Още малко празненства, за да са всички на една! ЯНУАРИ - 31

• 29 547
  • 757
  •   1
Отговори
# 690
КакаРалче за теб ще изкарам книжкааа  Heart Eyes

Ей тва е единственото нещо дето мога да карам в момента, в таз размазана снимка съм аз, карам си коня по плажа  Sunglasses

# 691
ха-ха-ха-ха, мацки, кво ви става? много ме радвате, голяма забава настанала тука, малко ме разведрихте!!!  newsm10

Емата вече ще ме побърка, отказва да яде и закуските, тоест попара и кус-кус, обед само хляб и малко кашкавал и тва е..  ooooh!
Както и да е, все ще прояде. Сополите са си налице, ама аз освен физиол. р-р друго не давам, та сигур пак две седмици ще ги влачи.

Аз пък се грижа за моята талийка и се облажвам с тортички, дето ММ въпреки моите категорични забрани, постоянно ми ги купува  Joy и после що съм се търкаляла...  newsm78

# 692
  • София

Бимбим, към 11.30 -12 ми я носят в Борово, а по спомени и ти май си в Южен квартал

Да, да, в южен съм. Мерси Како Ралке

# 693
Леле, леле..... Аз наистина отдавана не съм чела съвестно и чак сега научавам, че мама зайка е бременна!  smile3538 Мамо зайке, честито! Лека бременност ти пожелавам!  Hug  bouquet

# 694
Биричка мерсиииии  Hug

# 695
  • Пазарджик
tuty1 Честитооооо!  Hug Ние сме наобратно , 4 отгоре и 2 отдолу и 1 кътник някъде там... Mr. Green

Уфф, трябва да си търся бременните гащи  Tired Взе да ме стяга инкубатора...
Зайке и на мене с Нелката почна много рано да ме стяга инкубатора GrinningКупих си два панталона за бременни,толкова грозно нещо не съм обличала друг път,а и безумно скъпи.И понеже хич не обичам да ходя със едно и също  Mr. Greenне ми се даваха по 60лв.за панталон/предвид и почващото лято и бързите темпове с които качвах/занесох на моята шивачка два по широки панталона и тя ми направи две платки на колана тип прегърни ме.Двата месеца в които ги носих само сменях местата на копчетата и илиците.

# 696
  • София
е не мога да не споделя тази новина..... не мога да си намеря място от вълнение   superuu     newsm44

http://showbusiness.actualno.com/news_376160.html

айде поздрав

# 697
малеййййййй мацорани вие се оливате от писане  Laughing

ний току що се завърнахме от една бърза разходка...издивяхме вкъщи и водих Ади горе на Бояна при Историческия музей - Зайке точно с/у вас, даже мислех да ти дрънна, ма се сетих че Калинката е на ясла, плюс това прецених, че няма как да отскокнеш през околовръстното  Laughing

дребоса се надиша на чист въздух, малко слънчеви бани и сега заспа доволен Simple Smile

чакам Стамбата да се прибере и аз изчезвам да си свърша разни задачки, ако стигна до сердика НОемски ша дрънна  Wink

ай отчетох се  Laughing пък довечера ще ви чета

адиос

# 698

Бимбим ееееееееееееееееееее, нааай-сетне
 newsm81 newsm81 newsm81 newsm81 newsm81 newsm81 newsm20 newsm20

# 699
Уфф, трябва да си търся бременните гащи  Tired Взе да ме стяга инкубатора...
Joy Joy Joy hahaha hahaha rotfImbo

Тея е с ларингит  Tired Педи си даде инхалатора за да правим инхалации вкъщи  Tired

След дълъг разговор с мм, той стигна до заключението че решението на проблема ни е да спрем да си говорим  hahaha Joy

# 700
Дани, с този превоз най-много да си смъкнеш бъбреците, да си изповръщаш диафрагмата и да ми изнервиш малкото зайче Laughing Между другото много вече искам да знам дали ще е мъжко или женско зайче, нали съм ти казвала, че Йончев от Шейново на мен ми каза в 11 г.с , че ще имам момче. Така, че след месец може и да си наясно Crazy Боже, боже какви хубави емоции те чакат

