Гали, аз бих направила прощъпулник - хем за твое успокоение, хем според мен Преско ще се забавлява. Направи го с повече тичане и по-хитри предмети, като за батко. Аз агитирам една приятелка
Рал, много гадно. Бързо оздравяване!
Буби, за ревността - каката беше така. И сега също
Явно си е характер. Не дава да се прегръщаме с баща и. Щом ни види започва "Забравихте ме, всички трябва да се гушкаме" и се вре между нас. Аз понеже не отварям друг прозорец, забравих какво щях да ви казвам, ама нищо, после пак.
Само за Бебеш помня, но и аз съм на преобладаващото мнение, че ситуацията ви има страшно много утежняващи обстоятелства. Е защо всеки ден от сутринта почват скандалите? Щом той ни се води, ни се кара, пробвай ти да смениш тактиката. А и мисля, че щом нямате пълно единодушие (което е напълно нормално) е здравословно да му спестяваш някои неща. Той пък ще решава докога ще кърмиш или пък как да харчиш майчинството
. А извинявай за супер нетактичния въпрос, но имаш ли свекъри? Не можеш ли да го изпратиш малко с Явор на гости? Абе в доста кофти положение сте, ама да мине операцията и възстановяването и после мисли такива неща. Иначе и аз съм понасяла (пък и казвала) големи глупости. Радвай се на децата и се възползвай от ситуацията, че имаш помощ вкъщи
.Адис

Всички болни бързо да оздравяват! Боян пак е кашлящ и сополив, а каката не е на детска, че не мога да ходя с него да я прибирам. Ще откача една седмица с двамата, затворени вкъщи.

А пък аз съм на мнение, че дечицата, които от малки имат контакт с животинки растат по-отговорни и по-добри не само към животните, ами и към хората! 

Дими още поизкашля нещо макар че оздравя отдавна,пъки в този студ и на мен ми е трудно вземането следобед,иначе мъж ми го води сутрин.Записах го на ски от 19ти февруари,дано да е здрав да отиде.
на днешните малки големи рожденници, да са живи и здрави и много много да радват мама и тати!
честит ти юбилей, смело напред
Според мен не трябва да прибързваш с някакви кардинални решения...много си афектирана в момента...времето лекува...изчакай да премине всички и тогава си направи една равносметка и виж накъде клони везната

)