които от малки имат контакт с животинки растат по-отговорни и по-добри не само към животните, ами и към хората!
Мрм, да се оправя Боянчо, че да поемеш въздух и ти!  Hug

Честит Рожден Ден на Теодора! Да порасне голяма, красива и добра! newsm59

Честит Рожден Ден и на Мила! Пожелавам й здраве и много радост! Да е обичана и щастлива, и девойките, и мъжо много да я слушат!  smile3525  party023

Аз днес ще суркам дребното на консултация в този сибирски студ. Принципно трябва да ни слагат ваксина и като се сетя как ще реве и ще страда, направо ми става супер кофти, ама на... няма как...

Бебеш,как е Тея? Има ли подобрение? Само да кажа за Аугментина, че преди 2 години ми го бяха изписали да го пия и смея да твърдя, че ми унищожи стомашно-чревната флора! Изпих една торба пробиотици, докато се позакърпя. Та антибиотиците всички са кофти, но понякога няма друг начин и все пак са за предпочитане пред възможни усложнения...  Tired

# 648
Тути, Мрм, мерси за отговорите. Очевидно не е едничката ревнивка нашта. Лошото е, че и кучът не дава да се прегъща друг, освен него и в момента вкъщи е такава борба за внимание, че лошо да ти стане.  Mr. Green  Но с ММ сме решили все пак да се помъчим да я свикнем, поне можем да опитаме.

# 649
  • Пазарджик
Буби при вас няма ли грипна епидемия,нали отменят консултациите по това време

и все забравям да пиша,имам внесени документи за втората година майчинство и подготвени за превод за дата-31.12,термина ми беше на 30.12,но на доста по ниска база newsm78

# 650
  • София
Добро утро Coffee
Честит Рожден Ден на всички малки и големи рожденници,които съм пропуснала bdbaloni
Бебеш,дано да вземеш най-доброто решение,но без да имате желание да промените отношенията си наистина няма да можете да го направите,желанието е в основата на успеха Hug
Всички болнички да оздравяват Hug
И аз съм с двамата вкъщи CrazyДими още поизкашля нещо макар че оздравя отдавна,пъки  в този студ и на мен ми е трудно вземането следобед,иначе мъж ми го води сутрин.Записах го на ски от 19ти февруари,дано да е здрав да отиде.
Хубав ден пожелавам на всички Hug
P.S. Някой ползвал ли е някой от Шуслеровите соли ?

# 651
абе, мацки, някой дава ли прясно зеле?
бъркам ли или то беше газообразуващо...
днес мисля да правя и се чудя дали да дам на дара

# 652
ха добър денс в тоз кански студ брррр , но пък има лъжливо слънчице, което топли душата през прозореца  Flowers Sunflower

newsm59 newsm67  Gift newsm38 на днешните малки големи рожденници, да са живи и здрави и много много да радват мама и тати!

Еления  hbday честит ти юбилей, смело напред Simple Smile

Честити тропкащи, припкащи крачета на Тервелче, беба Лия, и Николче - приятен поход из дербите на живота !!! ( да мЪ прощавЪт, ако пропускам някого )

болните дечица и мами да се оправят бързоооо  Praynig Hug

Бебеш аз няма какво по-различно да ти кажа или посъветвам от момичетата досега...Кофти ситуация, през която трябва да преминете  Peace Според мен не трябва да прибързваш с някакви кардинални решения...много си афектирана в момента...времето лекува...изчакай да премине всички и тогава си направи една равносметка и виж накъде клони везната  Peace От личен опит си спомням, че докато кърмех, се чувствах супер изтощена и изнервена, отделно хормонте си оказват огромно влияние, все ми бе криво (визирам ММ), когато спрях всичко се нормализира и живота бе прекрасен  Peace (не смея да твърдя, че кърменето е в основата на нещата - просто според мен си много изтощена от всичко и доста докачлива, изчакай, премисли и тогава действай  Peace )

уффф нещо ми писна да си стоя вкъщии и искам да се постоплииии...то човек не смее никъде да отиде...навън студ...в Мал-а бацили....