Бебеш,  Joy hahaha  много соломоновско решение, няма що
Лелеее, тези Гънс още ли са живи бе, мислех, че са изперкали от бело отдавна
Уондър, то на тебе и да ти се чака на опашката, аз няма да мога да смогна Laughing Все пак аз съм жена на години и с ограничени възможности, лесно им е на тези дето ЕГН-тата им започват с 8........ама ние не сме от тях, трябва да си гледаме спокойствието
Тя на Зайка кръвта и ври и кипи, но то сега е от бременните хормони, лелееее като се сетя какво ми беше докато бях бременна, през нощ се потях под мустак, а пък както и не ми позволяваха лекарите.......
Заек, ти затова си си хванала млад мъж, то явно друг не мое да ти смогне

Леле хора, много съм зле, от толкова бездействие и писане на простотии във форума мозъка ми съвсем изфъщя, излязох да отменя мъжо с разни административни задачи и си забравих личната карта smile3555 няма да ви казвам откъде се връщам

Добреее, събрах малко топлинка, дано втория ми опит да свърша малко полезна работа да е по успешен от първия

Последна редакция: пн, 30 яну 2012, 15:38 от kak@r@la

# 701
След дълъг разговор с мм, той стигна до заключението че решението на проблема ни е да спрем да си говорим  hahaha Joy

Аааа - анджък, де! Никакви разговори на живо, телефонът звъни само при спешен случай, а ти си пиеш кафето и галиш Тея по косичката... Ей така я виждам аз почивката, пък после пак ще приказваме. В най-дълбока депресия се влиза от недоспиване и преумора!
За сега толкова, по-късно и повече...   Hug

Тея ще се оправи!  Praynig Още ларингит не беше закачила... Ама, и това ще мине!  Hug

# 702
мамо Зайке е не можа ли да извадиш некоя снимка в зимна обстановка, та ме дразниш сега с тази лятна, не стига че си по потник, ами яздиш и по плажааааа ... тиййзър такъв  Sunglasses

какаРала кърти тез дни, много МА кефиш Ралич шЪ знаЙ'ш  Peace

уондърГери направо се квалифицира в таз рецепта с ряпата  Laughing радвам се, че Мона е бек ту нормал и си доспива до по-късничко  Wink

Бебеш ами мисля, че е добра идея да спрете с разговорите и въобще да си говорите за известно време...току виж и двамата получили просветление  Peace  гуш за Тея  Hug

БимБим  на мен храната ми я носеха м/у 11:30-12:30 , обадих се вдигнах една патърдия, че храна не ми трябва след 12:00 и виж таз седмица 10:30 точкавица Simple Smile

Рал_Р  Hug излекувахте ли се?

# 703
Тея ще се оправи!  Praynig Още ларингит не беше закачила... Ама, и това ще мине!  Hug

Остава ни шарка, бактериална инфекция и гнойна нагина и ще сме минали всичко  smile3521

# 704
Ей, много послушни деца имате, щом пишете толкова...браво! Hug
Аз не мога да пиша и това е. Ей сега набързо ще драсна, докато спи, че кой знае кога пак.

Ети Hug благодаря ти, че отговори за месото. Пепита бях чела че до 1 година, месото трябва да е само сварено, но не помнех дали и след това и докога... Hug

Пожелавам на всички болни деца да оздравяват.  PraynigНяма да вадя паралелен прозорец, че ще стане страшно. Но не ги споменавам, че ще пропусна някое.  Hug за всички!

Раличка /Рал/  Hug мисля ви постоянно, надявам се скоро да оздравявате и да организирате най-якия купон за порасналата сладурка!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН на Мила! Здраве, късмет и много любов!

Честит рожден ден и на малката ни пораснала девойка днес! Много здраве, щастливо детство и късмет!

Това с маслините и мен ме кефи, ще го пробвам. Опитвам се непрекъснато да разнообразявам менюто на Сами.

Честити проходили крачета на всички нови в редиците на ходещите! Сами още дерзае, от вчера нова синина и подутина на челото! Юначето ми то! Heart Eyes

До скоро!

Общи условия

Активация на акаунт