ами аз да се възползвам, че Ади спи и ще си сипя на Ети от кафенцето Simple Smile

# 653
  • София
Добро утро  Hug

Елч, от кухнята дават често прясно зеле, но Тия не го долюбва много-много, а иначе вчера яде капама с кисело зеле  Crazy, и баница с праз и кисело зеле  Crazy, нямаше проблеми  Flutter

Аз пък да питам за маслините, давате ли? Тия ги обожава, ама тя напоследък обожава изцяло нашата храна, нищичко бебешко не ще, а кашите ги отказа тотално, нито тези на прах, нито в бурканче, плодови пюрета също не ще, а иначе плодове сурови и зеленчуци всякакви яде в индустриални количества  Simple Smile

Адис  Hug

Бебеш, и аз не бих могла да изказвам мнение, вие си знаете най-добре, но 2 неща знам със сигурност - ТМ не е единствения на света от една страна, а от друга - със сигурност едва ли ще ти е лесно на този етап, ако се разделите  Hug

Нещо не мога да се съсредоточа, дребната пак рева цяла нощ и ми е едно криво и недоспало, хубав ден на всички  Hug

# 654
  • Пазарджик
Елч аз съм давала прясно зеле на Нелката,вече няколко пъти,прие се добре

# 655
  • София, Лагера
Ха добрутро!

Софиянки, днес ще се мотая в МОЛ Сердика, ако на някой му се идва, да свирка!
(Сори да офф-а  Blush)

Ух, - 10 градуса тази сутрин. Едвам закарах Пресиян на градина. Колата беше вледенена, добре че ММ я загря и изчисти. А ДГ е в планината (по баирите на Княжево)... и там едни преспи.... направо да вериги. Закъсняхме за line time (сутрешната им оперативка) с 20 минути, отивам и гледам - само 3 деца пристигнали  Crazy Crazy
Та следобед смятам да паркирам в Мола белким се поразледи, че парктрониците му са изпозамръзнали и ошашкват бордовия компютър (и мен)

отивам да си направя кафе, подле ще допиша...

# 656
Елчи, и в наш'та детска кухня дават прясно зеле с пилешко, То е наситнено да едни миниатюрни късчета и искам да ти кажа, че доброто прасе Зори много го харесва. То е леко сладникаво (заради самото зеле явно) и тя го приема с удоволствие. Нищо не ти пречи да пробваш дали ще й хареса. Газове след това не е имала.  Peace

Тути, тук няма обявена грипна епидемия. Но и аз съм тарикатка и съм записала Зори при ЛЛ в селото, където живеят моите родители (на 5км от Плд). Доволна съм от този подход, понеже лекарката обявява ден само за прием на бебета и няма други пациенти (отговаря само на спешни случаи). Бебета са около 10- 12, всяко има час и не се засича с другите, няма хора, не се чака и е идеален вариант според мен. При ЛЛ я водя за консултациите и ваксините, а ако се разболее предпочитам да я водя при майката на една моя приятелка, която е неонатолог, консултант по кърмене и супер адекватен лекар, само дето не работи със ЗК. Та схемата е сложна, но важното е, че работи  Grinning

# 657
Димара, вчера направих яхнийка с пъдпъдък и Кали много я хареса. Така, че мисля че можеш смело да даваш поне от пернатия  дивеч, само ще внимаваш за сачми  Grinning

Емили, а защо да не е печено месото?

Честити проходили крачета на Лия, Дара

Инка, Бебеш, как са Ема и Тея днес?
Ети, радвам се, че се оправяте, Рал, как е положението при вас?  Бързо да оздравяват всички болнички.

Ноеми, честит ти счетоводител  Hug
Дейзи, честита ти архитектка  Hug
Мама Зайка, честит ти банкер  Hug

Май това беше, ако се сетя още нещо ще пиша.

# 658
Хей, Зая, честит банкер! Знае Калинката какво да хване, знаеее! Няма да ви мислим значи.  Mr. Green

# 659
  • София, Лагера
Елина, честит рожден ден на Теодора   Hug

Еления, мацкей хубава, честит РД на патерици! Бъди винаги обичана и желана ( от... когото си поискаш) Flutter Peace

Мъ да са мащате с тези ЕГНта, да комплекирате тук старото поколение  Twisted Evil Whistling

Честити ходещи лапи на проходилите хлапенца!  Party

Буби, и Тервел ревнува. Не дава да гушкам ни ММ, ни Пресиян  Laughing

Ех, Патеее, с този си пост утепА хептен и нищожните зачатъци на ентусиазъм у мен за правене на торта  Crazy

Ноеми Ейй честити ходещи крачетааа! Вече няма носене  Mr. Green
newsm78 лъжеш се  Mr. Green

b]Елч[/b], зеле давам от 27 октомври.

Маслини още не съм давала

Общи условия

Активация на акаунт